CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 25794|Reply: 42

Maple Loo

[Copy link]
Post time 9-3-2010 04:48 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Lace at 9-3-2010 16:51

Anybody kenal Maple Loo ni tak? dia ni Malaysian or Singaporean eh?
I visited her restaurant (Tamarind Spring at Tmn. TAR) wowzers, menarik, tertarik and verythe bomb! cuma tau yg dia ni entrepreneur, dancer cum socialite.


on her wedding, cantik sangat kan? (belakang Maple yg pakai suit hitam/dark blue tu husband Jeslina Hashim, dia org ni rapat kot, coz ada nampak pic maple dengan anak Jeslina dalam one of her page)



Maple Loo yg tengah.




cantik, macam Princess. on her wedding day




Maple yg atas sekali, in action (maaf la kalau u guys rasa pic ni offensive, I cuma tertarik dgn gaya dia org, very artistic)





Ni pics restaurant Tamarind Spring tu, cantik sesangat and makan pun sedap. Ada section utk malay, italian dan indo-chine. Romantic and full of serenity.





photo credit to: http://mapleloo.blogspot.com/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2010 04:51 PM | Show all posts
dia ade resort kan..resort dia rated 5 star..somewhere terengganu ke mana tah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 04:52 PM | Show all posts
yess she used to dance..tak tau menari lagi ke tak..tapi tgk picture atas  neh..still lagi laa tuh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2010 04:54 PM | Show all posts
dia ade resort kan..resort dia rated 5 star..somewhere terengganu ke mana tah..
aireen24 Post at 9-3-2010 16:51


yup, Japamala resort kat Tioman. konsep sama macam restaurant yg I trauh pics ni juga. Kat Jalan Sultan Ismail pun dia ada baru buka restaurant yg macam ni...Tamarind Hill.

U tau tak dia ni Malaysian or Singaporean eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2010 04:55 PM | Show all posts
yess she used to dance..tak tau menari lagi ke tak..tapi tgk picture atas  neh..still lagi laa tuh..
aireen24 Post at 9-3-2010 16:52


yg pic ni dia buatshow masa opening of Tamarind Hill at Jalan Sultan Ismail tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 04:57 PM | Show all posts
aku penah mkn kat tamarind springs tu 3kali... not my taste..mayb sbb aku ni suke masakan kampung kot...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 9-3-2010 05:01 PM | Show all posts
aku penah mkn kat tamarind springs tu 3kali... not my taste..mayb sbb aku ni suke masakan kampung kot...
iRa Post at 9-3-2010 16:57


u makan kat malay or indo-chine section? I makan kat malay section dia not bad. pucuk paku dia sedap. same goes to lain lain dishes, especially Ikan dgn saus petai tu, yummy!! ...except for Rendang Tok dia tak berapa jadi sangat
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 11:36 PM | Show all posts
tak cantik pun dia ni. dia nih penari bogel ker. pandai betul main kat tiang yer.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2010 01:39 AM | Show all posts
sexynye uolss ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 09:14 AM | Show all posts
ok lah.... nak kata cantik sgt x derla, tp elegant tu adela sesikit... so tertarik dgn entrepreneurship dia.... baguss!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 12:45 PM | Show all posts
pernah makan kat Tamarind Hill tu kat indo-cine section, fusion food :re: biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 01:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 04:56 PM | Show all posts
besh ke food die??
taste vs price??
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 05:06 PM | Show all posts
pernah pegi tamarind hill tu sbb ada function... tamarind juice dia mmg top... tp lg best lemongrass juice dia.. very refreshing.... rege.. taktau.. tp surely mahal.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 05:24 PM | Show all posts
Baru habis khatam blog dia....best!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 11:34 PM | Show all posts
Rasanya gambar ni takde kat blog dia.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2010 12:24 AM | Show all posts
Rasa biasa aje muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 11:15 AM | Show all posts
owh...nk buka restoran jgk la...investment jangka pjg!
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 03:36 PM | Show all posts
dulu-dulu time aku keje kat Sweat Club Cafe @ New World Hotel, Maple ni slalu dtg utk work-out.. kira dia neh rajin betul dtg kat gym tu.. dari dulupun badan dia dah cantik tp skang ni makin berotot-otot lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 06:32 PM | Show all posts
Baru habis khatam blog dia....best!!!
kimoree Post at 10-3-2010 17:24


penat nak baca blog dia...paaaaaaaaaanjang sangat entry dia...hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 01:19 PM GMT+8 , Processed in 0.060643 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list