|
SUPER JUNIOR HOUSE 16 ~♫ IT'S YOU (NEORAGO) ♫~
[Copy link]
|
|
Reply #717 airahthislove's post
haruss priceless muke dorg
weee~~ me spot teukhan moment lg....kalo umum mng msti dorg 2 peluk2 dlu
pehtu ade teukhae moment lak...peluk2 gak....baik sungguh madus2 ber3 neh |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #720 acquiller's post
osouseyo... welcome.. at least dah kenal lebih dari pada separuh tuh ok ler.. me pun nak kenal diorg pulun tgk kat utube gak ekekekekke...
@ zel... biler lak hang jadik newbie ni |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #724 miss_mulan77's post
dia jd newbie sbb motip nak moyan kat sini katanye |
|
|
|
|
|
|
|
@miss_mulan77, hhhhh nak tumpang tanya. Lagu Sorry! Sorry! tu ada 2 version ke? TQ |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #727 hhhhh's post
uiks...
nampak nick hhhhh kat sini....selalu nampak kat rumah sebelah je ekeke....
cik mulan...sila jawap... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #728 miss_mulan77's post
hahaha....posisi kak long dah mula goyah nih....
ntah2 tgk org lain lak tetibe jd kak long....lg bertambah2 moyan zel kang.... |
|
|
|
|
|
|
|
Klu bab2 SUJU ni, aku lembab sikit. Tiba2 jatuh cinta ngan lagu Sorry! Sorry! tu. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #727 hhhhh's post
hi hhhhh.. first time nampak kat sini... kire 2 version.. satu ori satu lagi remix... tapi dlm album ada yg ori jer... yg remix diorg wat mase perform jer.. tak banyak beza pun... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by miss_mulan77 at 22-5-2009 23:20
osouseyo... welcome.. at least dah kenal lebih dari pada separuh tuh ok ler.. me pun nak kenal diorg pulun tgk kat utube gak ekekekekke...
@ zel... biler lak hang jadik newbie ni
mulan, kite pu pulun2 gak tgk video dorang kat youtube, tapi lum leh nak kenal sumer sekali, lagi2 si kibum, cam payah jek nak lekat kat paler otak nih muke die camne, agaknye sebab die banyak dok dendiam kot... yg kenal tuh pun sebab dorang nih jenis 'hyper active'.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #732 hhhhh's post
baguss...baguss...
tp kene prepare gak diri nih mana tau nanti terjatuh chenta kat org nye plak |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #730 acquiller's post
rambut sungmin dah kaler maroon lebih kurang ler.. nak cam drak purple pun ada gak.. tak der rambut kuning lagi... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by hhhhh at 22-5-2009 23:31
Klu bab2 SUJU ni, aku lembab sikit. Tiba2 jatuh cinta ngan lagu Sorry! Sorry! tu.
same la kite 5h, dok ngengade nak kenal SUJU nih pas tgk vid sorry sorry dorang nih... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #734 acquiller's post
kalo mu nak ingat muka kibum tgk le avvie me nih..... * tetibe baik hati ekeke * |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #732 hhhhh's post
bukan mung sorang jer yg jatuh chenta ngan sorry2 nih... ramai yg ckp cengitu.. even my cousin pun tak baper minat suju tapi biler dengo lagu sorry2 masing2 kata lagu tuh best |
|
|
|
|
|
|
| |
|