anniez08 Publish time 23-11-2014 10:40 AM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:47 AM static/image/common/back.gif
tu cara nak matikan benang kot...tu yg dia main simpul simpul...nak simpul2 tu kena diiringi dgn s ...

haha.. nk menjahit pown kena dgn kasih syg gak kan?..
baru la jahitan kita tu kemas... xde la benang2 tu berjela2 jeterkuar..;P

btl kan elle.. apa2 yg kita buat kena ada minat..
kalo xde minat.. cam sia2 je belajar.. sb susah nk masuk..
sama gak nk kenal2dgn org.. kena ada minat dan kesungguhan..
kalo da x minat.. lantak je la kan?..:sweat3:;P

anniez08 Publish time 23-11-2014 10:42 AM

intan_smsb posted on 23-11-2014 08:24 AM static/image/common/back.gif
Eps kelahiransemula
Haha yg menang

ala.. best nya... n xleh tgk..
tape arr.. bleh cari online nantik..

anniez08 Publish time 23-11-2014 10:42 AM

intan_smsb posted on 23-11-2014 08:25 AM static/image/common/back.gif
Tan pnh 2..3 kali je borak dgn die kot

iye la.. pastu dia pown ilangda..

anniez08 Publish time 23-11-2014 10:43 AM

intan_smsb posted on 23-11-2014 08:27 AM static/image/common/back.gif
Secret recipe mmg sedap.apa2 kek pn sedap kan

a'ah... tapi mahal skit la kan?..

bianglala Publish time 23-11-2014 01:53 PM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:34 AM static/image/common/back.gif
betul..tak lama lagi pasar raya lain akan buat delivery juga sbb sekarang kerap nampak lori tesco...

elle boleh jadi duta tesco ni.. :lol:

bianglala Publish time 23-11-2014 01:55 PM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:39 AM static/image/common/back.gif
semua sabun ada jual yg pukal mcm tu..sabun cuci baju, softlan, cuci pinggan,cuci lantai semua ada ...

tapi kalau sabun mandi, suka yang cecair.. {:batho

bianglala Publish time 23-11-2014 01:56 PM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:44 AM static/image/common/back.gif
siap ada pelamin tu...meriah... ikut kemampuan masing2..ada rezeki lebih nak buat meriah okay je.. ...

betul juga kan biang..mcm best je jadi tunangan orang... tu yg ada buat,hari ni tunang esok nikah...tak kisah la sekejap je, janji nak merasa title tunangan orang tu..comel je.haha.. tergelak kita ... comel eh.. dugaannya boleh tahan jugak. begitulah kata orang yang dah melalui fasa tu. biasanya 6 bulan je kan.

bianglala Publish time 23-11-2014 01:57 PM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:35 AM static/image/common/back.gif
owh..madu penah main2 kat pokok2 kelapa sawit tu?..
n x penah tgk pokok kelapa sawit..:shakehead3 ...

pernah sangat. naik basikal keliling pokok sawit pun pernah.. haha.. pokok sawit tepi rumah jiran la.. yang tak semak sangat.

N biar betul tak pernah tengok pokok sawit secara live. :shakehead3:

bianglala Publish time 23-11-2014 01:58 PM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:37 AM static/image/common/back.gif
tu la.. mmg kakak n kata dia x tau..
dia lagi la masuk kat sana start dari bulan 7 ritu lagik..
...

takpelah, lepas ni tau dah la kakak tu.. pasal hal-hal hospital ni..kesian jugak, kena kanser servik eh.. dah ada anak ke. .

bianglala Publish time 23-11-2014 01:59 PM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:47 AM static/image/common/back.gif
tu cara nak matikan benang kot...tu yg dia main simpul simpul...nak simpul2 tu kena diiringi dgn s ...

dia benda2 macam ni,kalau tak minat,kita akan buat sekerat jalan...tu yg i perasan la...mcm kita nak kenal-kenal dgn orang..kalau tak minat dgn orang itu,kita tak teruskan sesi perkenalan kan...gitulah kekdahnya..nak menyampuk... amboi ayat elle. :laugh3: kalau takde kimia, apapun tak boleh. ;P

bianglala Publish time 23-11-2014 02:00 PM

intan_smsb posted on 23-11-2014 08:28 AM static/image/common/back.gif
Aha zamani makin teruk la
Tp sore mantap lg kan
Blh lak org panggei die nyanyi lg

lagu Slam yang paling tan suka, apakah? :$

bianglala Publish time 23-11-2014 02:01 PM

intan_smsb posted on 23-11-2014 08:29 AM static/image/common/back.gif
Mmg rs nak tambah
Akhir thn tggu bonus
Igt nk beli jaket jeans


kita menyokong penuh tan nak beli jaket jeans dan bedak bobbi brown. {:1_152:} reward untuk diri sendiri.

tari Publish time 23-11-2014 04:23 PM

bianglala posted on 22-11-2014 09:38 AM
biasalah tu... kadang kita pun suka-suka masuk Family Discussion...menimba ilmu sedikit seb ...

Dulu masa mula2 join cari selalu sr kat FD, mencelah sekali sekala..


Skrg bod tu dh kurang menyenggat..
Tu yg maleh lepak sana

bianglala Publish time 23-11-2014 09:46 PM

tari posted on 23-11-2014 04:23 PM static/image/common/back.gif
Dulu masa mula2 join cari selalu sr kat FD, mencelah sekali sekala..




berani tari mencelah.. :lol:



yayah8989 Publish time 23-11-2014 10:34 PM

anniez08 posted on 21-11-2014 11:17 PM
uish.. mana yahh pegi.. lama x nmpak yahh kat porem...

Ade jeeee cume x onlineeeeer

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 10:47 PM

anniez08 posted on 23-11-2014 10:40 AM static/image/common/back.gif
haha.. nk menjahit pown kena dgn kasih syg gak kan?..
baru la jahitan kita tu kemas... xde la ben ...
yes..setuju dgn apa yg N katakan tu...benda apapun kalau buat dgn kasih sayang mmg nampak bezanya dgn yg buat sbb terpaksa...selain dari menjahit tu, contoh lain mcm jaga baby... kalau buat sebab terpaksa seperti apply job babysitter sbb terdesak nak kerja semata2 itu yg ada kes baby kena cubit la,kena lempar la kat nursery...kalau betul2 suka baby, kerja ikhlas dan sayang baby yg dijaga walaupun bukan anak sendiri, mesti kita akan jaga baby tu dgn lemah lembut, bagi susu pun dgn cara yg betul..bukan sekadar sumbat mulut dia dgn botol susu pastu dibiarkan sahaja...

sedih baca kes2 baby /budak2 kena dera kat pusat asuhan..


sama gak nk kenal2dgn org.. kena ada minat dan kesungguhan..
kalo da x minat.. lantak je la kan?..
hehe..betul..nak berkenalan tu semua perlukan energy..kalau tak minat mmg tak terdaya nak meneruskannya...sbb ada minat la, tu yg somehow ada magic power to continue the sesi kenal mengenal..hehe...

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 10:51 PM

bianglala posted on 23-11-2014 01:53 PM static/image/common/back.gif
elle boleh jadi duta tesco ni..

gigih iols promote kan...;P

tapi i teringin nak beli barang dapur kat pasar tani actually..tapi kat area i ni takde la pasar tani...pasar malam yg jual udang/ikan fresh pun takde...

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 10:55 PM

bianglala posted on 23-11-2014 01:55 PM static/image/common/back.gif
tapi kalau sabun mandi, suka yang cecair..

tapi yg buku lagi murah kan..wayyyy cheaper i tengok kat farmasi hari tu..pernah try la beli yg dove,rasa mcm tak bersih je kalau guna sabun buku..dont know why feels like that...yg body shop argan oil shower gel ni pun i rasa tak bersih lepas mandi..huhu..

http://www.beautezine.com/wp-content/uploads/2014/08/The-Body-Shop-Wild-Argan-Oil-Shower-Gel.jpg

ni my shower gel dah nak habis,tak ada idea nak beli shower gel apa..

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 10:56 PM

shower gel pun kena tunggu ilham nak beli yg mana....hehe

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 11:01 PM

bianglala posted on 23-11-2014 01:56 PM static/image/common/back.gif
haha.. tergelak kita ... comel eh.. dugaannya boleh tahan jugak. begitulah kata orang yang dah mel ...

oh i tak tahu pula normally 6 bulan ye org bertunang... a bit clueless about this.. yg dugaan bertunang tu pernah baca, rasa panas je dgn pasangan kita tu..sampai ada yg boleh putus la..that bad..scary..



Pages: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
View full version: •• Floria •• V8


ADVERTISEMENT