Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 12:29 AM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:14 AM static/image/common/back.gif
bakat tuelle.. x semua org ada.. tu satu anugerah..

uish.. elle .. n x pandai la...

a;ah ada simpul simpul..part yg last sekali tu i tak faham sangat..belum try lagi jahit butang mcm tu... selalu main jahit je...hehe..

bianglala Publish time 23-11-2014 12:30 AM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:21 AM static/image/common/back.gif
owh..n x tgk berita tadi..
sb balik pown da lebih kul 9..
kerang2 tu di bawa ombak ke besar ke p ...

rasanya la.. ramai betul orang ... siap bawak bakul. N suka kerang?

bianglala Publish time 23-11-2014 12:32 AM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:24 AM static/image/common/back.gif
owh.. mmg org yg jual buku tu selalu dtg kat sekolah ntuk jual buku eh madu?..
mmg harga dia mura ...

tak sampai RM5.. sekolah madu dulu kelilingnya pokok kelapa sawit.

anniez08 Publish time 23-11-2014 12:32 AM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:29 AM static/image/common/back.gif
a;ah ada simpul simpul..part yg last sekali tu i tak faham sangat..belum try lagi jahit butang mcm ...

tu la.. simpul2.. n rasa cam mengait lak kan?..;P

elle pandai mengait x?..

bianglala Publish time 23-11-2014 12:33 AM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:28 AM static/image/common/back.gif
a'ah.. itulah kelebihan ntuk org yg keje gomen ni..
kelebihan dorg dari segi hospital dan perubat ...

alamak. takkan dia tak tahuu.. cikgu kan.. :L isk..

anniez08 Publish time 23-11-2014 12:33 AM

bianglala posted on 23-11-2014 12:30 AM static/image/common/back.gif
rasanya la.. ramai betul orang ... siap bawak bakul. N suka kerang?

untung la dorg yg kutip kerang tu..
bleh wat lauk..;P

n x suka sgt kerang..
tatau nape.. tp n bleh je mkn..
n x suka kalo kopek kerang.. sb air dia bleh wat gatal..

bianglala Publish time 23-11-2014 12:34 AM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:27 AM static/image/common/back.gif
wahh lagi murah kat sana....siap jual guna van lagi..biang pernah beli tak?

tah la,kita mcm...

tak pernah beli. memang untuk basuh baju ek.. dulu ingatkan untuk basuh pinggan. :sweat3:

lagi satu, kita rasa macam tak puas basuh kalau guna sabun cair ni. mesti nak serbuk.

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 12:34 AM

bianglala posted on 23-11-2014 12:15 AM static/image/common/back.gif
hipermarket memang selalu bersaing, mesti ada idea dan strategi nak tarik pelanggan, kan.

kat...

betul..tak lama lagi pasar raya lain akan buat delivery juga sbb sekarang kerap nampak lori tesco so nampak la permintaan tinggi utk servis sebegini...tadi baru sampai lagi my delivery..semalam dah shopping shoppping around rm120..gigih i fikir nak tambah beli apa lagi sbb I nak guna kupon promotion rm20 kalau beli atas rm150... pandai betul dia buat promo..:lol:


kat tempat elle ada speed mart.. (rasanya tu kot namanya). kat tempat kita tak ada..speedmart 99 kan nama kedai dia... i baca review selalu orang kata murah kedai ni..harga boleh bersaing dgn supermarket...

anniez08 Publish time 23-11-2014 12:35 AM

bianglala posted on 23-11-2014 12:32 AM static/image/common/back.gif
tak sampai RM5.. sekolah madu dulu kelilingnya pokok kelapa sawit.

owh..madu penah main2 kat pokok2 kelapa sawit tu?..
n x penah tgk pokok kelapa sawit..:shakehead3:

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 12:37 AM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:32 AM static/image/common/back.gif
tu la.. simpul2.. n rasa cam mengait lak kan?..

elle pandai mengait x?..

haha..dah mcm mengait... ;P

kita tak pandai mengait... masa remaja pernah belajar kat kedai jual benang kait di Sungei Wang..free je...tapi tak minat la nak teruskan...

anniez08 Publish time 23-11-2014 12:37 AM

bianglala posted on 23-11-2014 12:33 AM static/image/common/back.gif
alamak. takkan dia tak tahuu.. cikgu kan..isk..

tu la.. mmg kakak n kata dia x tau..
dia lagi la masuk kat sana start dari bulan 7 ritu lagik..
mungkin dia x amek perkembangan sgt ttg hospital2 ni kowt..
cam kakak n dia mmg guna kan sepenuh nya..
sb org yg keje gomen ni.. cam mak ayah, somi dan
ank2 dorg mmg free kalo msuk hospital..

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 12:39 AM

bianglala posted on 23-11-2014 12:34 AM static/image/common/back.gif
tak pernah beli. memang untuk basuh baju ek.. dulu ingatkan untuk basuh pinggan.

lagi ...

semua sabun ada jual yg pukal mcm tu..sabun cuci baju, softlan, cuci pinggan,cuci lantai semua ada...


lagi satu, kita rasa macam tak puas basuh kalau guna sabun cair ni. mesti nak serbuk.
oh biang prefer jenis serbuk ye..mcm umi kita pun selalu beli yg serbuk... :loveliness:

anniez08 Publish time 23-11-2014 12:39 AM

Elle_mujigae posted on 23-11-2014 12:37 AM static/image/common/back.gif
haha..dah mcm mengait...

kita tak pandai mengait... masa remaja pernah belajar kat kedai ju ...

tu la.. men simpul2 lak kan benang nya..:lol:

elle x minat eh dgn mengait tu..
kalo xde minat mmg x bleh nk teruskan nya kan?..
belajar cane pown tetap xleh juga..

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 12:44 AM

bianglala posted on 23-11-2014 12:17 AM static/image/common/back.gif
memang grand majlis tunang sekarang kan.. mungkin sebab tu ada orang nak terus nikah je. cuma tak...

siap ada pelamin tu...meriah... ikut kemampuan masing2..ada rezeki lebih nak buat meriah okay je..cuma personally i prefer kecil kecilan sahaja utk benda benda mcm ni...

betul juga kan biang..mcm best je jadi tunangan orang...;P tu yg ada buat,hari ni tunang esok nikah...tak kisah la sekejap je, janji nak merasa title tunangan orang tu..comel je..:lol:

Elle_mujigae Publish time 23-11-2014 12:47 AM

anniez08 posted on 23-11-2014 12:39 AM static/image/common/back.gif
tu la.. men simpul2 lak kan benang nya..

elle x minat eh dgn mengait tu..


tu cara nak matikan benang kot...tu yg dia main simpul simpul...nak simpul2 tu kena diiringi dgn senyum simpul semasa menjahitya,baru jadi jahit butang tu...sekian tips dari Elle....haha...;P

dia benda2 macam ni,kalau tak minat,kita akan buat sekerat jalan...tu yg i perasan la...mcm kita nak kenal-kenal dgn orang..kalau tak minat dgn orang itu,kita tak teruskan sesi perkenalan kan...gitulah kekdahnya...:$

intan_smsb Publish time 23-11-2014 08:24 AM

anniez08 posted on 22-11-2014 10:01 PM
n gi spital tadik..
x tgk RM.. td yg mana tu intan?..

Eps kelahiransemula
Haha yg menang

intan_smsb Publish time 23-11-2014 08:25 AM

anniez08 posted on 22-11-2014 10:05 PM
owh.. iye la.. sb dia mmg selalu dok kat gpr je..
dia borak2 kat memana pown... last2 dia akan ba ...

Tan pnh 2..3 kali je borak dgn die kot

intan_smsb Publish time 23-11-2014 08:27 AM

anniez08 posted on 22-11-2014 10:16 PM
biasa beli kat secret resipe je..
mmg selalu beli cis kek kat situ.. sedap ...

Secret recipe mmg sedap.apa2 kek pn sedap kan

intan_smsb Publish time 23-11-2014 08:28 AM

bianglala posted on 22-11-2014 10:39 PM
ala.. ada ke tan... macam terlepas je nak tengok

zamani ada la tadi? dia kan makin cengkung ...

Aha zamani makin teruk la
Tp sore mantap lg kan
Blh lak org panggei die nyanyi lg

intan_smsb Publish time 23-11-2014 08:29 AM

bianglala posted on 22-11-2014 10:40 PM
kasut bling bling tan apa khabar?kot la ada tambah sepasang lagi.

Mmg rs nak tambah :$
Akhir thn tggu bonus
Igt nk beli jaket jeans
Dn bedak bobby brown :$
Pages: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
View full version: •• Floria •• V8


ADVERTISEMENT