CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelacur Serang Polis

17-2-2014 10:29 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 9481| Komen: 34

Description: Dalam Kejadian Jam 7.40 Malam, Anggota Polis Bahagian Siasatan Jenayah Kongsi Gelap, Maksiat Dan Perjudian (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (Ipk) Perak, Membuat Serbuan Ke Atas Puast Hiburan Itu Dalam ...



Anggota polis diserang pelacur

Ipoh – Dua anggota polis berdepan saat cemas apabila diserang dan cuba digigit sekumpulan pelacur warga Vietnam sebaik sebuah pusat hiburan di Bangunan Perdagangan Casuarina, di sini, diserbu, malam kelmarin.

Dalam kejadian jam 7.40 malam, anggota polis bahagian Siasatan Jenayah Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Perak, membuat serbuan ke atas puast hiburan itu dalam Ops Noda.

Sumber polis berkata, kumpulan wanita berusia 20-an itu pada mulanya cuba melarikan diri sebelum bertindak agresif sebaik menyedari premis berkenaan dikepung polis, lapor Hmetro.

“Beberapa wanita menerpa ke arah anggota polis sebelum mencakar tangan salah seorang dari anggota terbabit hingga luka, dan seorang lagi wanita cuba menggigit seorang lagi anggota polis namun sempat dihalang.
“Bagaimanapun, semua wanita itu berjaya ditahan,” kata sumber itu.

12

Bagus
9

Marah
5

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sueism 15-2-2014 12:22 PM
minah tu pakai baju dak? kalau tak polis dapat tengok pree aje
Quote cmf_herrhughie 15-2-2014 12:42 PM
pelacur serang polis....ala...baik polis biar diserang sajalah....lepas diserang barulah bagi hukuman
Quote burque 15-2-2014 12:42 PM
Kalau aku bg penumbuk je
Quote namirulmukminin 15-2-2014 12:45 PM
Alaaaa... dia nak gigit2 manja je tu... ala2 love bait..
Quote selipar_hijau 15-2-2014 01:04 PM
Wow kinky nya..
Quote nanacinta 15-2-2014 01:25 PM
perempuan vietnam ni lembut tapi ganas...mereka kan negara yang selalu berperang...
Quote dubuk 15-2-2014 01:29 PM
wanita 20an
Quote munchkin 15-2-2014 01:43 PM
Euwww. Sepak je.mcm polis kat mana ntah hari tu. dilibas libas pelacur ni. Gerenti takut nak buat lagi. Ala ala kena rotan gitu. Kuwang ajar. Dah lah masuk negara ni. Lagi mau kuwang ajar
Quote xtahumenahu 15-2-2014 01:44 PM
cam x pakai baju jekkk
Quote penduduk_bumi 15-2-2014 01:49 PM
Polis pun rela diserang....dia tahu dah p*la*ur tu x kuat mana....
Quote precious_chicas 15-2-2014 01:57 PM
ish...vampire ke derang nih? derang tak takut ke nanti dalam lokap derang pulak yang akan 'digeget' dek abang2 polis?
Quote Decaffeinated 15-2-2014 02:00 PM
polis yang kena cakar tu kalau sampai berdarah ada sedikit risiko....

Quote lavajeans 15-2-2014 02:03 PM
Decaffeinated posted on 15-2-2014 02:00 PM
polis yang kena cakar tu kalau sampai berdarah ada sedikit risiko....

takpe la..sikit aje pun..

nanti pi doktor...

doktor kasi edit la...





Quote nebulagazer 15-2-2014 02:06 PM
Wuishhhh takot kan ade aids.  Sesaje je
Quote JokesCop 15-2-2014 02:10 PM
nebulagazer posted on 15-2-2014 02:06 PM
Wuishhhh takot kan ade aids.  Sesaje je

Hahaha, aku baru nk ckp, polis pi la buat check up.. Kang xpasal je..

Nk explain kt wife nape ade love bite pun susah..

Occupational hazard
Quote Decaffeinated 15-2-2014 02:12 PM
nebulagazer posted on 15-2-2014 02:06 PM
Wuishhhh takot kan ade aids.  Sesaje je

kalau setakat scratch tanpa exchange of bodily fluids, no transmission. itu pun kalau pelacur tu carrier. it takes a lot to get infected actually, tak perlu terlalu paranoid. but it's good to be aware.

Quote nebulagazer 15-2-2014 02:14 PM
JokesCop posted on 15-2-2014 02:10 PM
Hahaha, aku baru nk ckp, polis pi la buat check up.. Kang xpasal je..

Nk explain kt wife nape a ...

Huhuhu...trauma wife...
Quote nebulagazer 15-2-2014 02:15 PM
Decaffeinated posted on 15-2-2014 02:12 PM
kalau setakat scratch tanpa exchange of bodily fluids, no transmission. itu pun kalau pelacur tu c ...

Btol gak...tp still...huhuhuhu seram
Quote JokesCop 15-2-2014 02:18 PM
Decaffeinated posted on 15-2-2014 02:12 PM
kalau setakat scratch tanpa exchange of bodily fluids, no transmission. itu pun kalau pelacur tu c ...

Good one, aku xtau sangat mcm mane aids and body fluid boleh berjangkit..

Tapi air liur kalau masuk dalam darah (read: tangan yg digeget), ade xpossibility berjangkit?

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 06:49 AM GMT+8 , Processed in 0.109425 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top