CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Mengarut Betul,"- Sumber Terdekat Nafi Erra Dah Kahwin Dengan Faizal Azumu

11-10-2021 01:14 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8671| Komen: 38|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Kecoh betul bila khabar mengatakan Erra Fazira dah kahwin dan menjadi isteri kedua kepada ahli politik, Faizal Azumu.Bagaimanapun memetik Gempak, menurut sumber terdekat, Erra masih lagi belum berkahw ...
Kecoh betul bila khabar mengatakan Erra Fazira dah kahwin dan menjadi isteri kedua kepada ahli politik, Faizal Azumu.

Bagaimanapun memetik Gempak, menurut sumber terdekat, Erra masih lagi belum berkahwin dan gosip yang tengah bertebaran sekrang ini adalah sesuatu yang mengarut.

Foto: IG

"Apa yang saya tahu, Erra masih belum berkahwin. Dia selalu bercerita tentang hal peribadinya kepada saya dan tidak pernah pun dia bercakap soal kahwin.

"Kalau sekadar kawan, saya kurang pasti. Tapi gosip mengatakan Erra dah kahwin mengarut betul," kata sumber kepada Gempak.

Usaha untuk mendaptakan respon Erra dan Faizal gagal kerana masing-masing tak menjawab panggilan telefon atau WhatsApp.

Sama-sama kita nantikan apa perkara sebenarnya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote irsa 11-10-2021 01:19 PM
Erra busy cycling skrg ni. X sempat nak reply WhatsApp reporters
Quote KamikuP 11-10-2021 01:22 PM
Meolls terfikir mcmmana le si Peja ni bole jadi menteri belia dan sukan. Meolls dan wife penah sembnag yg kalau Mamat Khalid ambik si Peja ni berlakon mesti kebabom. Muka sesuai jadi pelakon citer2 mamat khalid jahhh
Quote Belibis 11-10-2021 03:03 PM
KamikuP: Meolls terfikir mcmmana le si Peja ni bole jadi menteri belia dan sukan. Meolls dan wife penah sembnag yg kalau Mamat Khalid ambik si Peja ni berlakon ...

Memang dia ada berlakon..ekstra dlam citer orang nak pergi haji..lupa nama drama apa.
Quote KBW2 11-10-2021 03:04 PM
alahaiiiiiii        
Quote None68 11-10-2021 03:24 PM
Klu berul dah mcm xde taste plak si Erra ni..ke dah terdesak sangat
Quote scrocth 11-10-2021 03:30 PM
Kalau betul? Mmg taste erra ni org perak ke ape?
- awie
-yusry (family asal gopeng)
- shahir

Kalau mcm tu try laa nazri aziz terus kak erra oii. Boleh jd mak tiri yg ngam buat bosnedd ngn nora danish.
Quote 3chanceno 11-10-2021 03:35 PM
Selalukan kalau tak de monyet, masakan pokok bergoyang

Silakan Erra beri sepatah dua samada mengiyakan atau menidakkan
Quote Nuyak 11-10-2021 03:40 PM
dalam ig kan erra ada komen..dia gelak je siapa yg kata dia da kawin...hahaha..ada2 aje netizen ni tau...
Quote guesswho09 11-10-2021 03:44 PM
Kalau tak kawin pun
tentu ada berkawan or melayan
kalau gitu elok ke melayan laki org?
kang kalau kata mereka yg bergelar retis ni
sejenis tak tau malu, tak da moral
tau korang marah
Quote talia 11-10-2021 04:06 PM
Mungkin tak kawin LAGI
Quote kiah_mai_pulak 11-10-2021 04:09 PM
nampak sgt kau bukan kawan yg dipercayai erra. sumber yg dedahkan pun katanya jiran rumah peja/isteri peja tu sendiri
Quote zehra2 11-10-2021 04:13 PM
dari tkde kang, betul2 jadi pulak
Quote OyaTonggek 11-10-2021 06:00 PM
meols rasa mcm betul je...igt kes jila jalil...
Quote KIM.K 11-10-2021 06:27 PM
Tengok gambar tu pun dah ketara 48yo.
Ngefans terima jelah hakikat EF dah veteran.
Bukan welding of the year lg but eloklah dah kawin
Quote missHaidiD 11-10-2021 06:36 PM
Iols pun rasa benda ni betol. Kisah erra dan peja ni bkn baru arini. Dah lama kan berbau ikan
Quote Normabaru 11-10-2021 06:50 PM
missHaidiD replied at 11-10-2021 08:36 PM
Iols pun rasa benda ni betol. Kisah erra dan peja ni bkn baru arini. Dah lama kan berbau ikan

ini spesis mcm penunggang agama laaa..dah kantoi kang br minta maaf..skrg ni slagi boleh deny jela..klaka baca kt media ada sorg tu kata peja follow sorg je retis yakni erra...yang erra plak politaik dia follow peja..pastu si PA peja plak g jawab NO COMMENT instead of NO DIA CUMA ADA SEORANG WIFE SAHAJA. ikan masinnn sgttt!haha
Quote Nokiaman 11-10-2021 08:14 PM
None68 replied at 11-10-2021 03:24 PM
Klu berul dah mcm xde taste plak si Erra ni..ke dah terdesak sangat

Da step pookey da barai..
need high maintenance to serbis
Sape mampuu?
Rata rata Ummah melayu Butoh miskin je
So cariklaa ahli politiks yg da kertu
janji ada wang nak guna pakai maintain beli produk kecantikan
Quote Nokiaman 11-10-2021 08:15 PM
missHaidiD replied at 11-10-2021 06:36 PM
Iols pun rasa benda ni betol. Kisah erra dan peja ni bkn baru arini. Dah lama kan berbau ikan

ngko setakat berbau ikan sajork
Si mamat tu pookey dia pon da  siap nghidu baunya


Quote nakkomenjugak 11-10-2021 09:06 PM
Kalau takde hangen masakan pokok bergoyang
Kalau takde ikan, masakan berbau ikan

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:24 AM GMT+8 , Processed in 3.475109 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top