CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 7955|Reply: 38

"Mengarut Betul,"- Sumber Terdekat Nafi Erra Dah Kahwin Dengan Faizal

  [Copy link]
Post time 11-10-2021 01:14 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh betul bila khabar mengatakan Erra Fazira dah kahwin dan menjadi isteri kedua kepada ahli politik, Faizal Azumu.


Bagaimanapun memetik Gempak, menurut sumber terdekat, Erra masih lagi belum berkahwin dan gosip yang tengah bertebaran sekrang ini adalah sesuatu yang mengarut.


Foto: IG




"Apa yang saya tahu, Erra masih belum berkahwin. Dia selalu bercerita tentang hal peribadinya kepada saya dan tidak pernah pun dia bercakap soal kahwin.


"Kalau sekadar kawan, saya kurang pasti. Tapi gosip mengatakan Erra dah kahwin mengarut betul," kata sumber kepada Gempak.


Usaha untuk mendaptakan respon Erra dan Faizal gagal kerana masing-masing tak menjawab panggilan telefon atau WhatsApp.


Sama-sama kita nantikan apa perkara sebenarnya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Erra busy cycling skrg ni. X sempat nak reply WhatsApp reporters
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 01:22 PM | Show all posts
Meolls terfikir mcmmana le si Peja ni bole jadi menteri belia dan sukan. Meolls dan wife penah sembnag yg kalau Mamat Khalid ambik si Peja ni berlakon mesti kebabom. Muka sesuai jadi pelakon citer2 mamat khalid jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
KamikuP: Meolls terfikir mcmmana le si Peja ni bole jadi menteri belia dan sukan. Meolls dan wife penah sembnag yg kalau Mamat Khalid ambik si Peja ni berlakon ...

Memang dia ada berlakon..ekstra dlam citer orang nak pergi haji..lupa nama drama apa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:04 PM | Show all posts
alahaiiiiiii        
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu berul dah mcm xde taste plak si Erra ni..ke dah terdesak sangat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul? Mmg taste erra ni org perak ke ape?
- awie
-yusry (family asal gopeng)
- shahir

Kalau mcm tu try laa nazri aziz terus kak erra oii. Boleh jd mak tiri yg ngam buat bosnedd ngn nora danish.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalukan kalau tak de monyet, masakan pokok bergoyang

Silakan Erra beri sepatah dua samada mengiyakan atau menidakkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:40 PM | Show all posts
dalam ig kan erra ada komen..dia gelak je siapa yg kata dia da kawin...hahaha..ada2 aje netizen ni tau...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak kawin pun
tentu ada berkawan or melayan
kalau gitu elok ke melayan laki org?
kang kalau kata mereka yg bergelar retis ni
sejenis tak tau malu, tak da moral
tau korang marah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin tak kawin LAGI
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak sgt kau bukan kawan yg dipercayai erra. sumber yg dedahkan pun katanya jiran rumah peja/isteri peja tu sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dari tkde kang, betul2 jadi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 06:00 PM | Show all posts
meols rasa mcm betul je...igt kes jila jalil...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok gambar tu pun dah ketara 48yo.
Ngefans terima jelah hakikat EF dah veteran.
Bukan welding of the year lg but eloklah dah kawin
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun rasa benda ni betol. Kisah erra dan peja ni bkn baru arini. Dah lama kan berbau ikan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 06:50 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 11-10-2021 08:36 PM
Iols pun rasa benda ni betol. Kisah erra dan peja ni bkn baru arini. Dah lama kan berbau ikan

ini spesis mcm penunggang agama laaa..dah kantoi kang br minta maaf..skrg ni slagi boleh deny jela..klaka baca kt media ada sorg tu kata peja follow sorg je retis yakni erra...yang erra plak politaik dia follow peja..pastu si PA peja plak g jawab NO COMMENT instead of NO DIA CUMA ADA SEORANG WIFE SAHAJA. ikan masinnn sgttt!haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:14 PM | Show all posts
None68 replied at 11-10-2021 03:24 PM
Klu berul dah mcm xde taste plak si Erra ni..ke dah terdesak sangat

Da step pookey da barai..
need high maintenance to serbis
Sape mampuu?
Rata rata Ummah melayu Butoh miskin je
So cariklaa ahli politiks yg da kertu
janji ada wang nak guna pakai maintain beli produk kecantikan
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 08:15 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 11-10-2021 06:36 PM
Iols pun rasa benda ni betol. Kisah erra dan peja ni bkn baru arini. Dah lama kan berbau ikan

ngko setakat berbau ikan sajork
Si mamat tu pookey dia pon da  siap nghidu baunya


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau takde hangen masakan pokok bergoyang
Kalau takde ikan, masakan berbau ikan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:00 AM GMT+8 , Processed in 0.187194 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list