CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Pelakon Hebat Bintangi I-Tanggang, Wan Hasliza Minta Penonton Sokong

4-10-2021 09:19 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 25323| Komen: 341|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Perbandingan antara drama tempatan dengan drama luar negara misalnya dari Korea dan Thailand sentiasa diperkatakan netizen. Namun, bagi produser, Wan Hasliza Wan Zainul menyatakan anak seni sudah cuku ...




Perbandingan antara drama tempatan dengan drama luar negara misalnya dari Korea dan Thailand sentiasa diperkatakan netizen.

Namun, bagi produser, Wan Hasliza Wan Zainul menyatakan anak seni sudah cukup gembira apabila mendapatkan pelakon yang benar-benar menjiwai watak tanpa peduli mereka kelihatan buruk semata-mata memastikan watak itu hidup.

Terbaharu, drama bersiri I-Tanggang yang memaparkan pelakon hebat turut dikatakan sebagai hasil karya berkualiti.


Foto :

Bagi Wan Hasliza, pelakon yang boleh menjiwai pelbagai watak adalah bonus kepada syarikat produksi, tetapi pernah juga mengalami pengalaman pelakon yang ala kadar saja.

"Then ada jenis that just take on a role for personal exposure. Yang jenis macam tu, kita istighfar panjang aje lah."


Bagaimanapun, dia tetap bersyukur dengan produksi sebelum ini seperti filem Love Supermoon, Jodoh, Warkah Terakhir, Kampung People, Keluarga Iskandar dan I Tanggang.

Jadi, kita masih ada hasil karya yang boleh dipuji. Antara di atas, anda suka yang mana? - CARI







Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote twins 4-10-2021 09:35 AM
TErmiss epi 1 & 2.... kat mana nak tengok ... ada siapa boleh suggest ?
Quote Carcosa 4-10-2021 09:35 AM
Saya sokong cerita niiiiih! Yach!
Meols suka gila and mmg tertunggu2 every week. Baru 3 episode tgk aritu. Me'ols suk yach, adik mata sepet yg jadi anak Zarina Zainuddin tu. Berlakon so natural.
Alah meols lupa apa nama dia. Dia berlakon dlm Projek SPM tu jugak. Well done dik! Akak rooting for u.
Yg lain2, dah mmg otai!
Quote Carcosa 4-10-2021 09:36 AM
Carcosa: Saya sokong cerita niiiiih! Yach!Meols suka gila and mmg tertunggu2 every week. Baru 3 episode tgk aritu. Me'ols suk yach, adik mata sepet yg jadi ana ...


Edit :Nama dia Nadir Nasar!
Quote NazRysha 4-10-2021 09:38 AM
twins replied at 4-10-2021 09:35 AM
TErmiss epi 1 & 2.... kat mana nak tengok ... ada siapa boleh suggest ?

telegram ada u
Quote cikatilia 4-10-2021 09:38 AM
Carcosa replied at 4-10-2021 09:35 AM
Saya sokong cerita niiiiih! Yach!
Meols suka gila and mmg tertunggu2 every week. Baru 3 episode tgk ...

dia hero remaja..
mcm ni la hero remaja yg kita nak kan??
berbakat.
suka tgk dia jadi KP projek anchor tu

poyo gitu.. ensem
Quote NazRysha 4-10-2021 09:39 AM
semua pelakon hebat
aku suka betul khay waktu kecik tu
paling geram sheri merlis rentap tiub khay tu eee maki2 aku
Quote twins 4-10-2021 09:39 AM

oo yer ke... tenkiuu.... nanti aku cuba cari
Quote Pujangga22 4-10-2021 09:42 AM
yang jadik ank emilia n wan raja tu siapa erkk.. first time tgok..
Quote Acikgomen 4-10-2021 09:48 AM
Napewww juai kat asterok
Zaman skang ni cenel asterok tuh org tgk sekederrrrrrr dipinggiran jah sbb dlm android box bleh bukak cenel2 satellite tanpa ada account ekekekekek
Juai la kat netflix baru dpt multiple audience
Koman2 pun juai kat viu
Quote bottombikini 4-10-2021 10:07 AM
Carcosa replied at 4-10-2021 09:36 AM
Edit :Nama dia Nadir Nasar!

dak ni bole jadi pelapis beto
natural lakonannya



Quote bottombikini 4-10-2021 10:08 AM
twins replied at 4-10-2021 09:35 AM
TErmiss epi 1 & 2.... kat mana nak tengok ... ada siapa boleh suggest ?

iols pun miss epi 1

pelik juga ngape takde ripit kat astro
bukankah astro dewa segala ulangan



Quote jijilaaa 4-10-2021 10:11 AM
best citer ni..suka betol tgk budak popuan yang rude dgn parents tu...mejadi
Quote twins 4-10-2021 10:11 AM
bottombikini replied at 4-10-2021 10:08 AM
iols pun miss epi 1

pelik juga ngape takde ripit kat astro

kaannnn... tu yg heran... check balik kat list astrobox pun tak der... citer siri Hotel ada pulak tapi i-Tanggang tak ada
Quote katakauu 4-10-2021 10:14 AM
bottombikini replied at 4-10-2021 10:08 AM
iols pun miss epi 1

pelik juga ngape takde ripit kat astro

on demand ada
Quote orangbiasaje 4-10-2021 10:15 AM
Acikgomen: Napewww juai kat asterokZaman skang ni cenel asterok tuh org tgk sekederrrrrrr dipinggiran jah sbb dlm android box bleh bukak cenel2 satellite tanpa ...


Astro Original series sis...maksudnya partly dia producer, sbhgian duit byr itu ini dia taja...kena la tayang kat tpt dia...
Quote katakauu 4-10-2021 10:15 AM
memang best aku sokong

mmg realiti sekarang ni

semua pelakon best dan menjadi

tahniah wan n produksi
Quote bottombikini 4-10-2021 10:17 AM
twins replied at 4-10-2021 10:11 AM
kaannnn... tu yg heran... check balik kat list astrobox pun tak der... citer siri Hotel ada pulak  ...

hotel tu takyah ripit pun takpe
macam lah ada viewers

iols lagi prefer dia ripit cite singapura tu

Quote bottombikini 4-10-2021 10:21 AM
katakauu replied at 4-10-2021 10:15 AM
memang best aku sokong

mmg realiti sekarang ni

wan hasliza kalo buat drama mmg best

Quote princessmiang 4-10-2021 10:41 AM
astro on the go ada tak?

Lihat semua komen(341)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:39 PM GMT+8 , Processed in 2.362763 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top