CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Patut Ke Tak Isteri Terjah Suami Tengah Dating Dengan Skandal?

27-9-2021 04:56 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5791| Komen: 21

Description: Perkara biasa apabila berlaku perselisihan faham atau tidak bersependapat dengan pasangan dalam rumah tangga.
Perkara biasa apabila berlaku perselisihan faham atau tidak bersependapat dengan pasangan dalam rumah tangga. 

Namun, ia bukan satu tiket atau alasan untuk bermain kayu tiga mahupun mencari yang lain. Sebaliknya, baik suami atau isteri perlu memainkan peranan dalam perkahwinan mereka.


Namun, lain pula yang terjadi kepada wanita ini apabila suaminya rupa-rupanya curang di belakangnya. 

Menerusi perkongsian tular di TikTok, dia bagaimanapun berjaya mengesan keberadaan lelaki tersebut selepas dipercayai beberapa hari tidak pulang ke rumah.


Kredit foto: TikTok

Setibanya di sebuah kedai makan, dia menerjah suaminya bersama seorang wanita lain. 

Terkejut dengan kedatangan isterinya, dia hanya mampu terdiam sebelum wanita itu meminta beg duit dan kunci kenderaan. 

Dengan nada marah, wanita itu juga mempersoalkan tindakan ‘awek’ lelaki berkenaan.




Walaupun segelintir netizen tidak senang melihat tindakan wanita itu menjerkah suami bersama skandalnya, namun ramai juga yang menyokong tindakannya sanggup berdepan terus dengan lelaki terbabit.


Sumber: Kisah Dunia
3

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote teen_angelJB 27-9-2021 05:04 PM
Respect...
X jatuh maruah bini pun serang scandal..
Patut di kantoikan depan Dari meratap hiba di media soc..haha
Quote CikNano 27-9-2021 05:31 PM
Teringat ada someone say,

Lelaki mencurang takpe sbb dia boleh kahwin 4..xde istilah curang itu

Kalau perempuan mencurang tu yg betul definisi curang

My mind is blowwww {:laugh{:laugh
Quote CiliPadiSedap 27-9-2021 05:42 PM
bayangkan friska kena ganyang camni dengan isteri pertama. confirm kaka open table unta golek, kambing golek dan tempe golek.

kita buat kenduri doa selamat kesyukuran
Quote KIM.K 27-9-2021 05:49 PM
CiliPadiSedap replied at 27-9-2021 05:42 PM
bayangkan friska kena ganyang camni dengan isteri pertama. confirm kaka open table unta golek, kambi ...

Mini pertama pula bawak geng eloklah solat baring seminggu friska tuh
Quote CiliPadiSedap 27-9-2021 06:53 PM
KIM.K replied at 27-9-2021 05:49 PM
Mini pertama pula bawak geng eloklah solat baring seminggu friska tuh

bini pertama sihat walafiat sibuk buat cerita sakit lah apa lah. walhal elok je main golf dengan tiger wood
Quote Adrif 27-9-2021 07:29 PM
teringat aku waktu tengok drama live di sebuah restoran zaman muda2 dulu.

3 orang perempuan bertekak kat meja makan, budak laki tu tunduk je malu

tu la, tau la hensem, pegi pasang awek banyak2 buat ape.

tapi kecewa, mereka ada akal. takde aksi tarik rambut mahupun pinggan terbang.
mereka selesaikan di luar premis. aku pun sambung suap nasi.
Quote KIM.K 27-9-2021 08:13 PM
CiliPadiSedap replied at 27-9-2021 06:53 PM
bini pertama sihat walafiat sibuk buat cerita sakit lah apa lah. walhal elok je main golf de ...

Buat cite je acik friska ni
Laki jusa c sheol miang kawin amah indon dah kenapa..penyakit lobos ke or kena mandrem
Quote CiliPadiSedap 27-9-2021 08:29 PM
KIM.K replied at 27-9-2021 08:13 PM
Buat cite je acik friska ni  
Laki jusa c sheol miang kawin amah indon dah kenapa..penyakit  ...

jusa c minus rupiah not myr rasanya
Quote nakkomenjugak 28-9-2021 03:22 AM
Kenapa laa benda gini tak pernah jadik iol
Kalau tak, memang iol jadik pom pom girl menyokong minik/laki sergah partner curang
Quote jas7512 28-9-2021 07:13 AM
Patut je..klu tidak..apa lg yg ditemberangkan oleh si laki dan brp ramai pompuan lain jd mangsa...nak kahwin lebih tu cuba buat terang2..klu sembunyi2 maknanya kau tu mmg x layak berbini 2 3 dan 4 tapi saja gatal nak test power kan...lelaki2 miang ni patut kb ikat je
Quote doubleharmonic 28-9-2021 07:23 AM
patut sangat yachh. bawak sekali krew terjah persis acik bakyah dulu ko mampooo?

[youtube]jHmNKqWXNAg[/youtube]
Quote Friska 28-9-2021 12:02 PM
CiliPadiSedap replied at 27-9-2021 05:42 PM
bayangkan friska kena ganyang camni dengan isteri pertama. confirm kaka open table unta golek, kambi ...

Pertama-tama, wanita idaman lain (WIL) 100 persen lebih cantik dari istri pria itu.

Kedua, WIL kelihatan manis, menyejukkan dan sopan bicaranya, sementara istri pria ngomongnya judes, teriak-teriak dan kasar.

Ketiga, ndak heran jika suami ndak merasa betah berada di rumah.

Keempat, suami berhak untuk mendapatkan yang terbaik setelah lelah bekerja dan poligami itu halal.

Kelima, jika dilihat dari penampilan secara fisik, pria dan WIL seperti buah pinang yang dibelah dua ketimbang istri pria

[youtube]bET7qSS6_nA[/youtube]

Quote anakmak 28-9-2021 01:26 PM
wow scandalnya itu patut cari yg lebih berwang dan ganteng
napa la cari yg macam cencorot bila kena sergah dengan bini adoiiiiii

yg bini x yah tunggu dah jantan macam ni

untuk wanita2 yg bergelar isteri
kalau diri kita tidak dihargai walau telah diperingatkan 3 kali
standby la untuk pergi
jangan risau tentang anak2
jika si ayah bertanggungjawab
x kira walau di mana anak2 berada pasti dia tidak akan culas jalankan tanggungjawab
kalau masa bersama pun si ayah endah x endah
lagi senang buat keputusan

bila dah bertembung macam ni
ikot bini lah nak buat apa
tapi jangan ganyang scandal laki tu
ganyang laki korang tu
kuota x kote ehhh
kuota x kuota
kalau yg ada pun miss soru
berangan pun jangan nak berscandal
lepokkan jer laki korang tu biar scandal nampak depan2
biar scandal tau nikmat bersyukur x kena lepok
bila lagi nak melepok suami sendiri kannnnn
haaa balik nanti jangan pulak termakan pujuk rayu
bodoooo namanya tu
Quote anakmak 28-9-2021 01:37 PM
doubleharmonic replied at 28-9-2021 07:23 AM
patut sangat yachh. bawak sekali krew terjah persis acik bakyah dulu ko mampooo?

sadis
bila org yg kita sayang org yg kita bergantung harap berpaling tinggalkan kita sbb dah hilang rasa kasih

Quote yum3 28-9-2021 01:57 PM
teen_angelJB replied at 27-9-2021 05:04 PM
Respect...
X jatuh maruah bini pun serang scandal..
Patut di kantoikan depan Dari meratap hiba di  ...

Aku pun setuju..  kalau aku pun akan serang.  Lantak apa nak jadi, jadi lah. Jgn jadi bodohlah wahai isteri yg teraniya.   Kalau ko buat lembik, lembap bertindak memang laki ko &  sundal tu akan pijak kepala ko lah     Lepas tu baru lah pergi Jab Agama. Minta cerai.  Done.  Itu kalau akulah. hahahahha
Quote KamikuP 28-9-2021 03:14 PM
Saya sokong mbak serang  ini. Perepmuan selingkuhan itu cantik banget sih
Quote becir 29-9-2021 06:34 AM
nakkomenjugak replied at 28-9-2021 03:22 AM
Kenapa laa benda gini tak pernah jadik iol
Kalau tak, memang iol jadik pom pom girl menyokong minik ...

I pun terpikir gini, xpenah bernasib baik lagi dpt tengok depan mata...lol
Quote spankee_fili 29-9-2021 07:57 AM
Jangan sayang tok laki melampau2 sebab manusia ni bukan hak milik sesiapa, terutamanya soal hati bukan boleh dipaksa2
Laki memang boleh poligami so berskandal tu salah satu cara dorang nak kenal bakal isteri baru
Kalau tak berdating macam mana nak tau hati budi konsepnya
Bukan nak suruh isteri redha je, tapi kalau kita kurang attached to someone / something bila hilang tu kurang la impactnya
Quote hashashes 29-9-2021 08:33 AM
Kalau pasal serang menyerang skandal ni, aku salute dengan cara dalam 1 filem Sharifah Amani berlakon tu, yang Adlin aman Ramli jadi laki dia. Dia nampak laki dia tengah makan ngan skandal kat luar, dia datang elok2 je kat skandal tu pastu suruh laki dia kua jap, dia slow talk ngan skandal tu, apebende ntah x igt. Pastu besok nya cerai terus ngan laki dia. Pergh classy yach! Xde nak merempan2 mcm org gila hujung2 g sujud kat laki balik takut malam2 Xde Sape nak ulit

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.056133 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top