CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Suka Keluar Penjara Bertukar Duka Apabila Dibawa Ke Pusara Ibu

22-9-2021 01:52 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3562| Komen: 14

Description: Selaku manusia biasa, siapalah yang ‘suci’ daripada melakukan khilaf dalam kehidupan dan menerima pembalasan.
Selaku manusia biasa, siapalah yang ‘suci’ daripada melakukan khilaf dalam kehidupan dan menerima pembalasan. 

Itulah yang dilalui pemuda ini apabila dikenakan hukuman penjara enam bulan sebelum dia dibebaskan.



Kredit foto: TikTok

Walau bagaimanapun, kegembiraannya selepas dibebaskan terus diragut serta-merta.



Menerusi beberapa perkongsian video kakaknya bernama Hera, adik lelakinya itu dibawa ke tanah perkuburan sebelum diberitahu bahawa ibu mereka sudahpun pergi menghadap Ilahi kira-kira tiga bulan lalu.



Pemuda berkenaan dilihat sempat bertanyakan beberapa kali kepada kakaknya kerana tidak percaya sebelum akhirnya terduduk sambil meraup wajah.

Selepas itu, dia juga terus memeluk batu nisan di pusara tersebut sambil menangis teresak-esak.


 

Lebih sayu, bukan hanya ibu tetapi salah seorang kakaknya juga baru sahaja pergi kira-kira 10 hari lalu.



Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut bersimpati dengan nasib yang menimpa mereka sekeluarga. 


Sumber: Kisah Dunia



Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 22-9-2021 01:54 PM
Macam comel.....
Quote MsPercy 22-9-2021 01:58 PM
Tabahlah dik...setiap yg hidup pasti akan mati
Quote prettyuglybabe 22-9-2021 04:40 PM
semoga beliau insaf..

Quote Artemesiaa 22-9-2021 05:31 PM
Suka bertukar duka bila tahu yang disayang dah tak ada
Quote edayildiz 22-9-2021 05:54 PM
semoga awk berubah..kenapa masuk penjara dik? 6 bln jer mayb kesalahan mencuri kot
Quote missus_meow 22-9-2021 06:03 PM
harap berubah ... jd anak yg baik walopon mak dah takde ...
Quote Fortiori02 22-9-2021 06:57 PM
edayildiz: semoga awk berubah..kenapa masuk penjara dik? 6 bln jer mayb kesalahan mencuri kot


Takpun kantoi urin..
Quote shernazz 22-9-2021 09:58 PM
Mesti kena masuk.tiktok ke orang tu tengah sedih?

Nampak.hantu..tiktok
Sedih.tiktok
Mengidam.tiktok
MKan tiktok

Naseb tak.corncake je.masuk.tiktok
Quote matbad 22-9-2021 11:37 PM
ishhh tak baik la meraung2 kat kubur tu. mna boleh bising2 fikir logik la. ngek la
Quote cheeseball 23-9-2021 12:31 AM
motip nak kena post kt tiktok
Quote nakkomenjugak 23-9-2021 01:21 AM
Dahhh
Berubah!
Buang rantai tu
Buat kerja yang mulia untuk diri
Quote eyansss 23-9-2021 05:58 PM
kenapa aku rasa annoyed gila ngan akak dia ni...  entah la, macam meluat...  btw, semoga ko bertabah dek...  berubahlah untuk kebaikan...
Quote cmf_premierleag 23-9-2021 08:02 PM
aku sedih gak tgk bideo ni
maybe lps dapat hukuman penjara 6 bln dan keluar2 je dpt news sedih gila mcm ni, maybe adik ni akan merenung kembali apa yg dia dh buat sblm ni smpi masuk penjara.
kalo dia x masuk penjara, semestinya dia ada disisi ibu dan kakak dia saat sblm diorg meninggal
semoga ada teladan dia dpt dr kisah dia sendiri dan jadi insan yg lebih baik lps ni

Quote becir 24-9-2021 09:24 AM
Semua benda nak videokan..private moment camni nak tunjuk kat public..

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 02:24 PM GMT+8 , Processed in 0.082928 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top