CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ruhainies Sakan Menari,- "Nampak Macam Tak Pakai Seluar"

9-9-2021 10:19 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16047| Komen: 56|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sakan Ruhainies menari di TikTok! Ramai yang terpesona dengan kecantikannya.
Sakan Ruhainies menari di TikTok! Ramai yang terpesona dengan kecantikannya.

Nampak biasa je pelakon ini menari tapi rupa-rupanya ada mata nakal yang memerhati.


Foto: IG


Mninjau di ruangan komen, ada yang tak senang tengok seluar yang dipakainya.

Sama warna kulit dan nampak macam berbogel pula kata netizen.


Foto: via kosmo


Antara komen:

"Terkejut aku, ingatkan dia tidak pakai seluar." 

"Dia yang pakai, aku yang segan nak tengok."




Sementara itu ramai juga yang bagi nasihat supaya lebih berhati-hati dalam pemilihan pakaian dan apa-apa video yang dimuat naik di media sosial.

Ruhainies tak perasan kot, kan tengah syok menari? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
4

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 9-9-2021 10:29 AM
Sakan Ruhainies menari di TikTok! Ramai yang terpesona dengan kecantikannya.


Sangat terpesona
Quote coco 9-9-2021 10:35 AM
dia dah single semula ke.   
Quote beta_carotene 9-9-2021 10:36 AM

terpesona sensangatt
Quote apedehal 9-9-2021 11:03 AM
Buta warna ke netizen..ya hampun
Quote kikuri 9-9-2021 11:11 AM
mana boipren die?
Quote nanasno 9-9-2021 11:47 AM
gambaq last tu kemut sungguh
Quote cahaya_almas 9-9-2021 11:56 AM
Dia menari dgn siapa tu..tinggi jgk lelaki itu ..netizen pun takkan lah dia menari tk pakai seluar...huhu ..sibuk sungguh mrk  nie
Quote kiah_mai_pulak 9-9-2021 11:59 AM
murehennnnnyaaa
Quote Jaded 9-9-2021 12:03 PM
Hot pants....
Quote naina 9-9-2021 12:05 PM
Ya Allah aku tengok pun maluuu
Quote teen_angelJB 9-9-2021 12:13 PM
Kemutnye mulut tu
Quote djzara81 9-9-2021 01:27 PM
Byk2 warna leggings, warna nude gak ko pilih.
Quote dudaberhias 9-9-2021 01:32 PM
Masalahnya bukan sebab dia menari. Tapi sebab dia huduhhh, pakai telanjang bogel pun tetap huduhhhhh sooo sila kumpul duit saving banyak2 jangan perabih ke handbeg ribu riban. Baik duit tu di gunakan untuk buat plastic surgery di hatyai untuk repair muka nan huduh tu, takpun sila kahwin orang kaya dengan muka yang sedia ada dan bersara.
Quote Lagubestbest 9-9-2021 01:36 PM
tak faham apa yg menariknya, korang pedo ke?
Quote nurbaya 9-9-2021 01:58 PM
Tengah tunggu @Kurex mai cerca. Anyway kemut ni apa je yg relevan dgn dia....ko kahwin jela kemut oi dah tahap retis TIBAIUNTA dah dia ni.
Quote Kurex 9-9-2021 02:09 PM
Celah mana la pompuan sangkak ni tak perasan, memang sengaja pun dia jadi garit menari2 mcm ni. Jangan jadi bodoh nak berhusnuzon dgn si buncit ni.

Dah la perut buncit, takde bakat! Takde gred! Muka dok kemut sebab nak tutup muka tua! Padahal muka sama2 tua mcm kakak dia yang dah tak wujud dalam industry hiburan ni!

Kau takde job, tu yg kau bodoh tuli berjoget macam penari tiang kelas bawahan demi nak kekal relevan & nama sentiasa disebut. Padahal hadirnya kau dalam industry hiburan hanya untuk dimaki.

Dah la kena tinggal dgn tunang. Sebab tunang kau dah sedar kau tu buncit, hipokrit, propa, tak berbakat! Siapa yg dekat dgn kau, mesti lari, kau kena mandi air longkang bawah jambatan utk buang suwey tu

Tu pun belum tentu menjadi sebab suwey tu menebal & melekat dekat kau.


Layak diludah je sepol, kemut & kakak tua, melvins pprt yg sama2 muka tua, bella sangap putik jagung alep, joy repah hipokrit, intan garit & mira basic

Puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh
Quote Nenolen 9-9-2021 02:15 PM
Masuk nak tengok komen @Kurex dan @dudaberhias
Quote QueenCaramel 9-9-2021 02:17 PM
Kurex replied at 9-9-2021 02:09 PM
Celah mana la pompuan sangkak ni tak perasan, memang sengaja pun dia jadi garit menari2 mcm ni. Jang ...

Marah nau ni..
Quote Rogue98 9-9-2021 02:22 PM
Hahaha....dah kenapa dia tu...

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.137470 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top