CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

"Nama Ja Top 5 Couple Meletop Tapi Tengok Tak Hot Pun!"

9-3-2020 11:07 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 17980| Komen: 104

Description: 2014 - Nabilzira2015 - Schawal2016 - Jozlyn2017- Akim Stacy2018 - Jep Sari Yanti2019 - Fatzura2020 - ?Top 5 Anugerah Meletop akhirnya diumumkan. Antara yang menjadi tumpuan ialah kategori 'couple mele ...



2014 - Nabilzira
2015 - Schawal
2016 - Jozlyn
2017- Akim Stacy
2018 - Jep Sari Yanti
2019 - Fatzura
2020 - ? 

Top 5 Anugerah Meletop akhirnya diumumkan. Antara yang menjadi tumpuan ialah kategori 'couple meletop' yang dipilih menerusi talian. 5 pasangan suami isteri dipilih dari 20 calon. Mereka ialah Samtila, Ardel Nadzmi, Keknis Hairul, Alif Satar Dila dan Eyra Haziq. Semuanya sama cantik sama padan. 


Ig

Cuma anehnya, pasangan yang 'trending' tidak terpilih, malah tidak tercalon pun. Kenapa? 


Hal itu yang diperkatakan warganet apabila Top 5 diumumkan. Pasangan Aeril Wawa, Shuib Sarah, Nora Danish Nedim, Umi Nazeera Izzar, Mia Ahmad Izham, Izara Aisyah Adib, Izzue Islam Awin, Shila Amzah Haris dan lain-lain. 

Ig
Bagaimana pemilihan calon dilakukan menyebabkan pasangan suami isteri popular ini tidak terpilih? 

Ada juga yang mempertikaikan tiadanya pengantin baru iaitu Zahirah dan Aiman serta Elly Mazlein dan Azlan. Namun setelah diterangkan pemilihan adalah suami isteri pada tahun 2019 saja, baru mereka memahami. 

Bagaimanapun ia tidak menjejaskan kategori ini kerana peminat sudah pun mengundi artis masing-masing. 



Jadi, kita nantikan ja lah couple paling meletop tahun  ini.-CARI

1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 9-3-2020 11:10 AM
siapa je yg layan anugerah syok sendiri ni????
tapi kalau iols dgn zul ripin tercalon, jgn lupa undi ye.. hahahahaha
Quote salmon-suki 9-3-2020 11:10 AM
Gelinya..psgn2 y xde class tu..kecuali eira ngn alif satar..y lain mcm hampeh je..
Quote fliphair8 9-3-2020 11:12 AM
Kak kiahhhh oooo kak kiah, ape kita nak buat ni?
Quote Tweety_Senrose 9-3-2020 11:13 AM
Anugerah low class selayaknya top 5 nya pun low class. Yg lain biar stay classy je lah ye. Tak yah nak hadap anugerah grade F- ni
Quote HujanBatuTiga 9-3-2020 11:13 AM
I pilih pasangan alif satar n isteri.
Quote q@2a 9-3-2020 11:15 AM
Ewww sgt... Anugerah apo ni... Syok sendiri kah??
Quote claudya 9-3-2020 11:16 AM
berapa kali nak calonkan izreen & ude tu? cakap pencalonan couple mesti yang kawen sepanjang tahun 2019 je? bodoh punya meletop. ingat orang lupa ke alasan sebab tak calonkan fattzura dulu
Quote kaseh80 9-3-2020 11:22 AM
Semua calon pun takde yg menyerlah

So lemauuuuuuuu
Quote Ladybird910 9-3-2020 11:22 AM
Kepamm kepammm semua yach!hihihih
Quote Boomibulat 9-3-2020 11:26 AM
Sarah dgn Shuib x tcalon knp..?
Quote minahmanja 9-3-2020 11:28 AM
claudya replied at 9-3-2020 11:16 AM
berapa kali nak calonkan izreen & ude tu? cakap pencalonan couple mesti yang kawen sepanjang tahun 2 ...

keknis, alip tu kan dh lama kawin.. patut bg la fasha ke
Quote miss_strangers 9-3-2020 11:35 AM
fliphair8 replied at 9-3-2020 11:12 AM
Kak kiahhhh oooo kak kiah, ape kita nak buat ni?

I tolong Komen on behalf kakiah boleh?

Jadi, Kita nak kena menggelabah totok ke?
Quote miraclehopes 9-3-2020 11:36 AM
minahmanja replied at 9-3-2020 11:28 AM
keknis, alip tu kan dh lama kawin.. patut bg la fasha ke

Itulah iols pun terfikir nape fasha takde
Quote boojaat 9-3-2020 11:39 AM
I harap alif satar yg menang.. hahahhaa..
Quote nura19 9-3-2020 11:39 AM
Top 5 die x best pon
Quote wookiehoney 9-3-2020 11:39 AM
euwww tak penah bagi perhatian tp kalau bakal menang meols rasa herulkeknis.

with all the bbnu pemuja depa , mmg boleh menang

nntikan ucapan negarakeluargasama yachh
Quote Themilo 9-3-2020 11:44 AM
Kurex replied at 9-3-2020 03:10 AM
siapa je yg layan anugerah syok sendiri ni????
tapi kalau iols dgn zul ripin tercalon, jgn lupa und ...

k. meols lak dengan abang remy.
Quote Mawar91 9-3-2020 11:44 AM
wookiehoney replied at 9-3-2020 11:39 AM
euwww tak penah bagi perhatian tp kalau bakal menang meols rasa herulkeknis.

with all the bbnu pe ...

Cilik Meletop pon kompom dorg menang..
Quote Kurex 9-3-2020 11:45 AM
Themilo replied at 9-3-2020 11:44 AM
k. meols lak dengan abang remy.

uols ambik la nazimah.... nazimah pun ok apa

Lihat semua komen(104)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.062256 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top