CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bergurau Katanya...Tolak Kawan Dari Atas Jambatan Sampai Paru-Paru Rosak, Tulang Rusuk Patah

29-3-2019 11:06 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5687| Komen: 29|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang remaja berusia 19 tahun dihukum penjara dua hari dan dikehendaki melakukan kerja-kerja pembersihan selama 38 hari.
Seorang remaja berusia 19 tahun dihukum penjara dua hari dan dikehendaki melakukan kerja-kerja pembersihan selama 38 hari.

Tay’lor Smith, mengaku bersalah di hadapan Hakim Mahkamah Daerah Darvin Zimmerman kerana menolak rakannya, Jordan Holgerson, 16, dari sebuah jambatan di Moulton Timur Laut Vancouver.


Tay'lor Smith, Kredit foto: AP
Daily Mail melaporkan ketika itu mereka berdiri di atas jambatan di sebuah kawasan riadah terkenal. 

Disebabkan itu Jordan yang ditolak dari ketinggian 15 meter mengalami paru-paru rosak, patah tulang rusuk dan lebam di badan.


Dalam rakaman video yang tular itu, Tay'lor dilihat sengaja menolak mangsa.

Ketika kenyataan dibacakan di hadapan hakim Jordan menangis yang menyatakan dia ketakutan ketika ditolak dan hanya membayangkan akan mati semasa terjatuh ke dalam air.

Tay'lor mengaku bersalah dan merayu hukuman diringankan kerana melakukannya secara tidak sengaja. -CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 29-3-2019 11:30 AM
ni jgk cth klu diving xkena cara atau teknik



tp based on video tu xde makna xsengaja klu mcm tu cr ko tolak kwn ko
hangsuang pny kawan
patutnya kena penjara 2nd degree murder or something related to murder
sbb ada gaya2 attempting murder
monster in a making tu



Quote kechikchomel 29-3-2019 11:34 AM
air mata mascara ke tu?


dah tu dorg 2 kawan lagi tak?
Quote AlterEgo 29-3-2019 11:38 AM
TAK sengaja sangat. ISH!
Quote kucingitam 29-3-2019 11:44 AM
maybe dia tak tau jatuhan camtu blh buat cedera teruk..ala, jatuh dlm air, bukan atas jalan..mungkin dia pikir gitu kot..
Quote manjalara_01 29-3-2019 11:45 AM
sociopath ke?
Quote Beribear 29-3-2019 11:46 AM
Mesti dia keluar nti org taknak kawan dgn dia.. Kena buli.. Aishh sengaja tolak kawan gitu knp
Quote Artemesiaa 29-3-2019 11:48 AM
Drama queen sangat nasib hakim kesian
Quote manjalara_01 29-3-2019 11:51 AM
"i didn't intend to hurt any one and i'm sorry it turned out that way"

yeah right..air muke skit pun xde nampak kekesalan / kesedihan...

yes she is a SOCIOPATH..
Quote lasagnaklcc 29-3-2019 11:52 AM
Dia ingat mcm tolak org masuk swimming pool la tu. Tak terpikir jatuh tinggi mcm tu blh cedera.
Quote dua_chzy 29-3-2019 11:53 AM
Inilah yang akak tak suka kokesen ini. Prank mereka tahap membunuh manusia sangat.
Quote ikanmasin 29-3-2019 11:57 AM
tak sengaja lah sgt..terang2 ko tolak kasar gitu..tak pyh kwn dah.
Quote pai.kacang 29-3-2019 11:57 AM
gambar menangis tu dah macam mata hantu
Quote prettyuglybabe 29-3-2019 12:33 PM
gurau yang bawa kecelakaan..
Quote niena90 29-3-2019 12:41 PM
Takde pasal tapi cari pasal. Bior la dia terjun sendiri so anything happen, sendiri yg salah. Ni kau yg bangang sgt pegi tolak dia dah kenapa? Konon nnt dpt la ketawa beramai2 tgk kejadian spontan tu. Sudahnya sengsara kawan tu hampir mati sbb kau. Haaa kan dah mendapat!! Padan muka kau!
Quote reeny 29-3-2019 12:44 PM
gurauan yg boleh membawa maut.
Quote nobito 29-3-2019 12:46 PM
Best Nye...I nak peluk lelaki tu sambil terjun
Quote cHimo 29-3-2019 01:27 PM
Nasib tak arwah kawan tuh gila la...
Quote armin 29-3-2019 10:54 PM
Tak sengaja apa nya dia asyik paksa kawan dia jump banyak kali last2 tolak terus. Saiko
Quote Dwdrum 30-3-2019 12:33 AM
salah landing sebab panic sepatut nya tangan kemudian kepala sentuh air dahulu .... takziah

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.196786 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top