CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Melacur Sambil Hisap Syabu, Untuk Tahan Lama Katanya

28-3-2019 06:18 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 4926| Komen: 12

Description: Warga asing melacurkan diri sambil hisap syabu. Alasannya, untuk memberi tenaga agar dapat berjaga sepanjang malam melayan pelanggan.Harian Metro melaporkan itu yang dilakukan pelacur warga asing yang ...
Warga asing melacurkan diri sambil hisap syabu. Alasannya, untuk memberi tenaga agar dapat berjaga sepanjang malam melayan pelanggan. 

Harian Metro melaporkan itu yang dilakukan pelacur warga asing yang ditahan di dua hotel di Jalan Rangoon, Georgetown semalam. 


Pelacur itu memberi alasan kononnya peralatan menghisap syabu itu tertinggal oleh pelanggannya di bilik hotel berkenaan. 

Dia didapati cuba membuang peralatan tersebut bersama kondom ke dalam tong sampah ketika serbuan dilakukan oleh pihak berkuasa.

Kredit foto: Harian Metro

Menurut Ketua Pengarah Imigresen Datuk Khairul Dzaimee Daud berkata, seramai 19 pelacur warga asing ditahan dalam operasi itu. 


“Mereka yang ditahan terdiri daripada 14 warganegara Thailand, empat Vietnam dan seorang dari Laos,” katanya. - CARI 

1

Bagus
4

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wnwa05 28-3-2019 06:30 PM

kuat kemut ke kalau hisap syabu


Quote jazaa100 28-3-2019 06:43 PM
wnwa05 replied at 28-3-2019 06:30 PM
kuat kemut ke kalau hisap syabu


Dia x kata kuat kemut......
Dia kata tahan lama je.....




Quote hungryhenry 28-3-2019 09:23 PM
Last Jan aku ade follow kwn kpd kwn aku ke umah condo kat putrajaya. She staying there dgn a few other girls. These girls diorg tak keje and according to kwn aku, diorg ni amek ice. Gosh rupa diorg serupa zombie, putih pucat and muka sakit. Seriously this substance really eat u up
Quote Minami2013 28-3-2019 09:34 PM
hungryhenry replied at 28-3-2019 01:23 PM
Last Jan aku ade follow kwn kpd kwn aku ke umah condo kat putrajaya. She staying there dgn a few oth ...


Macam mana depa survive kalo tak keje. Tak silap ice ni mahal jugak. Stay lak condo.
Quote nia_salina 28-3-2019 09:39 PM
hungryhenry: Last Jan aku ade follow kwn kpd kwn aku ke umah condo kat putrajaya. She staying there dgn a few other girls. These girls diorg tak keje and according ...


sebab benda ni chemical
Quote mawarika 29-3-2019 01:38 AM
hungryhenry replied at 28-3-2019 09:23 PM
Last Jan aku ade follow kwn kpd kwn aku ke umah condo kat putrajaya. She staying there dgn a few oth ...

Sis pun pernah serumah dgn kaki ice.. tak tahan punya psl sis call polis. Polis serbu rumah.. depan depan polis betina kaki ice tu nak tumbuk sis.. sempat dihalang abg polis. Kau tgk kering ke tak hati dieorg.. eiii geram betul..dah la mencuri duit org.
Quote sharlenetexas 29-3-2019 01:52 AM
mawarika replied at 29-3-2019 01:38 AM
Sis pun pernah serumah dgn kaki ice.. tak tahan punya psl sis call polis. Polis serbu rumah.. depa ...

Ex housemate polis ke?
Quote sharlenetexas 29-3-2019 01:53 AM
Muka customer mcm Julfekar boleh bertukar jadi Fattah Amin
Quote mawarika 29-3-2019 01:59 AM
sharlenetexas replied at 29-3-2019 01:52 AM
Ex housemate polis ke?

Eh tak bkn polis. mesti u baca sekali nafas je kan.. hihihi... I tak letak koma. Ampunnn
Quote Kurex 29-3-2019 08:07 AM
mawarika: Eh tak bkn polis. mesti u baca sekali nafas je kan.. hihihi... I tak letak koma. Ampunnn

Tulah pentingnya penanda wacana dalam setiap cerita sistuurrrr
Quote Simunggu 29-3-2019 08:16 AM
industri paling tua & laris di dunia....
Quote Berehat 25-4-2022 11:40 PM
Siapa boleh cerita skit dadah ni ada berapa jenis

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 09:30 PM GMT+8 , Processed in 0.047765 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top