CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Sejak Pembikinan Misteri Dilaila, Dah Enam Kali Zul Ariffin Masuk Hospital

13-3-2019 01:13 PM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 8576| Komen: 31|Original author: Oleh: top5complete

Description: Zul Ariffin yang berada di Jakarta, Indonesia dikejarkan ke hospital ketika majlis gala night filem Misteri Dilaila sedang berlangsung.

Foto: Carian google
Zul Ariffin yang berada di Jakarta, Indonesia dikejarkan ke hospital ketika majlis gala night filem Misteri Dilaila sedang berlangsung.

Dia memohon maaf kepada semua peminat di Indonesia yang telah datang ke majlis tersebut kerana tidak dapat bertemu dan bergambar dengannya.

Foto: IG Zul Ariffin 
Berita tersebut dimaklumkan sendiri oleh Zul di akaun instagramnya sendiri. 

Rata-rata peminat faham dengan keadaan Zul dan memintanya untuk berehat secukupnya. Mereka juga mendoakan agar pelakon utama Misteri Dilaila itu cepat sembuh.


Foto: IG
Hopefully recover soon ya @zul_ariffin & rest utamakan kasihatan tu Innshaallah rezeki tetap ada, komen @tinaree.sulai
 
Kami senantiasa doakan yang terbaik untuk abang. Cepat sehat, tulis @mahdia_liyani

Untuk pengetahuan semua ini kali keenam Zul dimasukkan ke hospital dalam bulan ini sejak pembikinan filem Misteri Dilaila. 

Datuk Rosyam Noor juga pernah berkongsi pengalaman di satu lokasi seram ketika pengambaran filem ini dibuat.

Foto: Carian google
Bilik itu dikatakan agak ‘keras’ dan ada beberapa gangguan mistik telah berlaku kepada kru produksi. 

“Ketika saya cuba menolak pintu bilik itu, tiba-tiba ia menolak kembali dengan sendirinya. “Jadi selepas kejadian itu kami mengambil keputusan untuk tidak memasuki ruangan itu,” ujar Rosyam. -CARI
4

Bagus
1

Marah
5

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 13-3-2019 01:23 PM
stress kot eh? terus high blood pressure. bukan heols dikatakan mmg ada darah tggi ka? ke iols silap org ni?
Quote RatuDunia94 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..
Quote RedPoppy1 13-3-2019 02:27 PM
RatuDunia94 replied at 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..

Hahaha... mana syafiq ni. i tgh tgu komen dia...
Quote kaklong32 13-3-2019 02:31 PM
cian bamjul
Quote chinta89 13-3-2019 03:23 PM
mungkin org kurang bsimpati ngn keadaan bamjul sb filem ni plagiat
Quote syidasaleh 13-3-2019 11:36 PM
Cita ni  box office ke tak eh. Dah berapa collection. Senyap je si syafiq tu
Quote LadyCarefree 14-3-2019 12:51 AM
RatuDunia94 replied at 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..

Hahahahahahaha
Quote Nana_Man 14-3-2019 09:11 AM
BoongaKertas replied at 13-3-2019 01:23 PM
stress kot eh? terus high blood pressure. bukan heols dikatakan mmg ada darah tggi ka? ke iols silap ...

Dun think pasal high blood pressure.
Quote pjade 14-3-2019 09:44 AM
Nana_Man replied at 14-3-2019 09:11 AM
Dun think pasal high blood pressure.

Kan, macam kena operate jah.. apa sakitnya?

Quote da_vinci 14-3-2019 09:45 AM
mano sapik....
Quote Nana_Man 14-3-2019 09:54 AM
pjade replied at 14-3-2019 09:44 AM
Kan, macam kena operate jah.. apa sakitnya?

I suspect pasal perut..
Quote Denco 14-3-2019 09:58 AM
tu la, hr tu bongkak riak psl si glembot ... nk je padankan muka , lg padan klu x box office pn
Quote Y-Nots! 14-3-2019 10:46 AM
RatuDunia94 replied at 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..

Hahahahahha
Quote ALDRIN 14-3-2019 11:09 AM
Gall blader stones
Quote chandrahusin 14-3-2019 11:49 AM
Katanya Abg Zul korang bengkak pankreas
Quote Nana_Man 14-3-2019 01:21 PM
ALDRIN replied at 14-3-2019 11:09 AM
Gall blader stones

Confirm ke? Mcm ner u tau?
Quote MariaClara 14-3-2019 03:38 PM
laaaaaaaaaa.......gws ZA
Quote notsospecial007 14-3-2019 03:40 PM
gws bamjul
Quote cikbawang237 14-3-2019 04:54 PM
ololol shiannyewww

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-5-2024 04:02 PM GMT+8 , Processed in 0.081134 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top