CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pekerja Bangladesh Culik, Ugut Sebar Gambar Bogel Pelajar

13-3-2019 12:51 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 9365| Komen: 57|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Seorang pelajar perempuan berusia 20 tahun yang berasal dari Terengganu dan menuntut di sebuah universiti di Ipoh melalui pengalaman ngeri apabila seorang pekerja Bangladesh cuba menculik dan merogoln ...
Seorang pelajar perempuan berusia 20 tahun yang berasal dari Terengganu dan menuntut di sebuah universiti di Ipoh melalui pengalaman ngeri apabila seorang pekerja Bangladesh cuba menculik dan merogolnya. Lelaki itu juga mengugut akan menyebarkan gambar bogelnya.


Pelajar itu berkenalan dengan lelaki Bangladesh tersebut melalui aplikasi WeChat pada Ogos tahun lepas. Mereka kemudiannya menjalinkan perhubungan sulit, walaupun wanita itu sebenarnya sudah mempunyai kekasih yang tinggal di kampung halamannya. 

Kredit foto: Carian Google
Hubungannya dengan pekerja Bangladesh itu semakin rapat kerena lelaki itu sering menabur budi terhadapnya termasuk menghantarnya ke kelas dan membelikannya makanan sehingga mereka terlanjur melakukan hubungan seks beberapa kali. 


Secara diam-diam rupanya lelaki tersebut juga mengambil gambar bogelnya ketika dia sedang tidur.


Kredit foto: Carian Google
Bagaimanapun skandal mereka terputus apabila lelaki itu mengetahui pelajar itu sudah berpunya. Dia mengugut pelajar itu untuk memutuskan hubungan dengan kekasihnya atau gambar bogelnya akan disebarkan. Tidak mendapat respon, lelaki itu juga menculik pelajar itu sehingga ke Shah Alam tanpa kerelaanya dan cuba merogolnya di sebuah apartmen di Setia Alam. 

Kredit foto: Carian Google
Bagaimanapun, pelajar itu berjaya memujuk lelaki Bangladesh itu untuk membebaskannya. Setelah berterus terang dengan teman lelakinya, pelajar itu kemudiannya membuat laporan polis bahawa dia telah diugut, diculik dan hampir menjadi mangsa rogol.


Menurut China Press, gadis itu kini berada di hospital untuk mendapat rawatan dan polis dikatakan telah menangkap lelaki Bangladesh itu untuk membantu siasatan. 


Gadis itu masih bernasib baik walaupun mengalami trauma akibat kesilapannya sendiri. Diharap dia mendapat pengajaran daripada kejadian ini. -CARI
2

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lee_sakura 13-3-2019 12:53 PM
pandai bangla main wechat...student bangsa cina ke sbb china press yg cover story dia ni
Quote pokaibanktokyo 13-3-2019 01:06 PM
Bertabahlah amoi
Quote miszclassique 13-3-2019 01:10 PM
Wow taste amoi dah beralih ke bangla pulak ke. Dekat uni iols tu amoi2 semua taste dekat laki india sajorkk {:smile
Quote Bedah.Cun 13-3-2019 01:10 PM
Cash cina birah neh
Quote MMlava 13-3-2019 01:11 PM
terpedaya dgn janji manis sampai serah body

level iq : mahachai



Quote Sang_Pencinta 13-3-2019 01:11 PM
Amoi2 taste international market lah

Mereka tak memilih bulu
Quote mieymiey 13-3-2019 01:14 PM
Kebodohan sendiri. Semoga lepas ni belajar dari kesilapan yer amoi.
Quote puteribaya 13-3-2019 01:17 PM
kalau dapat anak..Chindesh..(China+bangladesh)..kalu dia amik features parent dia yg heluk eg hidung mancung bapak, kulit putih emak..jadi heluklah budak tu..kalau sebaliknya..haruuu
Quote namieamuro 13-3-2019 01:20 PM
ingatkan meleis je taste bangla..
Quote Jorja 13-3-2019 01:22 PM
WeChat mmg utk lowlife
Quote buapakperut 13-3-2019 01:33 PM
cari penyakit ko dek, wechat tu memang lubuk perogol. ko belajar kat U tak sesia ke kene rogol vangla kepam.
Quote kroit92 13-3-2019 01:40 PM
status pelajar, umur 20 tahun
ada boyfriend
juga ada kekasih gelap, literally, bangla
pernah beberapa kali melakukan seks

this is extreme dik oii.. kau dah kenapa
Quote Bedah.Cun 13-3-2019 01:43 PM
Karipap tue pup pup pup jer selalu yea
Quote Sang_Pencinta 13-3-2019 01:43 PM
Terhutang budi
tergadai body
Quote sukacactus 13-3-2019 01:45 PM
Bala yg dicari sdr so xleh nak kesian ye, sorry!
Quote myakayina 13-3-2019 01:51 PM
ingatkan amoi tak layan bangla..layan negro je..arab..
Quote Otaku85 13-3-2019 02:37 PM
puteribaya replied at 13-3-2019 01:17 PM
kalau dapat anak..Chindesh..(China+bangladesh)..kalu dia amik features parent dia yg heluk eg hidung ...

Dapat Nicole David
Quote puteribaya 13-3-2019 03:07 PM

atau Benard Chandran..hensome..skrg dah tua
Quote ladyrosberg 13-3-2019 03:29 PM
Jijik la wechat ni.
Riwayat hidup wechat aku dulu sehari je... psl org msg 500 can? 500 can?
Aku tanya kwn aku nape jantan2 ni msg 500... kwn aku gelak nak mati.. lps dia bgtau tu terus aku uninstall.
Jijik dan hina

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 05:33 AM GMT+8 , Processed in 0.201233 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top