CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kebuluran, Rantai Terbenam Dalam Kulit, Dehidrasi-Azab Budak Lima Tahun Ditinggal Ibu Sendiri

13-3-2019 01:49 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6824| Komen: 53|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sampai kebuluran dan hampir ke tahap anoreksia. Itu keadaan yang dialami oleh seorang budak perempuan berusia lima tahun selepas diabaikan oleh ibunya.
Sampai kebuluran dan hampir ke tahap anoreksia. Itu keadaan yang dialami oleh seorang budak perempuan berusia lima tahun selepas diabaikan oleh ibunya.

Bagaimanapun dia bernasib baik selepas diselamatkan dari rumahnya uang busuk, kotor dipenuhi sampah serta lipas.

Kejadian di Moscow itu memaksa pihak polis memakai sut perlindungan bahan kimia ketika memasuki rumah berkenaan.

Foto: Daily Mail
Daily Mail melaporkan, kanak-kanak yang digelar sebagai Lyubov itu terlalu nyahhidrat dan sedang duduk menangis di sisi tingkap ketika diselamatkan.

Dia bukan sahaja hanya memakai baju tanpa seluar dalam malah rantai yang dipakainya juga melekat dan separuh terbenam ke dalam kulit.


Foto: Daily Mail
Kanak-kanak itu juga tidak boleh bercakap dan lebih menyedihkan bila dia mengasingkan satu kawasan dalam timbunan sampah yang mereput untuk dijadikan tempat tidurnya.

Sumber menyatakan ibunya yang dikenali sebagai Irina Garashchenko, 47, menghilangkan diri sejak beberapa hari lepas.

Dia kini sudah ditahan atas tuduhan cubaan membunuh. -CARI


3

Bagus
7

Marah
2

Terkejut
5

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Nadina

  • Marah

    Anonymity

  • kroit92


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Beribear 13-3-2019 01:53 PM
Kesiannyaaa Ya Allah.. Manusia zaman skrg dah tenat. Mcm mana sanggup buat mcm tu dekat anak. Tinggal kan lah dekat rumah kebajikan kalau ye pon tak mampu
Quote sehirkedi 13-3-2019 01:53 PM
Jahatnya mak budak ni... Sedih baca.. Nasib baik sempat diselamatkan..
Quote noor2 13-3-2019 01:56 PM
Ya Allah. ..mula2 baca ingatkan pet. Anjing atau kucing. ..rupanya manusia. ..kejamnya manusia. ...
Quote ais_kosong 13-3-2019 01:58 PM
Kenapa la manusia makin kejam dan jahat ni
Quote az20 13-3-2019 02:24 PM
kesiannya..kejam sangat mak die
Quote buapakperut 13-3-2019 02:29 PM
omg, sampainya hati, hati binatang pun tak sanggup berpisah dengan anak.
Quote nanny_1 13-3-2019 02:30 PM
mak dia katanya tinggal beberapa hari tapi kenapa macam lama je daripada keadaan rumah dan budak tu?
btw teringat sunk in womb ke apa ke
lagi sedih cerita tu
tinggal anak sampai mati sorang tu pastu balik dia bagi bagi lemas sorang lagi
tegarnya seorang ibu.
Quote fifie_olin 13-3-2019 02:33 PM
sama kes adik yg dulu tu...pe nama dia ek
pe cite dia skg
Quote dua_chzy 13-3-2019 02:34 PM
Edited by dua_chzy at 13-3-2019 02:35 PM

Mudah2an budak ini selamat dan baik2 hidup. Juga tidak menjadi mangsa sexual abuse di care centre or pabila diadopt (jika diadopt) nanti.

Quote beta_carotene 13-3-2019 02:57 PM
Kesian nya budak ni.. nama dia sedap.. Ljubov tu maksudnya "Cinta" dalam bahasa Russia... tapo sayangnya tak dicintai oleh mak sendiri..
Quote foxs 13-3-2019 02:59 PM
Quote fff_cat 13-3-2019 03:05 PM
Aduhh... menangis baca berita ni. Anak aku sebaya budak ni, macam2 dia makan. Kenapalah mak yg semacam ni gigih nak beranak jugak.
Quote chempaka.ayu 13-3-2019 03:19 PM
Kesiannya budak ni. Dah la rajin kena tinggal dek mak nya. Duduk pulak rumah serupa tempat pengumpulan sampah.

Emak emak. Sampai hati kau mak buat dek anak macam tu
Quote chinta89 13-3-2019 03:22 PM
tergamaknya................
Quote EvieWanKenobi 13-3-2019 03:25 PM
nasib baik la tak mati kebuluran..
Quote tagas 13-3-2019 03:25 PM
Edited by tagas at 13-3-2019 03:26 PM

dunia makin byk kes stok2 sunx into da womb nih
Quote abbyhoney 13-3-2019 04:13 PM
fifie_olin replied at 13-3-2019 02:33 PM
sama kes adik yg dulu tu...pe nama dia ek
pe cite dia skg

Budak yg mana? yg oku tu ke? kalau yg tu dah meninggal dunia.
Quote ntahapapantah 13-3-2019 04:17 PM
Mana manusia perasan liberal tak nak beri ucapan sepatah dua ke? Takkan thread pasal bapak Arab humban anak kat laut baru nak keluar gua & berjemaah sindir-menyindir.
Quote Sazida 13-3-2019 04:30 PM
fifie_olin replied at 13-3-2019 02:33 PM
sama kes adik yg dulu tu...pe nama dia ek
pe cite dia skg

Firdaus eh? Dah arwah dah xsilap iols

Lihat semua komen(53)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:32 PM GMT+8 , Processed in 0.101684 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top