CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hairul Azreen Dah Tonton Paskal 6 Kali, Anggap Kejayaan Terbesar Dalam Hidupnya

3-10-2018 03:57 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 25440| Komen: 228|Original author: Oleh: Saiful

Description: Selepas kejayaan Filem Paskal, Hairul Azreen kata dia tidak serik untuk berlakon dalam filem aksi.
Selepas kejayaan Filem Paskal, Hairul Azreen kata dia tidak serik untuk berlakon dalam filem aksi.

Malah tak lama lagi akan tampil dengan dua lagi filem iaitu Polis Evo 2 dan Operasi X.


"Saya masuk bidang lakonan pun disebabkan cerita aksi dan pertarungan dan filem ini membuktikan apa yang saya perkatakan selama ini.

"Bila saya kata saya juara Fear Factor, saya pelakon aksi ngeri, orang persoal tapi filem Paskal seolah-olah membuka mata mereka bahawa saya betul-betul minat filem begini," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Hairul Azreen
Tambahnya dia langsung tidak menyangka filem Paskal akan mengaut keuntungan mencecah RM7.5 juta dalam tempoh empat hari tayangan.


Ia disifatkan sebagai pencapaian terbesarnya dalam bidang lakonan.

"Saya tidak meletakkan apa-apa harapan, saya cuma buat yang terbaik sahaja dari awal sampai akhir.

"Saya menganggap kejayaan filem Paskal sebagai perkara terbesar yang pernah terjadi dalam kerjaya saya selama ini.

"Benda paling seronok adalah Melayu, India, Cina tengok cerita ni, itu yang paling saya kagum. Dan sekarang ni saya ada penyokong berbilang kaum, itu yang saya tak pernah dapat sebelum ni."

Kalau nak tahu, suami kepada Hanis Zalikha ini dah menonton filem Paskal sebanyak enam kali. -CARI
26

Bagus
44

Marah
30

Terkejut
20

Sedih
26

Lawak
50

Bosan

Friends Rank (196 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 3-10-2018 04:01 PM
Obsessed dengan diri sendiri
Quote lovelytouch 3-10-2018 04:02 PM
Orgasm tgk diri sendiri tak? Gitttewww
Quote chicozinn 3-10-2018 04:04 PM
fetish apakah ini spesis obses dgan diri sendiri??
Quote buapakperut 3-10-2018 04:05 PM
opkos la ulang tayang sebab syok sendiri.teringat ashton kutcher dalam cheaper by the dozen narcissistic betul kekeke.
Quote BoongaKertas 3-10-2018 04:06 PM
iols tgh tlg kirakan bonus deme
Quote Ferr_Remy 3-10-2018 04:08 PM
Prasannye ade peminat berbilang kaum. Mamat ni klu x brangan mmg  xsah.
Quote kosukeconan 3-10-2018 04:09 PM


such a turn off la dia ni
Quote animagusblack 3-10-2018 04:11 PM
Mamat ni delusional ke hapa? People watch the movie in spite of you la haha
Quote Jiyongie88 3-10-2018 04:11 PM
Ewww. Lakonan tetap kayu. Sorry la kekrul, you still need to improve. Bukan talented sgt pon.
Quote Teru2Bozu 3-10-2018 04:11 PM
aku belum tengok lagi. udah selesai nonton, aku bagi komen . samada sesuai tak bagi kredit kat si poyo prasan ni.
Quote kacang^soya 3-10-2018 04:12 PM
abisla...kebongakan kuasa berganda sudah bermula dari mamat poyo ini lps pascal ke tahap box office..euww...kalo ko takde dlm pelem tu pun lg bagus...
Quote zulka 3-10-2018 04:12 PM
koser mamat ni alpoyo
Quote zulka 3-10-2018 04:13 PM
kalau berani masuk askar la... tengok muntah hijau ke tak, takat belakon je jenna nick pun boleh  
Quote Badigol 3-10-2018 04:16 PM
sbnrnya xpernah nk komen psl HA ni..tp sjk2 filem dia meletop ni..hmm..bkn main over puji diri sendiri...pdhl rmai je plakon lelaki lain kt mlysia ni meletop2 dgn filem,..mcm zizan,sam,zul..xde pn dk up up bangga diri mcm dia ni...mcmkan dia hero utama dlm filem..
Quote bellaamsar 3-10-2018 04:16 PM
Kekrul2.. Filem tu berjaya bukan sbb kau sorang je. Alahaii..
Quote uori 3-10-2018 04:20 PM
sian. baru nak rasa diri tu laku  
Quote kibodwatriuh 3-10-2018 04:21 PM
faham-fahamlah kalau orang menyampah
Quote MadameOnion 3-10-2018 04:22 PM
obses dgn diri sendiri..pasni makin berlagak la..jgn lepas ni keknis bagi tips kat cara2 nak berlakon filem aksi kat ig dah la
Quote Annehamid 3-10-2018 04:24 PM
Edited by Annehamid at 3-10-2018 04:26 PM

Tahukah dia sepanjang film ni terpaksa mind block itu arman bukan HA. Kalau fikirkn HA separuh film dah balik

Lihat semua komen(228)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 08:49 PM GMT+8 , Processed in 0.086865 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top