CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fatin Afeefa Dedah Status Anak, Pernah Kahwin Dua Kali

3-10-2018 02:45 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 27413| Komen: 97|Original author: Oleh: Amirah

Description: Netizen pasti sudah tahu krisis rumahtangga antara Fatin Afeefa dan Adam Shahz sebelum ini yang dilanda badai.
Netizen pasti sudah tahu krisis rumahtangga antara Fatin Afeefa dan Adam Shahz sebelum ini yang dilanda badai. 

Hubungan mereka sebagai suami isteri hanya mampu bertahan selama tiga tahun sahaja. Pelbagai cerita kurang baik didedahkan oleh kedua-dua pihak hingga menambahkan lagi ketegangan.


Foto: IG Fatin Afeefa
Sempena ulangtahun anaknya yang ke-6 tahun, Fatin Afeefa mendedahkan anak sulungnya itu adalah hasil perkahwinan pertamanya. 

Ini bermakna Fatin telah berkahwin sebanyak dua kali namun yang hanya diketahui secara umum adalah perkahwinannya dengan Adam sahaja.


Dia juga tidak pernah menceritakan tentang anak ini kepada sesiapa dan tidak peduli dengan kata-kata orang selepas pendedahan ini dibuat pada ruang komen Instagram.

Mungkin Fatin sudah mula rimas dengan pertanyaan orang tentang anaknya dan melalui pendedahan ini diharapkan tiada siapa lagi yang bertanya tentang perkara yang sama.


Sebaik sahaja dia memberikan penjelasan kepada pengikutnya di Instagram, Fatin mengambil pendekatan untuk menutup ruang komen di Instagram.

Apa pun moga Fatin dapat mendidik anak-anaknya dengan baik sekali. Harap semua pihak boleh 'move on' daripada bertanya perkara yang sama lagi. - CARI

9

Bagus
20

Marah
17

Terkejut
20

Sedih
23

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (105 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sekel 3-10-2018 02:49 PM
bagus lh terus terang

bkn mcm Ozlynn, anak pertama tu anak dgn suami mana ?

semua org tahu dia hanya berkahwin dgn Johan seorg jer

Quote mieymiey 3-10-2018 02:53 PM
Lega la kot lepas dah bagitau. Sebelum ni asal ada artikel pasal sheols, mesti kata 'perkahwinan dengan Adam dikurniakan 2 orang anak'. Hujung hujung lepas cerai si Adam pula tak mengaku itu anaknya.
Quote oak.balustrade 3-10-2018 02:54 PM
sekel replied at 3-10-2018 02:49 PM
bagus lh terus terang

bkn mcm Ozlynn, anak pertama tu anak dgn suami mana ?

Siapa ayah kpd anak ozlynn tu open secret noks. Tp salute kat johan syg budak tu mcm anak sendiri.
Quote MadameOnion 3-10-2018 04:25 PM
oak.balustrade replied at 3-10-2018 02:54 PM
Siapa ayah kpd anak ozlynn tu open secret noks. Tp salute kat johan syg budak tu mcm anak sendiri. ...

i rasa pernah terbaca kat newspaper ozlynn mengaku sapa bapak anak sulung dia tu..tapi dia tak mention la dia mengandung beranak semua..tapi dia mengaku yg pelakon itu adalah sejarah silam yg hitam kepada dirinya gitewww
Quote kakiporet 3-10-2018 05:08 PM
knapa dulu2 ckap yg budak ni adik dia kalau btol2 pnh kawen?buat apa nk rahsia2 kalau mmg btol pnh bkawen sblom ni..xphm btol..dr dulu mmg syak ni anak dia..sbb rpt smcm..n muka budak tu mmg mcm muka dia...comel giler...
Quote putribonda 3-10-2018 05:16 PM
sekel replied at 3-10-2018 02:49 PM
bagus lh terus terang

bkn mcm Ozlynn, anak pertama tu anak dgn suami mana ?

wowwwwww..i baru tahu kesah ni.serius laaaaaa
Quote COCOCHANELS 3-10-2018 06:16 PM
Korang kalau nak tahu, Fatin ni after dia dah cerai dgn Adam. Consider as quite new juga lah news ni. Dia gatal dgn someone's husband. So the wife, dedahkan rahsia about Fatin on twitter. Kesian kot wife tu kena belasah dgn husband when she caught husband dia dgn Fatin. Fatin pula dok kikis je laki dia. Siap dapat kereta bagai. Pegi tido sesama. Nanti i cari thread tu kat twitter.
Quote rayray28 3-10-2018 06:18 PM
COCOCHANELS replied at 3-10-2018 06:16 PM
Korang kalau nak tahu, Fatin ni after dia dah cerai dgn Adam. Consider as quite new juga lah news ni ...

Bukan ke masih lg dgn laki org tu
Quote slipar_jepon 3-10-2018 06:37 PM
I tot bdk tu anak angkat depa.
Quote matjerk 3-10-2018 06:42 PM
Pendedahan di ruangan komen?  Mana? Aku sorang je ke yg x nampak?
Quote COCOCHANELS 3-10-2018 06:46 PM
rayray28 replied at 3-10-2018 06:18 PM
Bukan ke masih lg dgn laki org tu

A'ah macam still taknak letgo oh... jenis tak sedar diri. Nak kaya cepat, ambil laki orang..
Quote makbedah 3-10-2018 06:47 PM
Bukan dah ada ke topic ni?
Quote COCOCHANELS 3-10-2018 06:49 PM
Follow twitter account ni atau usha je twitter account ni. Ni account milik si wife tu. Dia selalu update perkembangan about her relationship. Account ni wujud pun sebab dia nak exposed pasal Fatin sebabkan minah ni keep on cari laki dia.
Quote Grr1234 3-10-2018 06:54 PM
So masa di beranak sulung ni umur dia berapa. Bukan muda lagi ke masa dia kawin yg tak secret dulu. Sorry taktau banyak sbb dulu xkesah mana ke dia
Quote COCOCHANELS 3-10-2018 06:58 PM
Grr1234 replied at 3-10-2018 06:54 PM
So masa di beranak sulung ni umur dia berapa. Bukan muda lagi ke masa dia kawin yg tak secret dulu.  ...

Dulu dia pernah date pengkid. Lama juga lah sampai buat tattoo sesama. Pastu dia burukkan cerita hal orang tu kononnya dia takde cara lain untuk putuskan hubungan ngan pengkid tu. Then Adam selamatkan dia ke camne entah. Pastu tetibe ada anak laki tu muncul. Baby bump ke apa semua tak pernah ditunjuk. Dia just kata budak tu is adik dia. Dia jaga pun sbb budak tu dah rapat dgn dia. Camtu jela yg kita tahu munculnya budak tu.
Quote malika1984 3-10-2018 06:59 PM
Bkn dgn tokrid kamil ke ozlyn tu,,,,
Quote GigaMom 3-10-2018 07:32 PM
COCOCHANELS replied at 3-10-2018 06:16 PM
Korang kalau nak tahu, Fatin ni after dia dah cerai dgn Adam. Consider as quite new juga lah news ni ...

Yee la Hana. X payah igt kn. Ramai tau kot sebb tu dia masih dikecam.
U tu yg penting, masih hadap ka laki kaki pukul u tu.
Atau cukup sekadar merintih kat medsoc.
Pls wakeup girl
Quote kiah_mai_pulak 3-10-2018 07:43 PM
sekel replied at 3-10-2018 02:49 PM
bagus lh terus terang

bkn mcm Ozlynn, anak pertama tu anak dgn suami mana ?

Anak ke-2 tu pulak, mohon ozlynn sujud sukorrr sbb johan kepam tu sanggup nk nikah.. klau x, jadi lah mcm nasib ank pertama tu. upsssss
Quote oak.balustrade 3-10-2018 08:05 PM
MadameOnion replied at 3-10-2018 04:25 PM
i rasa pernah terbaca kat newspaper ozlynn mengaku sapa bapak anak sulung dia tu..tapi dia tak men ...

OKT tu pernah pulak terpalit sejarah helok2 uols? Seronok mencelup lepas tu bye2.

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.104623 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top