CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Andy Lau Hadir Ke Majlis Raikan Kejayaan Hantu Kak Limah

6-9-2018 11:33 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6441| Komen: 31

Description: Semalam berlangsung majlis makan malam bagi meraikan kejayaan filem Hantu Kak Limah yang meraih kutipan pecah panggung sebanyak RM36 juta sejak ditayangkan 9 Ogos lalu.

Semalam berlangsung majlis makan malam bagi meraikan kejayaan filem Hantu Kak Limah yang meraih kutipan pecah panggung sebanyak RM36 juta sejak ditayangkan 9 Ogos lalu.

Kredit foto: New Straits Times

Memetik laporan Utusan Online, selaku pengasas bersama Infinitus Entertainment Group yang menaungi syarikat penerbitan Infinitus Gold, kehadiran pelakon terkenal Hong Kong, Andy Lau memeriahkan lagi suasana majlis tersebut.

Ketika memberi ucapan, Andy Lau hanya menyatakan secara ringkas dalam bahasa Inggeris bahawa dirinya ingin terus bekerjasama dengan pengarah dan kru produksi filem terbabit.

Difahamkan Andy Lau kali ini secara khusus menghadirkan diri ke majlis tersebut dari Hong Kong sebagai tanda penghargaan buat semua kru produksi yang berjaya menerbitkan filem Hantu Kak Limah. 


Dalam majlis itu juga, turut diumumkan pemberian bonus kepada semua kru produksi dan para pelakon yang terbabit.- CARI


23

Bagus
27

Marah
22

Terkejut
18

Sedih
30

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (146 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Foxey 4-9-2018 04:59 PM
Andy Lau is one of the founders rupanya
Quote hadibah 4-9-2018 05:07 PM
lai lai

mai mai

mai sini @hadibahlaba
Quote zeed 4-9-2018 05:10 PM
Bini andy lau ni malaysian kan?
Quote JohnDeSouza 4-9-2018 05:11 PM
laaaa dia antara founder ..
terkesima gua
Quote buragazz 4-9-2018 06:16 PM
Baru ku tahu.. sbb tetiba si Andy Lau ucap tahniah apa hal.. rupa2 nya co-founder...
Quote batmana 4-9-2018 06:22 PM
klu jho low ucap tahniah, barula aku terkajut
Quote hibernation 4-9-2018 06:29 PM
batmana replied at 4-9-2018 06:22 PM
klu jho low ucap tahniah, barula aku terkajut

Mana tahu kut2 ada share jugak, hehe
Quote dani-rox 4-9-2018 08:43 PM
zeed replied at 4-9-2018 05:10 PM
Bini andy lau ni malaysian kan?

yup. bekas ratu cantek katanya.
Quote DARSITA 5-9-2018 02:46 AM


Kena lah tgk cerita ni satu masa nanti. Boleh banding dgn CrazyRichAsian.  


CrazyRichAsian is not my cup of tea. Mcm cerita Melayu jugak anak orang kaya anak orang miskin cinta terhalang kerana dua darjat.
Quote pyropura 5-9-2018 02:48 AM
Edited by pyropura at 5-9-2018 02:50 AM

Agenda halus cina kuminis mengalpakan ummah mulayu sunni agar terpesong misti DAPig kan
Quote annehuda 5-9-2018 02:53 AM
Wife Andy Lau malaysian kan?  Org melaka

Ekceli ramai je artis ternama hongkong tu asal malaysia. Mcm fish leong, ah niu,  angelica lee
Quote rainbowrainz 5-9-2018 03:40 AM
Oic co founder ghupernye
Quote VioletsAre_Blue 5-9-2018 11:16 AM
Tak lama nanti rekod kena pintas munafik 2
Quote ra5101 5-9-2018 11:21 AM
Lepas ni boleh buat Filem Hantu Cina Masuk Kampung Pisang. Kg. Pisang sebelum ni penduduk dia melayu jer
Quote BoLapciOus 5-9-2018 11:24 AM
andy lau tengok ke idok antu kak limah tu?
Quote chicozinn 6-9-2018 12:12 PM
no wonder la jadi penaung citer melayu..pandai andy lau gunakan bini heollss wat pelaburan kat malaysia..lelagi yg penuhkn wayang ni mostly org melayu..
Quote minguk 6-9-2018 12:18 PM
bila andy lau nak berlakon jadi hantu cina pulak?
Quote pearl.silver 6-9-2018 01:08 PM
Mula2 nmpk berita ni iols tertukar andy lau ngn jet li
Sbb teringat sorg famous artis cina yg dah sakit..
Quote tri-max 6-9-2018 01:14 PM
andy lau

favourite hero selain dari aaron kwok

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 10:15 AM GMT+8 , Processed in 0.063343 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top