CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kemaluan Ditusuk Duri Ikan Pari, 'Melekat' Sampai Ke Pantai

6-9-2018 12:32 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 12615| Komen: 106|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Malang nasib seorang lelaki apabila kemaluannya disengat ikan pari semasa berenang di laut.
Malang nasib seorang lelaki apabila kemaluannya disengat ikan pari semasa berenang di laut.

Dia terpaksa menganggung kesakitan dan berbaring di pasir selepas alat sulitnya ditusuk duri ikan pari tersebut.


Mirror UK melaporkan, sewaktu lelaki tersebut kembali ke pantai di Sanya, wilayah Hainan di China, ikan pari tersebut masih lagi 'melekat' pada alat sulitnya.

Foto: AsiaWire
Menurut sumber, kejadian yang berlaku 1 September lepas itu menyaksikan lelaki malang itu berkunjung ke situ bagi menikmati cuaca tropika.

Dalam satu rakaman, dia kelihatan meniarap di pandai sebelum pasukan kecemasan datang menghulurkan bantuan.

Walaupun kesakitan, dia masih berupaya bangun dan dibawa ke hospital untuk pemeriksaan.

Sementara itu saksi mendakwa yang ikan pari terbabit telah mati di pantai. -CARI
23

Bagus
19

Marah
15

Terkejut
18

Sedih
18

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (117 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 6-9-2018 12:34 PM
malang sungguh nasib mu
Quote insulin 6-9-2018 12:35 PM
Sakit tu wehhhh......

Semoga abang ni tak mandul.
Quote ultra78 6-9-2018 12:36 PM
Agak musykil mcm mana boleh disengat tu.
Quote insulin 6-9-2018 12:39 PM
ultra78 replied at 6-9-2018 12:36 PM
Agak musykil mcm mana boleh disengat tu.

Ikan pari tu gay kut...
Quote Skuau 6-9-2018 12:41 PM
eh..3x...jahatnya ko si ikan pari....
Quote matkpop 6-9-2018 12:43 PM
ngilunya...
Quote Artemesiaa 6-9-2018 12:43 PM
Mesti si pari kena provoke kalau tak masa kan ia akan menyerang
Quote Foxey 6-9-2018 12:51 PM
like ouchhh. mesti sakit gilerrr.  
Quote jahcomel 6-9-2018 12:54 PM
msti nk wat projek ngn ikan pari nih......geng2 pelaut pelayar nih tau sgt lh ngn ikan pari nih...sian ikan pari...
Quote shernazz 6-9-2018 01:06 PM
Iols dolu ada baca buku wawancara.ke varia sari entah..
Nelayan ni bujang..suka.tangkap.ikan.pari..
Kalau.dpt yang betina..dia akan rogol dolu ikan tu sebelum.dijual
Alahai..geli.iols nak.makan ikan.pari...
Quote Bedah.Cun 6-9-2018 01:16 PM
Buka lar yg kau blurkan nonet tue nape? Pendidikam seks kan penting. Hurms
Quote matchstick 6-9-2018 02:24 PM
pandai pulak ikan pari tu cari tempat yg ngam utk di sengat...
boleh je sengat ibu jari kaki ke, telinga ke..ni yg dalam seluar jugak ko cari yer
Quote mieymiey 6-9-2018 02:35 PM
shernazz replied at 6-9-2018 01:06 PM
Iols dolu ada baca buku wawancara.ke varia sari entah..
Nelayan ni bujang..suka.tangkap.ikan.pari.. ...

Biar betik ikan pari pun jadi mangsa rogol?
Quote CupuCupu 6-9-2018 02:45 PM
shernazz replied at 6-9-2018 01:06 PM
Iols dolu ada baca buku wawancara.ke varia sari entah..
Nelayan ni bujang..suka.tangkap.ikan.pari.. ...

Iya...aku pun pnh bc..
Quote grouper 6-9-2018 02:51 PM
Yg hebatnya xde plak mamat tu pengsan kena sengat ikan pari ni, yg biasa kena sengat kat kaki n tangan pun p hospital cucuk sbb x tahan sakit kena sengat, ini kena sengat kat situ blh tahan lagi.. steve irwin pun mati kena sengat pari tapi direct kat jantung la..
Quote RatuDunia94 6-9-2018 02:54 PM
shernazz replied at 6-9-2018 01:06 PM
Iols dolu ada baca buku wawancara.ke varia sari entah..
Nelayan ni bujang..suka.tangkap.ikan.pari.. ...

Cerita ni mmg popular dulu..
Quote akies 6-9-2018 03:02 PM
Erkkk
Quote chicozinn 6-9-2018 03:04 PM
shernazz replied at 6-9-2018 01:06 PM
Iols dolu ada baca buku wawancara.ke varia sari entah..
Nelayan ni bujang..suka.tangkap.ikan.pari.. ...

meollss pn pnah baca..nelayan wt ikan pari betina wt lepaskn nafsu..pastu meollss trus xnk mkan ikan pari da..iyeerrkkk
Quote insulin 6-9-2018 03:07 PM
shernazz replied at 6-9-2018 01:06 PM
Iols dolu ada baca buku wawancara.ke varia sari entah..
Nelayan ni bujang..suka.tangkap.ikan.pari.. ...

Terima kasih kepada cerita dongeng ini, harga ikan pari masih lagi affordable untuk rakyat marhain.

Lihat semua komen(106)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 10:02 PM GMT+8 , Processed in 0.089034 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top