CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Biadab, Otak Letak Mana? -Remy Ishak Buat Laporan Polis

2-7-2018 12:48 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12113| Komen: 57|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru-baru ini Remy Ishak ada membuat satu laporan polis terhadap seorang lelaki di Balai Polis Ampang.
Baru-baru ini Remy Ishak ada membuat satu laporan polis terhadap seorang lelaki di Balai Polis Ampang.

Laporan tersebut dibuat berikutan lelaki berkenaan bersikap biadab dan mengugut untuk menyebarkan fitnah terhadap dirinya.


Foto: IG Remy
Katanya menerusi video yang dimuat naik di Insta Story,

"Saya baru balik daripada balai polis tadi. Saya ada buat laporan polis, ada satu mamat ini dia kurang ajar dengan saya.

"Saya faham sekarang ini zaman dunia viral, dunia yang sangat cepat tapi jangan ambil kesempatan dan jangan aniaya kami (selebriti)."


Tambahnya zaman sekarang ini ramai sangat yang mahu menjadi popular tapi sepatutnya jangan jadikan selebriti sebagai sasaran.

Pelakon filem Pulang ini juga sedih dengan sikap sesetengah pihak yang menggunakan selebriti dengan tujuan mengaibkan untuk mendapatkan wang secara mudah.



"Buat video terutamanya bila berkenaan dengan selebriti sebab nak glamor. Lepas tu, ugut nak viral, nak aibkan, nak fitnah!

"Come on, where's your brain? Ada banyak lagi cara lain untuk kau dapat duit.

"Kau buat benda bangang macam ini semata-mata nak kampung tahu pasal masalah kau... Bodoh!"


Bagaimanapun maklumat tentang perkara yang menimbulkan kemarahannya itu tidak didedahkan secara terperinci.

Apa pun, bertabahlah Remy! -CARI
23

Bagus
12

Marah
11

Terkejut
4

Sedih
15

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miemiecha 2-7-2018 12:56 PM
namooo namoo namo marah2 abam remi sehakkk
Quote Changa 2-7-2018 12:58 PM
heshe ada video seks dengan jejans kah???
motif komplen pasal rakam video bagai??
Quote helicornia 2-7-2018 01:05 PM
bangla sungguh mukanya..mujur badan sedap
Quote EvieWanKenobi 2-7-2018 01:07 PM
boring la citer separuh2 ni..
Quote Changa 2-7-2018 01:09 PM
kalau video heshe dah leaked, sila PM akak iya link video itu.
Quote imanda 2-7-2018 01:15 PM
helicornia replied at 2-7-2018 01:05 PM
bangla sungguh mukanya..mujur badan sedap

haippp jgn mengata!
Quote supernaturalee 2-7-2018 01:33 PM
Changa replied at 2-7-2018 01:09 PM
kalau video heshe dah leaked, sila PM akak iya link video itu.

ms heshe berlakon dlm filem pendek indie tu lh kot
xtaw klu ada yg lain plk







Quote cha-cha 2-7-2018 01:48 PM
Uuuuuuu nak link pleaseeee
Quote myakayina 2-7-2018 02:11 PM
ah sudah.. ko jgn remy.. akak dah la minat ko..
Quote iloveyou 2-7-2018 02:25 PM
video leaked? woww link mane linkkkk
Quote melinda_kerr 2-7-2018 02:35 PM
tak pernah minat mamat kerak ni.. asyik dgn kontreversi tak habis2..
Quote nsagb 2-7-2018 02:35 PM
perghh jatuh cinta kali ke seribu dgn si remy ishak ni ya allah tolong jodohkan aku dgn abam remy kah3
Quote helicornia 2-7-2018 02:52 PM
imanda replied at 2-7-2018 01:15 PM
haippp jgn mengata!

hahaha kurang pahala pose 6
Quote KelisaOren 2-7-2018 02:57 PM
Kenapa abg Remy risau sgt ni Adakah burung heols jugak dah terbang bebas di alam maya
Quote Lana 2-7-2018 03:03 PM
KelisaOren replied at 2-7-2018 02:57 PM
Kenapa abg Remy risau sgt ni Adakah burung heols jugak dah terbang bebas di alam maya

Tulah...sama2 kita tungguuuuu...hahaha.
Quote balakkampung 2-7-2018 03:07 PM
lagi video kah????....kenyang la penggemar2 tumblr ....tapi kalau remy...aku nak tgk gak weiiiii...
Quote Changa 2-7-2018 03:12 PM
balakkampung replied at 2-7-2018 03:07 PM
lagi video kah????....kenyang la penggemar2 tumblr ....tapi kalau remy...aku nak tgk gak weiiiii...

harap2 tak mengecewakan lah kan??
kalau 2b jah terus potong stim akak
Quote balakkampung 2-7-2018 03:14 PM
Changa replied at 2-7-2018 03:12 PM
harap2 tak mengecewakan lah kan??
kalau 2b jah terus potong stim akak

mungkin tidak...aura2 dia tu nampak mcm bukan standard 2B...hahahaha.......
Quote hanna88 2-7-2018 03:30 PM
Cerita x full, x bagitau ape benda punca yg dia marah lelaki tu

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.070534 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top