CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Jangan Terlalu Rapat Dengan Alif Aziz,"-Amaran Keras Buat Daiyan Trisha

28-6-2018 12:01 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17037| Komen: 82|Original author: Oleh: Saiful

Description: Disebabkan kontroversi yang berlaku di antara Alif Aziz dan Afifah Nasir tidak lama dulu, Daiyan Trisha pula dah diberi amaran awal-awal.
Disebabkan kontroversi yang berlaku di antara Alif Aziz dan Afifah Nasir tidak lama dulu, Daiyan Trisha pula dah diberi amaran awal-awal.

Pelakon ini mengakui peminat memberi peringatan kepadanya agar tidak terlalu rapat dengan Alif.



Bagaimanapun amaran tersebut hanyalah dianggap sebagai jenaka sebab dia sendiri pun sudah menetapkan had terhdap diri sendiri.

“Sebaik saya kongsikan mengenai gandingan dengan Alif di media sosial tidak lama dulu, ramai yang memberi amaran agar saya tidak keluar pergi karaoke dengannya.

“Saya memang tahu mengenai kontroversi yang pernah menimpa Alif itu namun tidak mahu ia menjadi kekangan untuk saya bekerjasama dengannya dalam drama berkenaan.



“Apa yang saya fokuskan cuma memberikan lakonan terbaik bersamanya di set dan tidak mahu langsung dibayangi mengenai hal itu.

"Kami pun tidak pernah membuka topik menyentuh kontroversi itu.



“Syukur, keserasian kami di set mudah terjalin meskipun ia pertama kali saya bergandingan dengan Alif. Saya juga senang dan tiada masalah berkawan dengannya,” katanya kepada Harian Metro.

Baguslah kalau begitu, jangan pisang berbuah dua kali sudahlah. -CARI
6

Bagus
13

Marah
5

Terkejut
11

Sedih
6

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Jajabeans 28-6-2018 12:13 PM
Laku jgk alif ni but his acting is not my liking
Quote famri7 28-6-2018 12:15 PM
Alif ajis kalau teringat kuku kaki heshe yang mcm syaitan trus katup tiwi.
Quote mesmerize 28-6-2018 12:17 PM
daiyan ni comel n pandai gak berlakon. takde la kayu kayan keras. wah kemahen dia belakon ngan aliff dah la cite ni ala2 korea sikit2 ada scene muka dekat2 kat satu sama lain.
Quote Thanatus 28-6-2018 12:20 PM
sampai macam tuu sekali nak buat kerabu mangga
Quote fushimi 28-6-2018 12:21 PM
daiyan ni lawa tapi sheol taraf kesenduan


tak pandai pomote diri kot


Quote chicmushroomkd 28-6-2018 12:23 PM
Si aliff aziz nih sgt gerga tgk dia belakon ngn heroin yg petite..lagi satu dia nih kena groom jd hero yg kemas je..sbb kalo dia belakon jd gelandangan mcm dlm drama tv3 ptg2 kul 7 tuh...dia nampak sgt busuk...

Utk tak lari topik...errrrr dik trisha, perluke kaitkan dgn isu karoeke?sensitip kot tuh..nak si bella bini alip tu ikut shooting korang macam saka ke?ayo
Quote amyza82 28-6-2018 12:29 PM
Ok je citer ni. Cute je. X cringe macam taik amo
Quote tangen 28-6-2018 12:30 PM

alif berjerawat la..euwww
Quote jelitayu 28-6-2018 12:32 PM
aku percaya daiyan has a good taste...tak kan lah alif aziz je tahap tastenya...
anyway, harap takde lah gossip2 busuk ye nnt...major turn off laa gosip dng laki org yg perasan bujang ni...
Quote Lorra2411 28-6-2018 12:33 PM
best ke cerita ni? mcm vibe korean drama je.
Quote Rainrein 28-6-2018 01:16 PM
Style korea sangat nih. Bosan aihh semua bende sama je.
Quote sharlenetexas 28-6-2018 01:33 PM
Edited by sharlenetexas at 28-6-2018 01:34 PM

Harap Kak Shamsiah novelis jaga betul2 Daiyan ni. Bagi nasihat berguna supaya tak mengundang kontroversi.
Quote BoongaKertas 28-6-2018 01:42 PM
Thanatus replied at 28-6-2018 12:20 PM
sampai macam tuu sekali nak buat kerabu mangga

teruk gak scene kerabu making tu kena kecam kat twitterland
Quote mieymiey 28-6-2018 01:45 PM
Drama mummy Mike ker ni?
Quote Thanatus 28-6-2018 02:00 PM
BoongaKertas replied at 28-6-2018 01:42 PM
teruk gak scene kerabu making tu kena kecam kat twitterland

Bengong betol video tuu...kerabu mangga jer kot. Sagat mangga macam nak bersenggama apa hal?
Quote BoongaKertas 28-6-2018 02:07 PM
Thanatus replied at 28-6-2018 02:00 PM
Bengong betol video tuu...kerabu mangga jer kot. Sagat mangga macam nak bersenggama apa hal?

skrg mmg trend eh buat drama on skrin nak kena adegan mcm geletis tu? sbb tgk klip tu jer pun iols segan amat yach. ke iols makin tua, thats why
Quote beeeee 28-6-2018 02:14 PM
sebab ni cite melayu kan cringe jugak la hahaha kalau korea me likey!
Quote apedehal 28-6-2018 02:30 PM
daiyann..mak ko xmarah ke ko blakon mcm ni
Quote nurainimz 28-6-2018 02:31 PM

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 12:57 AM GMT+8 , Processed in 0.234791 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top