CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bersemut Tengok Aksi Manja, Buktikan Cinta Farid Dan Diana Masih Utuh

27-3-2018 11:33 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11064| Komen: 71|Original author: Oleh: Saiful

Description: Semua sedia maklum debngan pergolakan rumah tangga yang terjadi di antara Datuk Farid Kamil dan Datin Diana Danielle sebelum ini.
Semua sedia maklum dengan pergolakan rumah tangga yang terjadi di antara Datuk Farid Kamil dan Datin Diana Danielle sebelum ini.

Ramai yang beranggapan hubungan pasangan ini tidak akan bertahan lama namun beberapa keping gambar yang dikongsikan di Instagram membuktikan sebaliknya.

Hujung minggu lalu, aktres tersebut terlibat dalam perlumbaan Toyota Gazoo Racing (TGR) Festival di Technology Park Malaysia (TPM) Bukit Jalil.

Foto: IG Diana Danielle

Farid Kamil dan anak-anak serta ibu Diana turut hadir memberikan sokongan.

Bersemut dan Diana sangat manja di samping suaminya sekaligus membuktikan cinta antara mereka masih utuh.



Foto: IG Diana Danielle

Tengok sendiri:






Foto: IG Diana Danielle
Biasalah nama pun suami isteri, pasti akan ada naik dan turun dalam perhubungan. Apa yang penting berusaha untuk memperbaikinya.

Semoga Farid dan Diana bahagia hingga ke akhir hayat. -CARI
27

Bagus
19

Marah
26

Terkejut
11

Sedih
34

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miz_luv 27-3-2018 11:49 AM
moga tros bahagia.....
Quote MH3707 27-3-2018 11:54 AM
oklah tu still bersama...harap2 kekal sampai bila2...
Quote qiqi 27-3-2018 11:55 AM
Gaduh pun myb sbb peel masing2, so far x dok lah gaduh sbb duk berskandal
Quote newyork 27-3-2018 11:56 AM
Kalau dah pelakon... hehehe
Quote mokcikKSKB 27-3-2018 11:57 AM
Tayanglah bahagia selagi boleh naa
Quote hibernation 27-3-2018 12:17 PM
mokcikKSKB replied at 27-3-2018 11:57 AM
Tayanglah bahagia selagi boleh naa

Kannn.....tayang laaa, over pun takpe, hadap sangat pujian netizen walau dalam hati memberontak, hehe
Quote nuerulcayang 27-3-2018 12:26 PM
mcm x real je...
Quote BookerT 27-3-2018 12:27 PM
makin berisi mak tengok mak hayam parid ni nyah...memang betul la ganja menambah selera makan ye nyah...ke withdrawal of ganja nyah?
Quote Nurul8001 27-3-2018 12:42 PM
nuerulcayang replied at 27-3-2018 12:26 PM
mcm x real je...

Macam mana awak tau tak real ye..?
(saya tanya betul2, bukan sarcasm)

Saya tak pandai baca org, saya tengok okay je..saya rasa mereka memang saling menyayangi..moga kekal bahagia..

Diorang memang kerap gaduh, lepas tu baik semula, lepas tu gaduh lagi..baik balik..

Selagi takde penyondol, saya rasa, boleh kekal je rumahtangga diorang ni..harapnya, janganlah ada penyondol..b_b_ yg kengkonon nak extend sejid..
Quote MarissaOberlin 27-3-2018 12:47 PM
Bukan kata si Farid ni kena tahan kes laporan palsu ? udah dibebaskan ke he ols ?
Quote ieka88 27-3-2018 12:48 PM
Nurul8001 replied at 27-3-2018 12:42 PM
Macam mana awak tau tak real ye..?
(saya tanya betul2, bukan sarcasm)

sokong awak...

adat la rumah tangga mn ada selalu epy je
kadang2 gaduh tu yg lagi wat kita kenal pasangan kita
than dalam masa sama wat kita syg pasangan kita
Quote shailyvelera 27-3-2018 01:05 PM
#tilljannah
Quote Orgkgdukobesi 27-3-2018 01:38 PM
Till dadih do us part.
Quote mieymiey 27-3-2018 02:01 PM
Walaupun iols tengok Tokyid macam fake sebab nak bersihkan nama, tapi iols harap pasangan ni bahagia tilljannah. Anak-anak depa comey
Quote nuerulcayang 27-3-2018 02:09 PM
Nurul8001 replied at 27-3-2018 12:42 PM
Macam mana awak tau tak real ye..?
(saya tanya betul2, bukan sarcasm)

maaf ye u...i cakap berdasarkan gambar2 tersebut..i x cakap psl kehidupan diorg... sbb diorg je yg tau....itu pandangan i saja...xde doa buruk2 pn...
harap mnjawab persoalan u..
Quote haruslah 27-3-2018 02:12 PM
Dah tunjuk bahgia, kata fake pulop
Kalau sunyi kat socmed, kata bermasalah
Kalau cerai, suh pikir anak2 lak
Tayang bahgia laki bini, kata berlakon

#apeygnetizenmahu?????

Respect lah kat porumer or netizen yg bleh "baca" gambar/status retis kat socmed
Bawang betolll
Quote mommymonster82 27-3-2018 02:20 PM
Biasalah rumahtangga gaduh2 ni..tipu sgtla sape yg kawen kata xpnh gaduh..skit2 mesti ada masam muka..moga trrus bahagia
Quote chicozinn 27-3-2018 02:23 PM
dah nme laki bini, walaupon bergaduh haruslah jaga aib pasangan masing2..tapi xtau la kalu berlakon sebab dua2 kan pelakon handalan katanyeeeeeerrr..kosserr
Quote paz 27-3-2018 02:35 PM
Semoga bahagia. Jangan dikisah bawang-bawang yang merata-rata tu.

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.379820 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top