CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Gambar Berpeluk Dengan Tiz Zaqyah, Habis IG Roberto Carlos 'Diserang'

26-3-2018 04:02 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 22141| Komen: 109|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru-baru ini Tiz Zaqyah ada memuat naik gambar dia memeluk bekas pemain bola sepak Brazil iaitu Roberto Carlos.
Baru-baru ini Tiz Zaqyah ada memuat naik gambar dia memeluk bekas pemain bola sepak Brazil iaitu Roberto Carlos.

Walau bagaimanapun pelakon ini menutup ruangan komen dengan harapan tiada netizen yang boleh 'membawang' di situ.

Foto: IG Tiz Zaqyah

Namun malangnya jangkaan Tiz meleset bila netizen menyerang ruangan komen di Instagram Roberto pula.

Ada yang memberi komen, "Seronok peluk Tiz?" dan macam-macam lagi cemuhan dilemparkan.




Mereka marah dan rasa kurang senang dengan gambar berpelukan mereka berdua.

Tidak kurang juga yang berpendapat aktres berkenaan tidak menunjukkan contoh yang sebagai seorang selebriti yang bergama Islam.



Foto: IG Tiz Zaqyah
Bengang dengan tindakan netizen, Tiz ada memuat naik status di Instastory.

Katanya, "Tak dapat komen gambar kita, dia pergi komen orang lain punya. Tahap dengki itu tinggi betul, so much effort."

Foto: IG Tiz Zaqyah
Difahamkan Roberto datang ke Kuala Lumpur kerana pelantikannya sebagai duta global syarikat penerbangan Air Asia. -CARI
6

Bagus
9

Marah
5

Terkejut
7

Sedih
10

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (46 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote seri_mawr 26-3-2018 04:16 PM
sejak bila tiz ni menunjukkan contoh seorg selebriti beragam Islam...???


nitizen pun....

Tizz Zakiyah kot....

bukannya tok ti ke....Erra fazira (zaman sekarang la)...



Quote zulka 26-3-2018 04:18 PM
apa nk heran dgn si flower gatal ni
Quote tomaz 26-3-2018 04:21 PM
Tiz kot. Motip acik bawang pikir tiz sesuci lebaran kah??? Kosser yach
Quote rosannazmia 26-3-2018 04:23 PM
Lawa nye tiz..
Quote bambimbom 26-3-2018 04:25 PM
pompuan birah ting tong ni saje je nak up kan name dia yg sendu tu.. get lost la ko tiz
Quote fliphair8 26-3-2018 04:31 PM
Netizen mesia mmg terlayak laaa dipanggil bawang....tak bole kat tuan punya ig....pi serang other party...gegeh nak betulkan akidah orang....

Tiz...tiz....ngelitiz ko up pic tu kan...
Quote myakayina 26-3-2018 04:32 PM
comeynya tiz..kertunya RC.. acik2 bawang komen ke IG RC ke tuh? nak membawang tiz tak dpt..
Quote hyie 26-3-2018 04:38 PM
since zaman nur kasih sampai la sekarang, iols tak rasa sheols ni adorable, malahan busuk dan kepam je. Btw, sheols memang sosial pon. Nothing new sis...
Quote sayang_mulut 26-3-2018 04:41 PM
aku mmg dari dulu x suke tiz... tak tau nape..die ni defensive x tentu pasal dan suke post bebende yang provocative x kene dengan rakyat malaysia especially acik2 bawang.
kau ni private je la ig kau tu sundal...dok follow kawan2 je dah ...tak payah nak public sngat.dalam tu kau nak bogel ke tertonggeng ke apa ke...bukan ada orang kesah...
Quote shailyvelera 26-3-2018 04:50 PM
xnak kena kecam jgnlah peluk...mcm xtau plak makcik2 bawang zaman skrg...
Quote sungaiseram 26-3-2018 04:55 PM
dia ni comey pada aku, tp bimbo mcm xtau trend acik2 bawang.kau pun mntak dibawangkan, dh dapat is redha jela ye.
Quote blekkep 26-3-2018 04:55 PM
bohsia subang
Quote blekkep 26-3-2018 04:58 PM
bohsia nie sume die sapu.single ker,bf org ker, laki org pun die sapu.jnji puas cikpet msam die tuh.dasar betine x sunat abes.menggeletis jer asal tgk jantan.
dlu ngan remy pun die kantoi msg lucah dgn kasah kan?
Quote blekkep 26-3-2018 05:00 PM
btw kulit die nie makin terok.haggard,kasar, x pdn ngan umo n retis.kesan terlebey dadih kew?
Quote miemiecha 26-3-2018 05:16 PM
pakai singlet tu imej beragama islam ek.. adoi meleysien... kesien nye
Quote Themilo 26-3-2018 05:22 PM
dia ni time berlakon Nur Kasih jek nampak Muslimah. Time menonggek kat IG, mencarut kat twitter, maki hamun orang, hilang la Muslimah sheols nih..  
Quote sukacactus 26-3-2018 05:32 PM
Alaaa korang mcm xkenal TZ ni
Xdpt peluk Roberto Carlos, dia peluk jantan lain pulak.
Quote no_el 26-3-2018 05:37 PM
seri_mawr replied at 26-3-2018 04:16 PM
sejak bila tiz ni menunjukkan contoh seorg selebriti beragam Islam...???



Kannnnn
Tizz zakiah kot
Sosial terlebihhhh
Quote annadonna 26-3-2018 05:41 PM
Bila dia sendiri yg upload maksudnya dia sengaja laa mengundang. Tak payah layanlah. Taik mintak dihurung lalat. Korang nak jadi lalat yang cium taik ke? Lantaklah dia. Lagipun what do you expect? Tiz Zaqyah kot. Tinggal tak jimak depan kamera aje lagi.

Lihat semua komen(109)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 09:41 AM GMT+8 , Processed in 0.062626 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top