CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Gaya Hidup Lihat artikel

Makin Mengarut! Mahu Ketat Dan Rapat, Wanita Sekarang Sanggup Telan Produk Apa Sahaja?

5-10-2017 12:31 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11646| Komen: 22|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Alam perkahwinan sesungguhnya indah belaka jika setiap pasangan menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing.
 

Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh  Tan Zhen Sheng  | Suntingan Visual Oleh Angie Ng|

Alam perkahwinan sesungguhnya indah belaka jika setiap pasangan menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing.

Namun sedihnya banyak kita dengari penyebab kegoyahan rumah tangga berpunca dari perkara-perkara mengarut. Antaranya seorang suami bertindak melafazkan cerai gara-gara tidak puas hati kemaluan isterinya berwarna gelap dan hitam.

Terkejut? Inilah realitinya sekarang dan mungkin disebabkan itu ramai isteri sanggup telan produk kecantikan haram dan melakukan cara perubatan ekstrem. -CARI


28

Bagus
22

Marah
35

Terkejut
60

Sedih
36

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (211 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakiselit 6-10-2017 11:51 AM
seksinya sora myra rozi
Quote kerunai 8-10-2017 09:05 AM
produk mencerahkan buyet ? OMG

letak la iklan 1 kt highway tu beso2

mintak sifu fb ajar copywriting ..hahahahahaha
Quote kiambang 16-10-2017 08:40 PM
Berkahwin semAta mata nak seks aje le ? Kalau lelaki punya tak naik atau tak bertahan lama ape cer?
Quote Knowlee 25-10-2017 07:10 PM
Bodoh punya suami. Lupa tanggungjawab sendiri. Kahwin bukan hanya seks saja. It's about everything.
Quote misscendol 27-10-2017 09:57 AM
Takutnya sekarang. Macam2

Quote sapeka 3-11-2017 08:20 AM
dalam kepala otak tu x de pikir lain ke?
Quote emily.topaz 20-11-2017 08:11 PM
Buat senaman kagel akak2, jgn malas. Jauhkan jantan2 yg suka layan porno. Too much porn boleh buat dorang ni tak berpijak di bumi. Mcm la dia tu perfect, nak bini putih mulus top to toe.
Quote Kenjiyan 4-3-2018 11:43 PM
Kalau ketat belum tentu pandai main,
Ramai je ketat tp keras mcm kayu.. Huhu
Quote Artemesiaa 5-3-2018 12:38 PM
Mudah terpengaruh dengan iklan dan testimoni yang menipu tapi akhirnya membahayakan kesihatan diri sendiri
Quote haryatie 5-3-2018 12:46 PM
mengarut jerkkk
Quote XDetik 29-3-2018 06:19 PM
selamat ke?
Quote chicozinn 2-4-2018 12:13 PM
meolllss habis pantang beria la makan jamu konon perapat bagai..sama jerhh efek dia xrapat mana pon..
Quote syeffy0291 8-4-2018 08:55 PM
sendiri tahan 5minit je ada hati nak ketat mantop berentap..bile dah ketat tetap cari lain juga.dua2 lah kena main peranan baru bahagia rumah tangga. ni ada masalah senyap seko2 tak reti nak bawak berbincang..asik nk salahkan org pompuannnnn je
Quote fushimi 9-4-2018 09:57 AM
kerunai replied at 8-10-2017 09:05 AM
produk mencerahkan buyet ? OMG

letak la iklan 1 kt highway tu beso2

ada ke product boleh cerahkan burit

kalau celah kangkang tu pakai je scrub 3 kali seminggu

kalau nak burit cerah baik cari burit babi jek

jantan sekarang ramai mabuk todi nak burit pink je

patutnya pempuan bagi babi sekor kat laki dorang baru padam muka
Quote Eiyja85 11-7-2018 09:40 AM
berani betul diorg ni mkn mcm2 ek
Quote videcloset 20-7-2018 03:07 PM
Scary gila. Tak takut ke?
Quote BoLapciOus 20-7-2018 03:38 PM
diri sndiri pun itam nk yg putih bagai...kawin sbb sex semata bek ko lyn whore je jntan!
Quote scorpionkiki 14-9-2018 10:12 AM
Bila beranak tu caezer jer...mmg ketat sampai tua
Quote Orix 9-12-2018 03:06 PM
PZ founder TruDolly Fazura tu suami dia doktor perubatan tp keluarkan produk mengarut claim testimoni rapatkan miss V hapa semua. Mengarut gila. Suami dia as a doktor perubatan tak ada rasa apa2 ke bila isteri jadi founder produk mcm tu

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 01:53 PM GMT+8 , Processed in 0.202665 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top