CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Jika Ada Peluang, Kenapa Tidak?" - Sazzy Falak Rindu Berlakon

18-8-2017 11:16 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7748| Komen: 41|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Walaupun lama menghilang dari radar industri lakonan, Sazzy Falak tetap merindui detik-detik beraksi di hadapan kamera.
"Jika ada peluang, kenapa tidak kan?"

Walaupun lama menghilang dari radar industri lakonan, Sazzy Falak tetap merindui detik-detik beraksi di hadapan kamera. 




Namun, memetik Astro Awani, niatnya itu terpaksa ditangguhkan kerana kekangan masa.

"Memang ada ketikanya rasa rindu nak berlakon tetapi masa tidak mengizinkan.

"Saya kini sibuk menguruskan perniagaan dan juga anak-anak yang semakin membesar," katanya kepada Astro Gempak.

Menurut Sazzy, 36, dia akan menerima tawaran berlakon sekiranya skrip menarik dan mempunyai mesej mendalam.


"Tetapi jangan salah anggap, saya bukan sombong. Cuma jika terlibat dengan lakonan, saya harus pastikan ia berbaloi kerana saya perlu bahagikan masa antara anak-anak, perniagaan dan juga lakonan.

"Sebagai contoh filem Gol & Gincu dan juga biografi Saloma yang sarat dengan mesej-mesej tertentu," katanya.


Foto: IG Sazzy Falak

Tambah Sazzy, tak mungkin dia akan menguburkan karier lakonannya.

"Kerana itu adalah 'passion' saya.

"Jika ada peluang, kenapa tidak kan? Lagipun kita tak tahu peluang seperti apa yang akan datang di masa hadapan," ujarnya.

Lama juga tak nampak Sazzy berlakon. Ada yang merindui lakonan Sazzy di sini? - CARI
25

Bagus
16

Marah
25

Terkejut
9

Sedih
23

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Penglipurtales 18-8-2017 11:43 AM
Masa celepet tu aku ada , meriah jugak dgn artis. Aku segan sbb dia ni friendly sangat kot.
Quote maisakurada 18-8-2017 11:50 AM
not bad juga dia ni belakon...
Quote ciwi1166 18-8-2017 11:59 AM
sometimes nampak die ni workout kat gym.. hehe
Quote LadyDiddy 18-8-2017 12:04 PM
Sheols berlakon best jugak..pls make a comeback kaka saz
Quote Luno 18-8-2017 12:24 PM
Dia berlakon best jugak. Dia selalu kalau post video mmg tak make up lgsg, relax je muka bangun tidur ke apa.
Quote beruangmuda 18-8-2017 12:27 PM
masa gol & gincu the series meols mmg suka gila dgn sazzy nih, ada beberapa episode yg meols rasa sazzy overshadowed faz dgn watak sheols yg cool dalam tuh.. tp lepas kawen sheols semakin kusam.. meols punya minat pun terus....
Quote barfi 18-8-2017 12:27 PM
Dia ni heavy smoker kan.

Dan di awal kemunculan dia 15tahun lepas, dagu dia pendek je..
Quote skinsandstars 18-8-2017 12:28 PM
i suka dia berlakon. sesapa ambil dia berlakon please.
Quote raradhia 18-8-2017 12:33 PM
barfi: Dia ni heavy smoker kan.Dan di awal kemunculan dia 15tahun lepas, dagu dia pendek je..


a'ah seingat iols dulu2 xlaa mcm ni muka dia. .lg sweet muka yg dlu. .
Quote redapple10 18-8-2017 01:09 PM
Bagila watak akak2 hipster kat dia...
Quote terpaku 18-8-2017 01:12 PM
skala nguapan 11.49/10


Quote urban_ann 18-8-2017 01:13 PM
Bring back Gol & Gincu
Quote CrowneGlory 18-8-2017 01:42 PM
mesti dah besar anak2 krik2 beliau..
Quote hensem2012 18-8-2017 03:06 PM
dia nie umur dh 36 thn kan..tunggu lagi 2-3 thn blh come back berlakon watak mak2 hero/heroin pelakon BBNU
Quote cikrosienona 18-8-2017 03:42 PM
i like her..suka tgk dia acting. teringat dia jadi isteri kurang ajar..citer apa tah. menjadik and so memorable.

come back pleaseee
Quote cikmanggabatu 18-8-2017 03:47 PM



lakonan sheols best cuma xsuka la yg jenis smoker dan social mcm sheol ni.
Quote shania88 18-8-2017 03:50 PM
okey sheols ni berlakon

ada cara tersendiri dan class tersendiri

nak ckp camna ya

nak kata dia hebat sgt berlakon& memng menhayati watak tu tkde la sampai camtu

tp lakonan dia ade class tersendiri
Quote RooneyMara 18-8-2017 04:00 PM
Dia ni muka sama je. Tak tua. Although umur dah 30+ still boleh bawa watak muda. Hope sazzy dpt offer berlakon, sbb sheols berlakon mmg best!
Quote balakkampung 18-8-2017 04:22 PM
aku suka dia berlakon...natural..

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 05:04 AM GMT+8 , Processed in 0.048639 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top