CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Cara Dia Tegur Memang Kasar Bunyinya" - Uqasha Dedah Selalu Bergaduh Dengan Fikry

10-7-2017 12:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 29028| Komen: 142|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Pelakon Uqasha Senrose mendedahkan dalam pada ramai peminat menyukai gandingan dia dan Fikry Ibrahim, sebenarnya keduanya sering bergaduh di set penggambaran.Malah Uqasha berkata saat ini dia sering m ...
Pelakon Uqasha Senrose mendedahkan dalam pada ramai peminat menyukai gandingan dia dan Fikry Ibrahim, sebenarnya keduanya sering bergaduh di set penggambaran. 

Malah Uqasha berkata saat ini dia sering memanggil Fikry sebagai ustaz kerana sering menegurnya soal pemakaiannya. 

"Bercinta? Kalau nak tahu hari-hari kami bergaduh dekat set, Fikry ni dah macam ustaz dan akan cari pasal dengan saya terutama nak menegur cara saya berpakaian.

"Cara dia tegur memang kasar bunyinya tetapi saya tidak ambil hati kerana tahu niat dia baik dan ikhlas.


"Mungkin itu cara dia tapi kadang-kadang buat saya geram dan itu sebab kami sering 'bergaduh' di set," katanya kepada Mstar Online. 


Rupanya begitu, tapi baguslah jika Uqasha faham maksud sebenar Fikry yang menegur secara ikhlas. - CARI 

Foto: Mstar ONline
15

Bagus
11

Marah
13

Terkejut
11

Sedih
20

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barto 10-7-2017 12:06 PM
Nampak mcm kapel je
Quote masnona 10-7-2017 12:06 PM
Iols suka je gandingan diorg ni. Tp fikry ni muda lg dr uka ye? Kang ada plk org persoalkm umur diorg
Quote Star_el 10-7-2017 12:07 PM
Cerita apa diorg berlakon sama? Aku tak tgk tv.

Btw, eleh kemain tegur penampilan org, nnt cari awek camtu gak =P
Quote ira_229 10-7-2017 12:13 PM
Edited by ira_229 at 10-7-2017 12:20 PM

sebab dia sayang sebab tu dia tegur..i suka tengok couple ni cute mcm nak mati...
Rasanya fikri ni mmg alim jugak lah...!masa dia berlakun HSC babak main kayak tu dia pakai seluar tu dia tarik2 sebab nak tutup lutut dia..n masa dia buat live kat rumah ramai suruh dia tunjuk mak dia...dia kata mak saya tengah tak pakai tudung kesian mak saya lain kali kalau dia pakai i tunjukkan...
Quote BlueRoses96 10-7-2017 12:21 PM
Edited by BlueRoses96 at 10-7-2017 12:25 PM

Alamak uqasha dah keluarkan statement si fikri ni mcm ustaz, jap lagi fikri social sikit, siap la kena lahar dengan netizen maksum
Quote chinta89 10-7-2017 12:22 PM
Star_el replied at 10-7-2017 12:07 PM
Cerita apa diorg berlakon sama? Aku tak tgk tv.

Btw, eleh kemain tegur penampilan org, nnt cari a ...

btl sgt..
Quote Changa 10-7-2017 12:25 PM
akak taste kat heshe.
Quote bluppy 10-7-2017 12:27 PM
cute alahai..
semoga berjodohan..
feeling makcik epot
Quote krukx 10-7-2017 12:29 PM
Tak ada maknanya dorang bercinta. So far aku tgk fikri ni ok la. Jenis cool tak ada sibuk nak cinlok cinlek kt set. Lakonan dia pun best walaupun baru berlakon. Ada harapan bawak watak hero utama pasni
Quote cicicumel 10-7-2017 12:29 PM
Changa replied at 10-7-2017 12:25 PM
akak taste kat heshe.

Sis taste berbulu lebat kah?
Quote qistiena 10-7-2017 12:31 PM
tak salah tegur...cuma mesti kena pada cara n tempat...
Quote makton 10-7-2017 12:38 PM
bangla mana ni?? tak kenal pun

hu ar yussss sgt!
Quote esteryen 10-7-2017 12:42 PM
bila i tengok BTS HSC tu nampak uqasha ni mmg jenis flirtatious. fikri mmg shows that dia x suka. Xsilap ada sekali tu fikri tengah salin baju or apa dalam bilik pastu rasanya si uqasha gediks ni rusuh masuk je sedangkan ada je bilik/toilet lain yg kosong. Fikri dengan nada marah le juga cakap pintu tu gunanya ketuk, ni main masuk je..and masa dia keluar from bilik tu dia sedang pegang baju lain

To me uqasha ni sejenis miang. Yg rasakan diri dia amat la lawa so sini sana test market. Mind u, not all men are cheapskate hokay uqasha. Ramai juga yg ada standard

Quote makgetah 10-7-2017 12:44 PM
makton replied at 10-7-2017 12:38 PM
bangla mana ni?? tak kenal pun

hu ar yussss sgt!

Kalau makton nak tahu mcm ni lah layak jadik hero malaya kate nye ritrud .itam,galah and lawo kekdah nye
Quote makton 10-7-2017 12:47 PM
makgetah replied at 10-7-2017 12:44 PM
Kalau makton nak tahu mcm ni lah layak jadik hero malaya kate nye ritrud .itam,galah and lawo kekd ...

euwwww... gelinyaa...
Quote terpaku 10-7-2017 12:51 PM

]
muka fikry dalam gmbr ni mcm ammar bangla 8.0" pastisenak dah
Quote hyie 10-7-2017 12:51 PM
iols dah unfollow heols kat ig sebab membosankan...
Quote Bujat 10-7-2017 01:10 PM
CARI-MAMS replied at 10-7-2017 12:02 PM
Pelakon Uqasha Senrose mendedahkan dalam pada ramai peminat menyukai gandingan dia dan Fikry Ibrahim ...

Pic ke-2 mata melilau x tengok cam.
Quote doubleA 10-7-2017 01:12 PM
Lantak kome la nak jadi hantu ke buaya dua2 tak minat. Nextttttt

Lihat semua komen(142)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 08:42 PM GMT+8 , Processed in 0.061361 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top