CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Peminat Heboh, Kylie Jenner Kini Hamil Anak Travis Scott?

30-5-2017 03:06 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13776| Komen: 75|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Peminat gempar dengan khabar yang mengatakan Kylie Jenner kini sudah berbadan dua.
Peminat gempar dengan khabar yang mengatakan Kylie Jenner,19 kini sudah berbadan dua.

Menurut laporan dari Ace Showbiz, lelaki yang bertanggungjawab atas kehamilannya adalah penyanyi rap, Travis Scott (II)


Biarpun belum ada pengesahan rasmi, berita dirinya hamil buat pertama kalinya ini mula hangat diperkatakan selepas laman MediaTakeOut milik rakan Travis menghebahkannya.

Foto: People.com
Menurut sumber, Travis dikatakan sangat teruja dan memaklumkan kepada rakan-rakannya yang dia bakal bergelar seorang bapa tidak lama lagi.

Lagi menguatkan andaian adalah apabila gambar Kylie yang ditangkap paparazi menunjukkan bintang program realiti itu mengenakan jaket besar dan kelihatan seperti mengandung.


Hubungan kedua pasangan ini sebenarnya bermula selepas Kylie berpisah dengan kekasihnya lamanya, Tyga.

Foto: IG Kylie Jenner
Dikhabarkan juga, Kylie sudah mendapat restu dari keluarga Travis dan mereka sudah tinggal bersama di kediamannya di Beverly Hills.

Kalau benar bagai dikata, pastinya peminat kedua-dua selebriti ini tidak sabar menantikan kelahiran bayi kecil itu nanti kan? -CARI
24

Bagus
24

Marah
24

Terkejut
20

Sedih
23

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ayda89 30-5-2017 03:10 PM
Lol dengan Tyga bepisah dah? Haritu baca mcm Kylie ni cinta mati sgt kat Tyga, sampai mak dia sanggup bayarkan hutang Tyga. Wahahah cepatnya move on! Congrats!
Quote cicicumel 30-5-2017 03:15 PM
Ewww...hitam la anak kao
Quote Zasss777 30-5-2017 03:36 PM
Diorang adik beradik kardashian/jenner ni mmg taste dgn mat black je eh
Quote ikinbest 30-5-2017 03:41 PM
once u go black u never go back
Quote MarissaMiller88 30-5-2017 03:41 PM
mat black kan panjang...
Quote Minami2013 30-5-2017 03:49 PM
Elok la kot break ngan tyga ... kalau tak sure conflict ngan abg die tu tak berkesudahan...
Quote matchstick 30-5-2017 03:55 PM
kepam berkeraknya bf ko dek...
di tanah air ni budak2 pompuan muda berkepit dgn mat itam sinonim dgn ciri2 berikut: x laku, gemuk, hodoh, asal berlaki, love scam, keldai dadah etc. KJ ni jauh sungguh dr ciri2 tersebut
Quote -electrifying- 30-5-2017 03:59 PM
Ayda89 replied at 30-5-2017 03:10 PM
Lol dengan Tyga bepisah dah? Haritu baca mcm Kylie ni cinta mati sgt kat Tyga, sampai mak dia sanggu ...

bru nk ckp mende ni hahaha
Quote Ayda89 30-5-2017 04:04 PM
-electrifying- replied at 30-5-2017 03:59 PM
bru nk ckp mende ni hahaha

Mak dia sanggup bayarkan hutang sebab taknak hubungan kylie n tyga bermasalah kan, alih2 hampeh, baziaq duit mak hang
Quote irwansuhadi 30-5-2017 04:35 PM
ikinbest replied at 30-5-2017 03:41 PM
once u go black u never go back

fuhhh.... ayat legend
Quote miemiecha 30-5-2017 04:48 PM
wow.. dasat
Quote ikinbest 30-5-2017 06:48 PM
irwansuhadi replied at 30-5-2017 04:35 PM
fuhhh.... ayat legend

hehehe....
Quote ikinbest 30-5-2017 06:49 PM
irwansuhadi replied at 30-5-2017 04:35 PM
fuhhh.... ayat legend

hehehe....
Quote sheqim 30-5-2017 07:07 PM
Dia ni cantik sblm 'buat' bdn dia kn? Niggas jgk pilihan hati kuarge depa smpai ke mak depa pon kapel ngan nigga kn?
Quote Ooosehun 30-5-2017 07:50 PM
Perghhh bkn main lama dgn tyga dgn yg ni jgk ko mengandung dik...
Quote mizzmimi 31-5-2017 02:30 AM
Selera pulak ko ngan mamat ni deknon.. hudoh
Quote sweetgirl 31-5-2017 08:22 AM
laaaa dah lama ke dia break dgn tyga tu... cepat betul move on...
Quote cheergirlz 31-5-2017 10:09 AM
dh mata die nmpak encem..nk wat mcm mna..
Quote CrowneGlory 31-5-2017 11:43 AM
satu famili taste jejans buruk2

Lihat semua komen(75)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 09:29 AM GMT+8 , Processed in 0.080860 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top