CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Digigit Ikan Jerung Ketika Penggambaran, Pelakon Filem Porno Terima 20 Jahitan

8-5-2017 06:43 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 12444| Komen: 89

Description: Memetik lapran Daily Mail, baru-baru ini, seorang pelakon filem porno terpaksa menerima 20 jahitan selepas digigit oleh ikan jerung jenis itu ketika menjalani penggambaran filem lucah di Florida.
Lemon Shark merupakan spesies ikan jerung yang bertenaga dan badannya boleh membesar sehingga lebih 3 meter panjang.

Menurut laporan National Geographic, jenis ikan jerung itu bukan ancaman yang membahayakan buat manusia kecuali diganggu atau ikan itu berada dalam situasi tidak tenteram. 


Memetik lapran Daily Mail, baru-baru ini, seorang pelakon filem porno terpaksa menerima 20 jahitan selepas digigit oleh ikan jerung jenis itu ketika menjalani penggambaran filem lucah di Florida.

Paparan video jelas kelihatan Molly Cavalli yang memakai baju renang itu, pada mulanya gembira tatkala dia dimasukkan ke dalam sangkar yang diturunkan ke dalam air. Molly turut menari-nari di depan kamera.

Namun kegembiraan itu berakhir apabila jerung sepanjang 10 kaki atau 3 meter tiba-tiba datang melulu ke arah Molly dan menggigit pergelangan kakinya menyebabkan Molly menangis dan menjerit kesakitan.


Kejadian itu hanya berlaku beberapa saat selepas Molly dibawa turun ke dalam air. Ketika dia meronta-ronta kesakitan, darah kelihatan menitik daripada kakinya itu.

Molly kemudiannya dibawa naik ke dalam bot dan telah dikejarkan ke hospital. 

Bagaimanapun dia mendakwa kecederaan yang dialaminya itu tidak serius dan tetap akan menjalani aktiviti menyelam ke dasar laut selepas sembuh.- CARI


sumber : Daily Mail
sumber : Daily Mail
sumber: Daily Mail


10

Bagus
15

Marah
20

Terkejut
12

Sedih
31

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote framecermin 8-5-2017 09:50 AM
Jerung pun geram je tgk dia
Quote redz85 8-5-2017 09:53 AM


jerung pun meluat..
Quote beautifulliar 8-5-2017 09:53 AM
Sangkar hape gitu macam jarang2 je besi tu kuar masuk pun mcm lepas
Quote fox. 8-5-2017 09:55 AM
jerung pun menyampah ko melucah kat tempat dia
Quote ntahapapantah 8-5-2017 09:57 AM
Apesal aku tengok sangkar tu jarang sangat, memang mendapatlah kena sondol dgn jerung
Quote cha-cha 8-5-2017 10:00 AM
Cashhhh..
Quote marla69 8-5-2017 10:00 AM
Sangkar jarang tapi tgk kegedikan..padan lah ngan muka ko
Quote myakayina 8-5-2017 10:04 AM
euww..scary nya.. mujur tak putus kaki tu..
Quote kucen_miang 8-5-2017 10:04 AM
sib baik tang tu tak kena kokak ngan gg jerung.
Quote Defcon2 8-5-2017 10:06 AM
Hambik ubat! Mula-mula tergedik-gedik. Sekali kena gigit baru ada akai. Sib baik jerung tu tak gigit punggung dia.
Quote nisako 8-5-2017 10:16 AM
mak aiii takutnye...........
Quote mixed 8-5-2017 10:19 AM
nasib baik x di gigit nya apom basi ko dek
jerung pn menyampah ko bt pencemaran dlm laut
Quote lavilavi 8-5-2017 10:22 AM
Walaupun x ada signboard kat laut tu tulis ' laut ditutup ke, pakaian perlu sopan ke'.. Tapi perlulah hormat menghormati sesama makhluk tuhan....
Quote fynnkakiblock 8-5-2017 10:28 AM
kenapa aku rasa mcm tipu
Quote prettyuglybabe 8-5-2017 10:34 AM
dia nak buat scene berjimak dengan jerung ke?

Quote Buritan 8-5-2017 10:35 AM
ntahapapantah replied at 8-5-2017 09:57 AM
Apesal aku tengok sangkar tu jarang sangat, memang mendapatlah kena sondol dgn jerung

Jerung nak gigit kat tetek tapi tak dpt.. gigit tang tetek tak dpt.. gigit tang kaki pun jadikla..
Quote Buritan 8-5-2017 10:36 AM
lavilavi replied at 8-5-2017 10:22 AM
Walaupun x ada signboard kat laut tu tulis ' laut ditutup ke, pakaian perlu sopan ke'.. Tapi perlula ...

Kena ada tulis signboard baru leh hormat.. kalo tadak signboard leh hon kuhat kuhat
Quote quzpid 8-5-2017 10:43 AM
bagus jerung...
Quote Loxlaxman 8-5-2017 10:44 AM
Jerung stim ler tewww...

Lihat semua komen(89)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.100175 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top