CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Peminat Minta Kim Kardashian Pujuk Suaminya Buka Semula Akaun Twitter, IG

8-5-2017 03:15 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 5698| Komen: 23|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Rapper Kanye West dilaporkan menutup kedua-dua akaun Twitter dan juga Instagram miliknya.

Rapper Kanye West dilaporkan menutup kedua-dua akaun Twitter dan juga Instagram miliknya. Kedua-dua akaun tersebut tidak lagi dapat diakses oleh para pengikutnya sejak Jumaat lalu. 


Malah, jurucakap kepada Kanye turut tidak memberikan respon berhubung hal tersebut. Bagaimanapun, pihak media sempat bertanyakan kepada isterinya, Kim Kardashian ketika wanita itu menghadiri Met Gala.

"Dia sedang ambil masa untuk berehat dan sangat sukakan keadaan itu," kata Kim, memetik laman SMH. 

Hal itu tidak pelik kerana sebelum ini pada bulan November, Kanye dimasukkan ke pusat perubatan di Los Angeles kerana masalah kesukaran tidur dan juga keletihan melampau sehingga menyebabkan dia membantalkan konsert di Saint Pablo. 


Namun, ada di kalangan peminat yang membuat spekulasi Kanye menutup akaun media sosial untuk memberi tumpuan kepada album terbaharunya. 

Malah, melucukan ada peminat yang meminta Kim Kardashian untuk memujuk suaminya itu membuka semula akaun laman sosial. - CARI 

Foto: Carian internet
27

Bagus
22

Marah
37

Terkejut
38

Sedih
25

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (166 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 8-5-2017 03:37 PM
Sampah
Quote nisako 8-5-2017 04:02 PM
suka hati ko la nokkkkkkkk
Quote obical 8-5-2017 04:10 PM
suruh pujuk tuu..
Quote mieymiey 8-5-2017 04:43 PM
Gigihnya fans
Quote CikNano 8-5-2017 04:50 PM
hadap betul org sn dgn psgan ni
Quote WhiskeyScotch 8-5-2017 05:33 PM
Tak sangka masih ada yang peduli.
Quote Byuu 8-5-2017 08:51 PM
X nak bukak sudah
Quote lumie 8-5-2017 09:09 PM
Motipppppo hadap sgttttt
Quote innocentsangat 9-5-2017 12:23 AM
Motif? Haha. Aman dunia
Quote dakewa 9-5-2017 03:58 AM
Tak kisah pun. Tutup ke bukak ke bukan aku dapat rasa kekayaan ko pun.
Quote CrowneGlory 9-5-2017 12:07 PM
ada gak peminat kicap bengap ni....

bukan dia tutup psl expose gmbr bontot kim berkerak kah...tak dtg met pun psl tu...
Quote bellxx 9-5-2017 01:14 PM
hadapp betul dorangg
Quote -electrifying- 9-5-2017 03:37 PM
PPRT nya sisss
Quote kittypong31 9-5-2017 09:38 PM
tak sedar pulak kanye ade twitter & IG = tak memberi kesan pun
Quote fuyupoktek 9-5-2017 10:39 PM
Ramai ke meratib hiba kau xde ig
Quote marla69 9-5-2017 10:47 PM
Perlu ker..tu untuk tempuh bertenang jer
Quote mintu 10-5-2017 12:06 PM
Publisiti semakin kurang agaknya..huhu
Quote ShiningStars 10-5-2017 12:54 PM
Betoi ke ada peminat yg suruh ke kimk ni propa jew
Quote emelia1509 10-5-2017 09:03 PM
ShiningStars replied at 10-5-2017 12:54 PM
Betoi ke ada peminat yg suruh ke kimk ni propa jew

propa je tu..kim kan kuat drama fefeeling terkenal seantero dunia..

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:29 AM GMT+8 , Processed in 0.048528 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top