CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Peminat Puji Gandingan Wany Hasrita, Tajul Persis Achik Dan Nana

8-5-2017 01:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 19724| Komen: 114|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Selepas mengeluarkan single duet, Disana Cinta Disini Rindu, ramai yang melihat keserasian antara penyanyi baharu, Wany Hasrita dan juga Tajul.

Selepas mengeluarkan single duet, Disana Cinta Disini Rindu, ramai yang melihat keserasian antara penyanyi baharu, Wany Hasrita dan juga Tajul. 


Malah gandingan keduanya mengingatkan kepada fenomena Achik dan juga Nana yang pernah berlangsung suatu ketika dahulu. 

Namun, ketika ditanyakan tentang hubungan cinta, Wani segera menepis usikan itu dan berkata dia menganggap Tajul seperti adik beradiknya sahaja. 

“Bercinta dengan Tajul? Tak boleh! Kami macam adik-beradik. Kami selesa bersama-sama sebagai kawan,” katanya kepada Mstar Online. 

Foto: IG Wany
Memetik Mstar lagi, sebelum ini Tajul, 19 pernah menyatakan Wani, 25 mempunyai ciri wanita idamannya. 


Dikatakan juga para peminat begitu senang melihat gandingan keduanya dan mula 'menjodohkan' keduanya. Pun begitu, nampaknya hal itu masih belum kesampaian ya. 

Namun, siapa tahu pada masa akan datang pula kan? Bagi yang belum mendengarkan single duet terbeharu mereka, boleh 'play' video di bawah ya. - CARI 



20

Bagus
17

Marah
19

Terkejut
18

Sedih
18

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (106 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaku 8-5-2017 01:09 PM
find your own identity please




Quote September14 8-5-2017 01:13 PM
Aku ada terdgr lgu menahan rindu tu mmg suara dia sebijik nana.. mula2 ingt lagu nana.
Quote iza.moha 8-5-2017 01:13 PM
Persis ke mmg meniru....
Quote iza.moha 8-5-2017 01:13 PM
Persis ke mmg meniru....
Quote iza.moha 8-5-2017 01:13 PM
Persis ke mmg meniru....
Quote iza.moha 8-5-2017 01:13 PM
Persis ke mmg meniru....
Quote iza.moha 8-5-2017 01:13 PM
Persis ke mmg meniru....
Quote terpaku 8-5-2017 01:15 PM
iza.moha replied at 8-5-2017 01:13 PM
Persis ke mmg meniru....

paham sis memang meniru tak perlu ulang banyak kali
Quote cikkuntum 8-5-2017 01:15 PM
best sbnr nye lagu diorg nie...
Quote iza.moha 8-5-2017 01:17 PM
terpaku replied at 8-5-2017 01:15 PM
paham sis memang meniru tak perlu ulang banyak kali

1 kali tekan kuar 5 plak
Quote iza.moha 8-5-2017 01:20 PM
Punya la bsusah pyh nana bangkit dr kuburan...tiba2 muncul minah ni persis kononnya
Quote buragazz 8-5-2017 01:22 PM
Aku harap jgn banyak kontroversi buat je lagu leman sesedap... nanti orang suka.. nak2 orang melayu singapura... Nana ngan Arwah dulu pernah buat konsert kat sana...
Quote rosasa 8-5-2017 01:23 PM
yb izzah sgt
Quote fadz84 8-5-2017 01:26 PM
terpaku replied at 8-5-2017 01:09 PM
find your own identity please

Sentap @terpaku ngn wany hasrita ni.. sama2 bersaing ngn ctnana plak tu dlm kategori penyanyi wanita popular abpbh.. klu wany mng sure lgi sentap kan..
Quote Aduradura 8-5-2017 01:28 PM
fadz84 replied at 8-5-2017 01:26 PM
Sentap @terpaku ngn wany hasrita ni.. sama2 bersaing ngn ctnana plak tu dlm kategori penyanyi wani ...

Ctnana jeles dgn dik wani kah ?  
Quote terpaku 8-5-2017 01:29 PM
fadz84 replied at 8-5-2017 01:26 PM
Sentap @terpaku ngn wany hasrita ni.. sama2 bersaing ngn ctnana plak tu dlm kategori penyanyi wani ...

actually meols taklah sentap mana pun. tapi fans wany barista ni yang provok dulu. terus meols nyampah dgn minah wannabe ni
Quote mieymiey 8-5-2017 01:37 PM
Sejibik Achik & Nana.
Quote MummySafa 8-5-2017 01:38 PM
sedap ke? mungkin ct nana ngn achik dah serasi dgn halwa telinga akak kot..
Quote lolita737 8-5-2017 01:43 PM
yang tajul tu dh mmg terang2 adik arwah acik spin..mmg nampak sama la..

tp yg wani tu maybe suara dia lembut2 mcm ct nana kot..tu yg dengar mcm sama je..

Lihat semua komen(114)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.057609 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top