CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bikin Kejutan, Elica Muncul Juara Mentor Milenia

8-5-2017 10:29 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 84106| Komen: 1239|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Membuat kejutan, Elica, 17 protege kepada Akim diumumkan sebagai juara Mentor Milenia yang berlangsung di Studio Sri Pentas 2, malam tadi.

Membuat kejutan, Elica, 17 protege kepada Akim diumumkan sebagai juara Mentor Milenia yang berlangsung di Studio Sri Pentas 2, malam tadi. 


Elica yang juga tidak menyangka kemenangannya, berjaya membawa pulang wang tunai berjumlah RM100,000, telefon Neffox X1 Max serta pakej percutian ke London. 

Pada pusingan akhir itu, peserta dari Sabah itu menyampaikan lagu Samar Bayangan dan juga Ceritera Cinta.

Ini sekaligus menyaksikan Elica berjaya mengetepikan pencabar utama iaitu Usop, 20 yang hanya menduduki tempat kedua.

Foto: Utusan Malaysia
Tempat ketiga diduduki Along, 20 yang amat bertuah dapat berduet bersama Siti Nordiana pada malam itu. 


Pengadilan dilakukan oleh juri profesional yang mewakili 50 peratus, juri awam 30 peratus dan selebihnya undian penonton di rumah. - CARI 

Foto: Kosmo!
48

Bagus
20

Marah
22

Terkejut
25

Sedih
21

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (164 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shiedafaizal 12-2-2017 09:27 PM
Bab loghat takda masalah tp bg aku gandingan dua Org Ni tk best..bosan..
Quote danieladam 12-2-2017 09:27 PM
Iols suka marsha tp no to isey..rasa x berapa serasi di perhatian iols.
Quote samasam90 12-2-2017 09:29 PM
gandingan mcm tak menjadi walaupin i suke marsha.
Quote EhhEtonLahh 12-2-2017 09:29 PM
kenapa elica(?) nampak awkward Sgt atas stage... cer senyum skit...
Quote EhhEtonLahh 12-2-2017 09:31 PM
tapi suara dia OK jew...
Quote EhhEtonLahh 12-2-2017 09:32 PM
sapa taja? acik Vida ehh??
Quote noninah 12-2-2017 09:34 PM
Vite for ucop mentor hazama
Quote maylink23 12-2-2017 09:36 PM
noninah replied at 12-2-2017 09:34 PM
Vite for ucop mentor hazama

Anak-anak murid aku duk asyik bercerita dan share video pasal usop mentor ni. Ada ke dia malam ni? Dia team siapa?

Elica tadi tu best. Lagi best dari Stacy kalau live
Quote kiah_mai_pulak 12-2-2017 09:41 PM
EhhEtonLahh replied at 12-2-2017 09:32 PM
sapa taja? acik Vida ehh??

Neffos.. Tokvida kn majuk ngn tv3, mmg x lah sponsor lg    
Quote entah789 12-2-2017 09:42 PM
Meols nak tengok si pakpon.. kat fb ig twitter sume ckap psal dak ni. Video heshe brsepah kat youtube
Quote kiah_mai_pulak 12-2-2017 09:42 PM
Ok aje akak tgk gandingan Issey n Marsha.. Xda la lawak beruk makyeh mcm Jihan nabil,,, nk tgk pun xda la sakit hati..
Quote kiah_mai_pulak 12-2-2017 09:49 PM
maylink23 replied at 12-2-2017 09:36 PM
Anak-anak murid aku duk asyik bercerita dan share video pasal usop mentor ni. Ada ke dia malam ni? ...

Ada mlm ni.. Protege Hazama.  
Quote espri6006 12-2-2017 09:50 PM
kiah_mai_pulak replied at 12-2-2017 09:42 PM
Ok aje akak tgk gandingan Issey n Marsha.. Xda la lawak beruk makyeh mcm Jihan nabil,,, nk tgk pun x ...

Ha ha..jihan rasanya ok jer..cuma Nabil tu kdg2 over ..nak lawak tapi habis rumahtangga org disentuh.
Quote hyie 12-2-2017 10:06 PM
issey is soooo boring uolsss...tapi lebih baik la daripada si fizi hotfm tu marsha ok je...sama macam season lepas katanya
Quote maylink23 12-2-2017 10:08 PM
Cantiknya protege Hazama ni. Lenggok dangdut dia pun okay
Quote maylink23 12-2-2017 10:09 PM
hyie replied at 12-2-2017 10:06 PM
issey is soooo boring uolsss...tapi lebih baik la daripada si fizi hotfm tu marsha ok je...sama ...

I lebih prefer Issey dan Fizi drpd AC. AC lagi lah hauk.
Quote lazim 12-2-2017 10:14 PM
Akim ni bodoh kn.. ada ke dok kutuk2 beriya protege dia mcm makcik2.. tersengeh malu dh bdk tu.

Nasib hazama pndai puji bdk tu cntik mlm ni
Quote MINNIElove 12-2-2017 10:15 PM
knp akim x pilih farhan :
Quote Aduradura 12-2-2017 10:20 PM
Mentor kali ni yg pempuan byk yg wangi2 eh

Lihat semua komen(1239)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 05:50 PM GMT+8 , Processed in 0.070179 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top