CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 81407|Reply: 1239

Mentor Millenia 2017

[Copy link]
Post time 12-2-2017 09:19 PM | Show all posts |Read mode
Edited by espri6006 at 12-2-2017 09:21 PM

Hostnya...Sorang Sabahan - Marsha dan sorang lagi Kelantanese - Mat Isey..dua2 masih kedengaran pekat loghat Negeri masing masing. Adakah gandingan serasi atau gandingan pelik?.. I'm not racist cuma nak tahu serasi kah gandingan mereka ni sebab loghat sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab loghat takda masalah tp bg aku gandingan dua Org Ni tk best..bosan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka marsha tp no to isey..rasa x berapa serasi di perhatian iols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gandingan mcm tak menjadi walaupin i suke marsha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa elica(?) nampak awkward Sgt atas stage... cer senyum skit...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi suara dia OK jew...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-2-2017 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa taja? acik Vida ehh??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:34 PM | Show all posts
Vite for ucop mentor hazama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2017 09:36 PM | Show all posts
noninah replied at 12-2-2017 09:34 PM
Vite for ucop mentor hazama

Anak-anak murid aku duk asyik bercerita dan share video pasal usop mentor ni. Ada ke dia malam ni? Dia team siapa?

Elica tadi tu best. Lagi best dari Stacy kalau live
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
EhhEtonLahh replied at 12-2-2017 09:32 PM
sapa taja? acik Vida ehh??

Neffos.. Tokvida kn majuk ngn tv3, mmg x lah sponsor lg    
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols nak tengok si pakpon.. kat fb ig twitter sume ckap psal dak ni. Video heshe brsepah kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok aje akak tgk gandingan Issey n Marsha.. Xda la lawak beruk makyeh mcm Jihan nabil,,, nk tgk pun xda la sakit hati..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
maylink23 replied at 12-2-2017 09:36 PM
Anak-anak murid aku duk asyik bercerita dan share video pasal usop mentor ni. Ada ke dia malam ni? ...

Ada mlm ni.. Protege Hazama.  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-2-2017 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-2-2017 09:42 PM
Ok aje akak tgk gandingan Issey n Marsha.. Xda la lawak beruk makyeh mcm Jihan nabil,,, nk tgk pun x ...

Ha ha..jihan rasanya ok jer..cuma Nabil tu kdg2 over ..nak lawak tapi habis rumahtangga org disentuh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:06 PM | Show all posts
issey is soooo boring uolsss...tapi lebih baik la daripada si fizi hotfm tu marsha ok je...sama macam season lepas katanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:08 PM | Show all posts
Cantiknya protege Hazama ni. Lenggok dangdut dia pun okay
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2017 10:09 PM | Show all posts
hyie replied at 12-2-2017 10:06 PM
issey is soooo boring uolsss...tapi lebih baik la daripada si fizi hotfm tu marsha ok je...sama ...

I lebih prefer Issey dan Fizi drpd AC. AC lagi lah hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Akim ni bodoh kn.. ada ke dok kutuk2 beriya protege dia mcm makcik2.. tersengeh malu dh bdk tu.

Nasib hazama pndai puji bdk tu cntik mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
knp akim x pilih farhan :
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentor kali ni yg pempuan byk yg wangi2 eh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 11:46 AM GMT+8 , Processed in 0.082980 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list