CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tampar Muka Penumpang Wanita, Tindakan Juruterbang 'Delta Airlines' Dikecam

30-4-2017 04:07 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5341| Komen: 22

Description: Memetik laporan The New York Times, sebuah video di YouTube yang bertarikh 21 April tersebar luas di laman sosial yang menunjukkan dua orang wanita kelihatan bergelut antara satu sama lain di jambatan ...
Susulan insiden seorang penumpang warga Vietnam diheret keluar dari pesawat milik syarikat penerbangan United Airlines, sebarang insiden yang berhubung kait dengan syarikat penerbangan menjadi tumpuan orang ramai.


Memetik laporan The New York Times, sebuah video di YouTube yang bertarikh 21 April tersebar luas di laman sosial yang menunjukkan dua orang wanita kelihatan bergelut antara satu sama lain di jambatan pesawat di lapangan terbang Atlanta. 

Pada ketika itu seorang juruterbang Delta Airlines dilihat bertindak menarik bangun salah seorang wanita itu dari lantai dan tampar mukanya, kemudian beredar dari situ. 

Paparan video tersebut serta-merta menarik perhatian di kalangan pengguna maya dan menimbulkan perbincangan hangat. 

Dalam video yang dikongsikan oleh TMZ, jelas kelihatan seorang wanita menerkam ke arah seorang lagi wanita. Ketika kejadian, kedengaran suara sumbang daripada seorang penumpang lelaki yang mengatakan: 'belasah dia'. 


Dalam satu kenyataan, pegawai Delta Airlines berkata, selepas dimaklumkan insiden pergelutan yang berlaku pada 21 April Jumaat lalu di pesawat penerbangan 1827 yang terbang antara Atlanta dan Fort Lauderdale, Florida, maka dengan serta-merta juruterbang berkenaan diarah berhenti daripada tugasannya buat sementara waktu untuk siasatan dijalankan.

Bagaimanapun, hasil siasatan mendapati juruterbang itu bertindak menampar muka salah seorang wanita itu hanya berniat untuk meredakan perbalahan antara kedua penumpang berkenaan, seterusnya juruterbang berkenaan telah dibenarkan bertugas semula sperti biasa. 

Manakala, bagi jurucakap balai polis Atlanta Sarjan Warren Pickard pula memaklumkan, tiada maklumat yang boleh dikemukakan sebelum hari Isnin. - CARI




21

Bagus
30

Marah
27

Terkejut
35

Sedih
14

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (141 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cucukuku 30-4-2017 04:11 PM
Cambabi pangai kapir sekor sekor

Quote cucukuku 30-4-2017 04:12 PM
Semua babi dlm video tu mati masuk neraka.

Bahahaha
Quote lr7 30-4-2017 04:44 PM
bangsa berkerak ni kat mn2 pun buat mslh adoyai...
Quote batmana 30-4-2017 04:48 PM
  msti pilot tu bekas army.

Quote sabbath_shalom 30-4-2017 05:16 PM
Bagus pon lempang mulut hansuang.
Quote RatuDunia94 30-4-2017 05:20 PM
Birah sgt.. Lempang sudah..
Quote merrissa 1-5-2017 07:25 AM
x malu tgh awam pon nak gaduh

dah macam kambing lak aku tgk....

alamak!

Quote minguk 1-5-2017 11:55 AM
lempang untuk kesedaran, bagus lah tu... tak malu betul bergaduh tengah orang ramai.
Quote Buritan 1-5-2017 12:23 PM
Kalo kat mesia pasti pilot tu kena kutuk kata kecam dan masuk punjara
Quote cucukhidung 1-5-2017 01:06 PM
tampar pun mahu kecoh, wa hari2 maki hamun mak si @dinopower betina sundal tu, relax je sambil minum kopi.

bahahhaha

Quote Jigglyjiggle 1-5-2017 02:15 PM
Bangsa feeling bertamadun ni memang sakai n tak da abab.
Quote nia999 5-5-2017 04:01 AM
Mcm2 kes delta airline nie..
Quote zorrro_03 5-5-2017 07:47 AM
Alaaaa.  Lempang2 manja ke tu!...  Mijir tak kena tapak kasut....  Menyusahkan orang saja....
Quote zackry14 5-5-2017 08:40 AM
lempang jek. p memana pon bermasalah
Quote Loxlaxman 5-5-2017 08:58 AM
Kalau abam jadi pilot..abam undo pesawat hala bontot enjin..abam tekan mintak..bior mati tabako dua dua pempuan tak tau malu tu..huhh..
Quote miemiecha 5-5-2017 11:07 AM
klau kat mesia, kompem kne kutuk kaki pukul dah ni.. dah mcm kne rasuk... eh mek dlu mmbe histeria, mek suka.. tkg tampo org histeria.. ehhhh
Quote -electrifying- 5-5-2017 11:59 AM
mmg ptot dilempang pon
Quote Wimamp05 6-5-2017 12:49 AM

Quote Wimamp05 6-5-2017 12:49 AM

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 03:23 PM GMT+8 , Processed in 0.289972 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top