CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Mahasiswa Terkejut Jumpa Penyangkut Baju Berkamera Dalam Tandas

13-4-2017 04:10 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11238| Komen: 70

Description: Kelmarin seorang mahasiswa dari sebuah kolej di Seremban, Negeri Sembilan, terkejut besar apabila menjumpai penyangkut baju berkamera ketika menggunakan tandas perempuan.

Kaum wanita sekalian wajar lebih peka dan berhati-hati sekiranya menggunakan tandas awam atau bilik salinan baju di mana-mana sekali pun. 


Ini kerana penyangkut baju biasa yang biasa dilihat khususnya di tandas-tandas awam, barangkali ianya tersembunyi di dalamnya adalah merupakan kamera pengintip.

Memetik laporan Mynewshub, kelmarin seorang mahasiswa dari sebuah kolej di Seremban, Negeri Sembilan, terkejut besar apabila menjumpai penyangkut baju berkamera ketika menggunakan tandas perempuan.

Dalam kejadian yang berlaku pada jam 12 tengah hari itu, mahasiswa tersebut dikatakan mengesyaki penyangkut baju itu berbeza daripada biasa selepas mendapati terdapat memori kad di belakang objek tersebut.

Akibat mencurigai dengan penemuan itu, segera dia memaklumkan kepada salah seorang staf kolej tersebut.

Hasil pemeriksaan memori kad kamera tersebut mendapati terdapat dua video bagaimanapun ianya bukan video yang tidak senonoh.


Susulan itu, satu laporan polis dibuat berhubung insiden itu dan difahamkan siasatan sedang dijalankan.- CARI

sumber foto: mynewshub


8

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
1

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (43 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Muntz 13-4-2017 04:15 PM
Bukan wanita jer, lelaki pun kena hati2 gak. Skrg ni ramai org gila seks. Kat tumblr byk site dibuat org utk koleksi gambar2 spy dlm toilet, rumah etc. Ada yg siap pakai teropong lagi utk videokan org dari jauh.
Quote dinopower 13-4-2017 04:21 PM
Muntz replied at 13-4-2017 04:15 PM
Bukan wanita jer, lelaki pun kena hati2 gak. Skrg ni ramai org gila seks. Kat tumblr byk site dibuat ...

amboi koleksi hang...
Quote palmolive 13-4-2017 04:23 PM
kalo yg laki nak tengok buat apa...banding saiz ker
Quote umbut 13-4-2017 04:26 PM
Nak berak pun x senang
Quote ronapink 13-4-2017 04:28 PM
hanatnya manusia
Quote BlueRoses96 13-4-2017 04:33 PM
pasnie..nak masuk public toilet..kena pakai helmet
Quote BlueRoses96 13-4-2017 04:35 PM
Muntz replied at 13-4-2017 04:15 PM
Bukan wanita jer, lelaki pun kena hati2 gak. Skrg ni ramai org gila seks. Kat tumblr byk site dibuat ...

Amboi mod..
Quote cheergirlz 13-4-2017 04:35 PM
errmm...letak kat mna laa akal tue..mkin insecure walau nk ke mna2..public pon sma..
Quote Artemesiaa 13-4-2017 04:38 PM
Kalau bimbang ada kemera elok serkup je dulu penyangkut tu dengan tisu tandas ke hapa sebelum guna
Quote myakayina 13-4-2017 04:44 PM
benda2 ni jual murah je..patutlah org ramai beli.. pen pun ada camera skrg ni..selit kat poket baju..
hanat sangat pangai nak record org berbogel..
Quote intan_smsb 13-4-2017 04:48 PM
semua tempat da tak selamat
nak beli baju pun susah
nak menbuang pun susah
Quote Muntz 13-4-2017 04:49 PM

Yg teruknya tumblr ni, skali ko post, it's forever there selagi ada org share dan account dia active. Wpun byk account yg deactivated, tp benda yg diorg share masih akan appear selagi ada org sharekan. Sbb tu lelaki ker pompuan, aku nasihatkan kalau kencing ker, berak ker, tengok lah kiri kanan.

Quote chacon 13-4-2017 04:50 PM
palmolive replied at 13-4-2017 04:23 PM
kalo yg laki nak tengok buat apa...banding saiz ker



buat modal gay melancap lah

Quote Muntz 13-4-2017 04:51 PM
palmolive replied at 13-4-2017 04:23 PM
kalo yg laki nak tengok buat apa...banding saiz ker

Lelaki pompuan, dua2 laku skarang ni. U knowlah... lelaki ni tak kira lar straight, gay, bi, transgender, mmg suka seks.

Quote dinopower 13-4-2017 05:04 PM
Muntz replied at 13-4-2017 04:49 PM
Yg teruknya tumblr ni, skali ko post, it's forever there selagi ada org share dan account dia acti ...

tumblr ni takde sekatan ke? relaks je aku nengok haha

Quote airfilterkotor 13-4-2017 05:06 PM
Soklan paling mencabar,

kenapa pelajar lelaki tu masuk tandas perempuan...?
Quote idakamaruddin 13-4-2017 05:08 PM
Muntz replied at 13-4-2017 04:49 PM
Yg teruknya tumblr ni, skali ko post, it's forever there selagi ada org share dan account dia acti ...

kalau kecik2 amat dia duk selit tak perasan jugak

cane ye..trus rasa mcm nk tahan je kencing, kencing kt umah

x sggup la muka kita tetibe ada dlm tumblr..mau malu 7 keturunan


Quote gigahertz 13-4-2017 05:10 PM
chacon replied at 13-4-2017 08:50 AM
buat modal gay melancap lah

mana video lelaki kantoi lancapnkat patung tmph hari?
Quote ultra78 13-4-2017 05:12 PM
Muntz replied at 13-4-2017 04:15 PM
Bukan wanita jer, lelaki pun kena hati2 gak. Skrg ni ramai org gila seks. Kat tumblr byk site dibuat ...

PM address



Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:39 PM GMT+8 , Processed in 0.068717 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top