CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kepala Wanita Tersepit Di Pintu Gerabak, Pegawai Stesen Buat Tak Nampak

7-4-2017 12:28 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8101| Komen: 45

Description: Nasib malang menimpa seorang wanita apabila kepalanya tersepit pada pintu gerabak kereta api bawah tanah di bandar raya The Bronx, Amerika Syarikat.
Nasib malang menimpa seorang wanita apabila kepalanya tersepit pada pintu gerabak kereta api bawah tanah di bandar raya The Bronx, Amerika Syarikat.

Memetik laporan New York Post, kejadian tersebut berlaku pada Selasa lalu sekitar jam 12.45pm di Stesen Woodlawn. 

Lebih malang lagi, orang ramai yang melintas di hadapan pintu itu tidak membantunya, termasuk pekerja stesen berkenaan.

Video yang tular di media sosial menunjukkan kepala wanita itu dari paras leher terjulur keluar sementara anggota tubuhnya yang lain masih di dalam gerabak.

Dia terperangkap dalam keadaan itu sepanjang kereta api berkenaan berhenti di stesen itu. Seorang pengguna merakam penderitaannya sementara yang lain hanya melintas gerabak itu tanpa usaha untuk membantunya.

Wanita itu bagaimanapun tidak merayu untuk dibantu. Lebih aneh lagi, dia juga tidak kelihatan cemas mengenai keadaannya itu.

Seorang wanita lain kedengaran meminta seseorang membantu membuka pintu berkenaan.

Bagaimanapun, video itu tidak menyatakan stesen tempat kejadian itu dirakam atau berapa lama wanita itu tersepit dan sama ada dia cedera.- CARI




20

Bagus
17

Marah
11

Terkejut
15

Sedih
14

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qumbu 7-4-2017 12:30 PM
Peminat evel knievel agaknya dia ni...
Quote BebeQ 7-4-2017 12:55 PM
macam nenek2 je, kesiannya dia.

agaknya orang lalu lalang ingat nenek ni berlakon rancangan candid camera kot.
Quote sebu1 7-4-2017 12:59 PM
Dah tersepit leher boleh bersuare ke atau pusing kepale minte tolong:::
Quote sebu1 7-4-2017 12:59 PM
Dah tersepit leher boleh bersuare ke atau pusing kepale minte tolong:::
Quote Esmiria 7-4-2017 01:04 PM
ke gimik nk promote film?
Quote Pajeri_Nenas 7-4-2017 01:06 PM
lrt kalau pintu x rapat dia akan Bukak Dan xjalan
Quote Artemesiaa 7-4-2017 01:24 PM
Stress management tahap tinggi tul masih relax tak panic
Quote krustykrab 7-4-2017 01:45 PM
Yg ambik video tu kejadah x tlg
Quote catalina 7-4-2017 01:46 PM
Kenapalah org yg lalu lalang tu x tolong. Yg ada payung tu boleh aje try cungkil pintu tu..
Quote alieyrina 7-4-2017 01:54 PM
Sory..org us memg prangai gini ka? Lg truk pd prc yg ignorance tu
Quote myakayina 7-4-2017 02:01 PM
kesiannya.. mesti leher dia mengalami kecederaan yg agak serius..
Quote haryatie 7-4-2017 02:45 PM
alahaiiii siannya..
cam mna boleh tersepit tu..
x cedera teruk ker..
Quote DeeHanania 7-4-2017 03:08 PM
Adduuhh ksian yer...
Quote ejans 7-4-2017 03:09 PM
Aku bygkan nenek ni jln bongkok nak keluar tren...
Sbb kepala dia kedepan and dgn beg dia yg terkeluarr
Kesiaann..
Quote Simunggu 7-4-2017 03:26 PM
only in US...
Quote miemiecha 7-4-2017 04:18 PM
pelik nya,, xde org nak bantu.. buta ke sume
Quote emelia1509 7-4-2017 04:37 PM
kesian makcik tu kepala dok terjulur gitu..

orang lalu pun buat bodo je..


Quote ChildrenOfBodom 7-4-2017 04:59 PM
sial punya perakam bideo
Quote Bedah.Cun 7-4-2017 05:15 PM
Nasib bukan tetek yang tersepit

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.114146 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top