CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

"Saya Bangga Menjadi Seorang Muslim" - Bella Hadid

4-4-2017 01:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10354| Komen: 41|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: "Saya bangga menjadi seorang Muslim."
"Saya bangga menjadi seorang Muslim."

Demikianlah pengakuan daripada Bella Hadid menerusi satu temu bual bersama majalah Net-a-Porter’s Porter, baru-bru ini.



Foto: IG Bella Hadid

Supermodel berusia 20 tahun itu berkata bapanya, Mohamed Hadid membesarkan dia dan adik-beradiknya dengan didikan agama Islam.

"Dia rajin beribadat dan selalu bersembahyang bersama kami. Saya bangga menjadi seorang Muslim," katanya.


Foto: IG Mohamed Hadid


Mogul hartanah Mohamed Hadid dilahirkan di Nazareth, Israel dan kemudian berpindah ke Syria dan Lebanon sebelum menetap di Amerika Syarikat ketika berusia 14 tahun.

"Bapa saya seorang pelarian ketika dia mula-mula datang datang ke Amerika," kata Bella.

Bercerita mengenai bekas kekasihnya, The Weeknd, Bella berkata dia hanya mahu memberi fokus kepada dirinya dan kerjaya buat masa ini.



"Saya tak kisah apa yang orang lain fikir tentang saya, saya hanya mahu menjadi diri sendiri yang disegani," katanya.


Foto: IG Bella Hadid

Apa pendapat anda mengenai pengakuan Bella Hadid ini? - CARI
18

Bagus
19

Marah
12

Terkejut
12

Sedih
21

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alieyrina 4-4-2017 02:14 PM
Suka kakak lg..bella ni pouty sgt gaya muka ..
Quote mrs_salvatore 4-4-2017 02:33 PM
nampak mcm menipu sgt la
Quote miemiecha 4-4-2017 03:01 PM
oh. adik beradik lah ek... abes pak x marah ke si gigi tu dok ngan jantan blm nikah?
Quote rosevelvet 4-4-2017 03:37 PM
Cikgu Fatty dulu pnh bekap anak dia yg sulung psl isu cium ngan laki... Budaya bkasih syg katenya. X silap ini yg meol bc dlm paper. Xtaulah kot
Quote myrustyme 4-4-2017 03:59 PM
bella ni islam ke.. LOL
Quote sueburn 4-4-2017 04:11 PM
Muslim ke, kesahnye..
Quote Minami2013 4-4-2017 04:25 PM
Cantik nya die... moga mendapat hidayah Allah utk mengikut ajaran islam yg sebenar.....
Quote Sayaaa 4-4-2017 05:30 PM
dia muslim?
Quote iloveyou 4-4-2017 05:55 PM
of coz lah moslem kan, dh bapak dia palestinian.
Quote fox. 4-4-2017 07:32 PM
Laa korang tak tahu ke dik bella hadid ni muslim
Quote melissa~~ 4-4-2017 07:39 PM
wow,lagi cantik dari Gigi
Quote @pplegreen 4-4-2017 07:47 PM
yg mana satu jd model victoria secret tu
Quote fox. 4-4-2017 07:59 PM
Dua2 pun pernah jadi model victoria secret.tapi bella ni la kot sebab beliau banyak menang model of the year 2016.curlast.tak apalah gigi menang hati zayn malik pun ok
Quote green~tea 4-4-2017 08:23 PM
myrustyme replied at 4-4-2017 03:59 PM
bella ni islam ke.. LOL

Si gigi pun islam jugak kot.. dah pasangan pun cari yang muslim  
Quote khairina07 4-4-2017 09:10 PM
Islam pada nama jela nih
Quote ananyaperfume 4-4-2017 09:21 PM
Lol tak sangka islam..dulu mmng ingat israel btul..huhu..harap dpt hidayah ler.kens
Quote khaly 4-4-2017 09:36 PM
Hmmm banyak je gambar pakai rantai salib..islamkah?
Quote tupaiterbang 4-4-2017 11:29 PM
ni kot awek si Pekin tu..ujud betul2 rupanya
Quote innocentsangat 5-4-2017 12:47 AM
Moga dpt hidayah. Amen

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:29 PM GMT+8 , Processed in 0.052203 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top