CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Selena Gomez Menangis, The Weeknd Sindir Hubungan Guna Foto Ini?

13-3-2017 05:05 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9256| Komen: 25|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Kisah percintaan antara The Weeknd dan Selena Gomez nampaknya tidak berjalan dengan begitu lancar.
Kisah percintaan antara The Weeknd dan Selena Gomez nampaknya tidak berjalan dengan begitu lancar.

Pelantun lagu 'Starboy' itu baru-baru ini telah memuat naik foto beserta kapsyen yang memberi bayangan perhubungan mereka sedang berada dalam masalah.


Foto: IG The Weeknd
The weeknd atau nama sebenarnya Abel Tesfaye telah memuat naik gambar dirinya dan meninggalkan pesanan "Aku tak kisah kalau kamu menangis."

Disebabkan itu, ramai peminat mula membuat spekulasi bahawa The Weeknd sebenarnya menyindir Selena melalui foto tersebut.

Seperti yang dikhabarkan sebelum ini, Selena dikatakan menangis ketika harus berpisah dengan kekasihnya itu di Paris.

Menurut portal Hollywoodlife, The Weeknd telah bertemu dengan ibu Selena, Mandy Teefey. Walau bagaimanapun, pertemuan tersebut tidak seperti yang diharapkan kerana si ibu nampaknya tidak menyetujui perhubungan antara mereka berdua.

Foto: IG Selena Gomez
Alahai, kesian. Apa-apa pun diharap mereka dapat mencari jalan penyelesaian yang terbaik untuk kebaikan semua pihak. -CARI
19

Bagus
8

Marah
19

Terkejut
19

Sedih
18

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote vanillaninja 13-3-2017 05:20 PM
Entah la. I rasa Selena ni padan dengan JB sorang je
Quote shernazz 13-3-2017 05:31 PM
alahai...cian kan...
nak.move on tp dgn org yang salah plak
Quote WhiskeyScotch 13-3-2017 06:05 PM
So, apa lagi? Angkat kaki cepatlah Selena oiii. Nak tunggu apa lagi kan.
Quote Nt-ViruS 13-3-2017 08:27 PM
just another failed disney star.

tgk2 nanti mati overdose dadah minah ni.
Quote sambaldurian 13-3-2017 08:49 PM
Ok first time ak tgk the weeknd, mati2 ak ingat omputih.
Quote RatuDunia94 13-3-2017 09:05 PM
Bukan hensem pon the weekend tu..
Quote merrissa 13-3-2017 10:10 PM
vanillaninja replied at 13-3-2017 05:20 PM
Entah la. I rasa Selena ni padan dengan JB sorang je

khennnn.....aku pon rs cmtuh
Quote merrissa 13-3-2017 10:11 PM
RatuDunia94 replied at 13-3-2017 09:05 PM
Bukan hensem pon the weekend tu..

khennn bagusss pon breakkk....dah la x hensem
Quote mieymiey 14-3-2017 07:06 AM
Macam tak caya i Selena nangis gara-gara si Weeknd
Quote miemiecha 14-3-2017 08:46 AM
tggu jelah kot ada berita holly molly bunuh diri...
Quote veYron 14-3-2017 09:27 AM
kata tabloid selena ni xleh hidup sunyi, sbb tu dia melekat dgn the weeknd. selena ni pun mmg jungkie kan...
Quote kisahkeaku 14-3-2017 10:05 AM
adoi selena ni mmg sejenis bbnu jugak ke bila bercinta??rileks sudah..ramai laa retis holiwud yg ensem2...biarpun the weekend ni mmg best lagu2 dia...tp please laa no jb.akak x kenan kalau dia kapel balik dgn jb...
Quote IxoraP 14-3-2017 11:28 AM
kumbang bkn seekor.. ahhahaa
Quote gerbera.memopad 14-3-2017 01:37 PM
Oh please, perasan hot je jantan ni
Quote myakayina 14-3-2017 01:38 PM
cantiknya selena kat pic tu..ala2 model utk kempen Guess dah aku tengok stylenya..
Quote sipot 17-3-2017 02:57 PM
oh plis la theweekendni... idok berkenan di mata teman...
kalau betol la for salena caption tu ditujukan, cepat2la kau angkat kaki salena oiii
kalu lawa...boleh aje dapat lelaki lain.. apa de hal. duit byk just enjoy ur self la.. muda lagi pong
Quote rainbowrainz 20-3-2017 10:31 AM
cari yang lain jelah selena oii
Quote mrs_salvatore 20-3-2017 04:40 PM
dah macam bapak ngan anak je. kalau dgn stok2 kj appa ke sesuai gak sbb sama2 cute gittew
Quote beatgirlX 22-3-2017 11:54 AM
ala seeleeeenaaa...weekand pergi..next weekandkan ada.......

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.048474 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top