CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bawa Kereta Rempuh Driving Range Kelab Golf, Pegawai Tentera Ditemui Maut

27-2-2017 09:52 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4420| Komen: 25

Description: Sebuah kereta dipandu seorang pegawai tentera kanan, Angkatan Tentera Malaysia (ATM) melanggar beberapa buah kereta sebelum menggelungsur masuk ke driving range sebuah kelab golf di Nilai dekat sini p ...
Sebuah kereta dipandu seorang pegawai tentera kanan, Angkatan Tentera Malaysia (ATM) melanggar beberapa buah kereta sebelum menggelungsur masuk ke driving range sebuah kelab golf di Nilai, Seremban petang kelmarin.


Dalam kejadian kira-kira pukul 2.30 petang, pemandu berkenaan, Lt. Kolonel Hamisan Mian, 56, dipercayai terkena serangan jantung sebelum disahkan meninggal dunia dalam kenderaan jenis Mercedes Benz.

Memetik laporan Berita Harian, beliau yang juga Ketua Audit Darat, Cawangan Sumber Manusia, Markas Tentera Darat keluar bermain golf di kelab berkenaan bersama tiga rakan yang lain kira-kira pukul 8.40 pagi.

Ketua Polis Daerah Nilai, Superintenden  Zaldino Zaludin berkata, mereka bercadang bermain golf sehingga 18 lubang tetapi hanya bermain hingga lubang ke-15.

"Apabila semua rakan menanyakan keadaan badan mangsa, dia menyatakan hendak pitam tetapi masih boleh meneruskan aktiviti seterusnya."

Kereta mangsa dipercayai telah tergesel bahagian belakang tiga buah kereta sebelum terbabas dan melanggar batu tembok longkang tepi jalan.

Mangsa ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri dan pasukan perubatan yang tiba di tempat kejadian mengesahkan dia telah meninggal dunia.- CARI

sumber foto: Berita Harian

23

Bagus
22

Marah
16

Terkejut
25

Sedih
49

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (160 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 27-2-2017 09:57 AM
Takziah kepada keluarga mangsa.
Quote susukambingbest 27-2-2017 09:58 AM
innalillahiwainnailaihirojiun takziah. syukur msih dlm kwasan golf tu lg.
Quote EvieWanKenobi 27-2-2017 10:00 AM
Innalillah.. takziah buat keluarganya..
Quote aTiKah_aYuNi 27-2-2017 10:02 AM

Takziah kepada keluarga mangsa.
Quote prettyuglybabe 27-2-2017 10:23 AM
takziah..


Quote MissMamamia75 27-2-2017 10:36 AM
Takziah pada famili mangsa.
Quote NAT_11 27-2-2017 10:47 AM
KETUA AUDIT DARAT tentera darat, mati dalam kemalangan
di serang sakit jantung, lepas main golf dengna kawan-kawannya.
So fishy.....tetiba diserang sakit jantung ketua audit darat ni......
Bukan  ke baru-baru ni  keluar berita seorang  juruaudit tentera darat
ditangkap di Kuantan kerana meluluskan beratus tender.
Apa pun, Inalillah, semoga rohmu ditempatkan di kalangan orang-
orang beriman.
Quote rotibai 27-2-2017 10:49 AM
NAT_11 replied at 27-2-2017 10:47 AM
KETUA AUDIT DARAT tentera darat, mati dalam kemalangan
di serang sakit jantung, lepas main golf den ...

fishy pala otak kau, ramai je mati sakit jantung time bersukan.
Quote mieymiey 27-2-2017 11:02 AM
Inalillahiwainnailaihirajiun. Maut tak cepat/lambat walau sesaat. Takziah pada keluarga arwah.
Quote vionna007 27-2-2017 12:50 PM
NAT_11 replied at 27-2-2017 10:47 AM
KETUA AUDIT DARAT tentera darat, mati dalam kemalangan
di serang sakit jantung, lepas main golf den ...

Sejak bila plak pegawai audit leh luluskan tender perolehan.....

al fatiha bat arwah....
Quote Lolalala 27-2-2017 01:16 PM
takziah utk keluarga. moga arwah tenang disana
Quote WeAiNe 27-2-2017 01:20 PM
takziah
serangan jantung di mana2
hati2 lah semua
Quote momomikomiki 27-2-2017 01:23 PM
takziah...
Quote nyanyan 27-2-2017 02:08 PM
Inalillahiwainnailaihirajiun
takziah buat keluarga mangsa
Quote sssf83 27-2-2017 03:51 PM
takziah…
Quote harrypoter 27-2-2017 05:02 PM
NAT_11 replied at 27-2-2017 10:47 AM
KETUA AUDIT DARAT tentera darat, mati dalam kemalangan
di serang sakit jantung, lepas main golf den ...

perluke gelakkan kematian org?
Quote ronapink 27-2-2017 05:06 PM
moga aman di sana..
Quote NAT_11 27-2-2017 05:07 PM
harrypoter replied at 27-2-2017 05:02 PM
perluke gelakkan kematian org?

Eh, sapa yang gelak.............KAU ke....??????
Quote ifanonline 27-2-2017 05:08 PM
Kurangkan pengambilan askar

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.168613 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top