CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hanya Khabar Angin, Scha Al-Yahya Nafi Hamil Anak Kedua

24-2-2017 05:24 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11473| Komen: 59|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Foto yang dimuat naik di laman Instagram Awal Ashaari baru-baru ini membuatkan ramai peminat di luar sana tertanya-tanya.
Foto yang dimuat naik di laman Instagram Awal Ashaari baru-baru ini membuatkan ramai peminat di luar sana tertanya-tanya.
                  

Gara-gara baju baldu berwarna merah yang dipakai oleh isterinya, Scha Al-Yahya membuatkannya kelihatan buncit, ramai yang membuat spekulasi bahawa pelakon itu sedang hamil.

Ruangan komen dibanjiri dengan ucapan tahniah kerana dikatakan pasangan ini bakal menimang cahaya mata yang kedua.

Namun, Scha menafikan khabar angin berkenaan. "Taklah. Secara logik pun, saya kini kerap bersenam secara intensif dengan jurulatih kecergasan. Tidak mungkin saya masih aktif bersenam sebegitu rupa kalau sedang hamil," katanya kepada Berita Harian.


Walau bagaimanapun, Scha sangat bersyukur kerana ramai yang mendoakan perkara yang baik-baik untuk dirinya sekeluarga.

Foto: IG Awal Ashaari
"Ia benda yang baik. Kalau betul saya hamil, kenapa perlu dinafikan? Semua orang juga tahu, sebelum ini saya berusaha dan mencuba agak lama untuk mendapatkan Lara."

Apa-apa pun kami doakan yang terbaik untuk keluarga Schawalara. Siapa yang rindu dengan keletah Lara bolehlah tengok di Instagramnya  -CARI

Foto: IG Lara Alana
22

Bagus
19

Marah
39

Terkejut
18

Sedih
27

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (154 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote yayaachan 24-2-2017 05:31 PM
aku suka si scha ni. walaupun belakon kayu, tapi dia mmg ade figure yg cantik.
Quote Esmiria 24-2-2017 05:42 PM
untunglaaaaaaaaaa
Quote pocongkiutss 24-2-2017 05:44 PM
Scha ni pakai apa pun nampak elok je cantik terletak
Quote pichee 24-2-2017 05:48 PM
Mmg fashionista la
Quote yokoono 24-2-2017 05:56 PM

Meols pun suke scha ni... sheols pandai jaga diri & nampak cantik sentiasa.
Quote keds 24-2-2017 06:57 PM
pocongkiutss replied at 24-2-2017 05:44 PM
Scha ni pakai apa pun nampak elok je cantik terletak

Setujukkkkkkkk...... Minimalist tapi Ada style
Quote WhiskeyScotch 24-2-2017 06:59 PM
Scha ni sangat simple. I likeee.
Quote binisupir 24-2-2017 07:00 PM
Come on scha... lara nak adik..
Quote aldilla_zahraa 24-2-2017 07:15 PM
Sbnrnya aku tak paham kenapa org tak suka kapel ni. Tp tak kisahlah. Taste memasing
Quote samasam90 24-2-2017 07:19 PM
awal nampak buruk kalau tutup mulut. sekian
Quote mesmerize 24-2-2017 07:22 PM
mengandung hapanya hari2 duk eksesais kat fuel athletics tu ngan awal n Personal trainer.
kalau mengandung takkan nak lasak2 cenggitu. mau keguguran la jawapnya

a'aa aku pun suka scha sebab cool aje. aritu ada orang kutuk dia cakap tak suka dia berlakon dalam cite drama queen tu pun sheols bole jawap "thank u"
tapi dalam cite drama queen tu sheols tak cantik la.. nampak terlalu nerd n pipi terlalu kurus. dalam cite isteri vs tunang nampak lawa.
Quote JerukBuaya 24-2-2017 09:22 PM
dia mmg hamil pun.
Quote sweetfasha 24-2-2017 09:37 PM
kenapa scha sll berjerawat bawah dagu ek.. pas tu mekap tebal nak cover..

tapi aku suka drama queen
Quote kiah_mai_pulak 24-2-2017 10:09 PM
Akak sorang je pasan muka scha ni iras2 Linda Onn?
Quote mokcikKSKB 24-2-2017 10:11 PM
CARI-MRO replied at 24-2-2017 05:24 PM
Foto yang dimuat naik di laman Instagram Awal Ashaari baru-baru ini membuatkan ramai peminat di luar ...

Lawanyalah body kau scha!!!
Quote MrsKobis 24-2-2017 10:40 PM
Sukenye scha ni sbb dia cool je..
Quote cikgojesss 24-2-2017 10:56 PM
heshe ada aura ratu khen.. body pun lawa cuma ketet leper jah.. kalau masuk miss unibes ni confirm acik2 urban support sampai liang lahad.. cuma kena tahan telinga la dek molot acik2 kepam
Quote RatuDunia94 24-2-2017 10:56 PM
Scha ni tgok kt chanel HD ya anpon kulit dia menggerutu yer.. Iols rase licin lg kulit iols.. X sangka org byk duit pon kulit camtu.. Rasanya dr anak dara smpi skrg kulit dia cam tu..
Quote NickiMinaj 24-2-2017 11:40 PM
Iols suka scha sbb dia minimalist tp stylo. Dia pakai seburuk2 baju pun nampak style! Tp iols tak suka awalina. Hahahah. #jgnkecamsis

Lihat semua komen(59)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 11:51 PM GMT+8 , Processed in 0.083361 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top