CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Obesiti Bukan Penghalang Buat Wanita Kurus Ini Mencintainya

20-2-2017 04:13 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6920| Komen: 20

Description: Saiz badan bukan menjadi penghalang buat pasangan kekasih dari Thailand iaitu Cherry dan Ball yang sudah berkenalan selama sepuluh tahun dan bercinta antara satu sama lain.
Saiz badan bukan menjadi penghalang buat pasangan kekasih dari Thailand iaitu Cherry dan Ball yang sudah berkenalan selama sepuluh tahun dan bercinta antara satu sama lain. 


Bagi pasangan tersebut, saiz badan mereka berdua sememangnya amat berbeza sekali, di mana si lelaki mempunyai berat badan 120 kg manakala si perempuan pula hanya 44kg sahaja. 

Memetik laporan Mirror, Cherry yang bertugas sebagai seorang jururawat di Hospital Mission di Bangkok berkata, "saya tahu dia tidak tampan tetapi saya rasa besar hati dapat keluar bersamanya. Dia seorang yang baik hati dan itu adalah yang paling utama."

Tambah Cherry, "dia adalah seorang yang kelihatan manis dan memahami. Contohnya dia tidak suka sangat wanita yang berambut pendek tetapi dia akan kata saya kelihatan comel apabila berambut pendek. "

"Kami berkongsi segala-galanya.... keriangan dan kesedihan.... itulah yang paling penting."


"Ketika kami berada bersama, ramai akan kata Ball seorang yang gemuk tapi kami tidak kisah kerana kami sayang orangnya bukan hanya penampilannya."

"Kami sedang merancang untuk mendirikan rumahtangga tidak lama lagi, saya tidak sabar agar Ball menjadi seorang ayah."

Kisah romantis ini mendapat liputan dan menarik perhatian masyarakat di media sosial, rata-rata netizen kongsi saat kegembiraan buat pasangan berkenaan.

Beberapa minggu sebelum ini, kisah wanita paling gemuk di dunia dari Mesir turut mendapat liputan meluas media dan juga netizen.- CARI

sumber foto: http://www.mirror.co.uk/
sumber foto: http://www.mirror.co.uk/


7

Bagus
10

Marah
12

Terkejut
3

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pearl.silver 20-2-2017 04:16 PM
Biase je
Xde yang luarbiasa
Sebelom ni ada kisah yg pompuan tu triple saiz laki ni, ada bf.
Bf dia yg tolong suap mkn byk2 kat gf dia
Quote WhiskeyScotch 20-2-2017 04:19 PM
Oh belum kahwin lagi. Ingatkan dah kahwin.
Quote ronapink 20-2-2017 04:22 PM
xpe, janji poketnya segemuk tuannya...

xde hal..
Quote nononcrux 20-2-2017 04:28 PM
romantic kaya bole la
Quote beautifulliar 20-2-2017 04:30 PM
Kapel ni sama mcm kawan meols.tapi kawan meols tu hat laki lagi besar lebih dr 120kg n hat pompuan kecik cenonet dari pmpuan dlm gambar ni.Dah kawen pun deme.Cinta tak mengenal rupa tapi meols kalu bercinta rupe tu antara yg meols tengok dulu
Quote kaspar0v 20-2-2017 04:30 PM
si gemok ni bnyak duit ni
Quote kucen_miang 20-2-2017 04:38 PM
tunggu abam dapat gf nanti....baru boleh compare kapel mana yg benar2 saling mencintai.
Quote bellxx 20-2-2017 05:41 PM
benarlah cinta itu butaa
Quote dridri 20-2-2017 05:42 PM
beautifulliar replied at 20-2-2017 04:30 PM
Kapel ni sama mcm kawan meols.tapi kawan meols tu hat laki lagi besar lebih dr 120kg n hat pompuan k ...

Adakah ini abam versi thailand?  
Quote merrissa 20-2-2017 06:24 PM
kalo di malaysia mesti komen...the power of moneyyyy....WAKKAKAKAKA
Quote Leo_Gurlz 20-2-2017 06:28 PM
Kat sini ada jeee cuma tak ada yg viral
Quote NBM 20-2-2017 07:41 PM
ok la tu jgn esok2 korang bercerai plak
Quote harisanis 20-2-2017 07:45 PM
wauuu..hebat laki ni, tp kalo laki ni duit2 bkoyan2 so x heran dah
Quote hdon 20-2-2017 11:56 PM
Slalu nampak lelaki yg bambam gini girlfriend dia kecil molek je
Quote miemiecha 21-2-2017 12:04 PM
cinta itu butaaa
Quote Artemesiaa 21-2-2017 04:55 PM
Dah itu jodohnya sapa kita nak menafikannya sama2 suka kan
Quote nyanyan 22-2-2017 09:37 AM
perempuan kalau dah sayang sanggup terima apa adanya setakat gemuk apalah sangat asalkan bukan kaki pukul sudah
Quote wanzulina 22-2-2017 11:33 AM
Ala gemuk boleh jadi kurus kalau exercise dan control cara pemakanan. Xde yang mustahil. Yang penting poket mesti full. Apade hal kan.
Quote ipes2 27-2-2017 05:05 AM
pearl.silver replied at 20-2-2017 04:16 PM
Biase je
Xde yang luarbiasa
Sebelom ni ada kisah yg pompuan tu triple saiz laki ni, ada bf.

ari tu pesakit yg team saya jaga, BMI 102 tau
dia kena PE, mausk spital
hubby dia dtg
slim kemain dan sgt normal!!

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.071957 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top