CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penggemar Tegar Minuman Lega, Kini Tealive Gantikan Chatime

17-2-2017 11:53 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8003| Komen: 69

Description: Berita baik bagi para penggemar minuman kerana Loob Holding Sdn. Bhd. mengumumkan jenama teh baharu, Tealive menggantikan Chatime bagi pasaran tempatan.
Foto: Utusan Online

Berita baik bagi para penggemar minuman kerana Loob Holding Sdn. Bhd. mengumumkan jenama teh baharu, Tealive menggantikan Chatime bagi pasaran tempatan.

Ketua Pegawai Eksekutif Loob Holding, Bryan Loo berkata, Tealive adalah jenama minuman dilahirkan di Malaysia dan dibangunkan tanpa sempadan untuk seluruh pasaran antarabangsa.

“Hari ini adalah satu permulaan dan perjalanan baharu untuk budaya teh yang lebih hebat ke peringkat seterusnya,” kata Bryan kepada Utusan Online.

Menurutnya lagi jenama tersebut diperkenalkan selepas kontrak Loob Holding sebagai pemegang francais di Malaysia ditamatkan oleh La Kaffa International Co. Ltd. iaitu pemilik jenama Chatime awal tahun ini. -CARI
14

Bagus
7

Marah
13

Terkejut
9

Sedih
9

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Changa 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak suka benda2 yang natural jah.
Quote supernaturalee 17-2-2017 12:07 PM
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...
bijik2 kelentit


bnyk sgt dlm air
rimas jgk sbnrnya
hehehe


Quote kentel 17-2-2017 12:13 PM
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

bubble tea la kaka
Quote laksmanabentan 17-2-2017 12:14 PM
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

hahahaha... lawak ler ko kak...
nasib baik ler aku x suka jugak biji2 klentit nih...
hahhahaha...

kelentit rindu suka x ekkk chattime ni.. hahhahaa...
Quote mommymonster82 17-2-2017 12:15 PM
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...


Sungguh la sis..kacau je time nak menyedut tu...hilang nikmat gitu..   
Quote buragazz 17-2-2017 12:29 PM
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

bijik kelentit hitam kan.. tau2 je lah sapa punya... ala2 keletit rindu...
Quote mieymiey 17-2-2017 12:29 PM
Minum air putih jer la sis, baik untuk kesihatan.
Quote shamsadis 17-2-2017 12:34 PM
Halal ke berak basuh tangan taw
Quote Apai90 17-2-2017 12:51 PM
Habis semua outlet chatime yg sedia ada tu dh rebrand jd Tealive ke or bukak outlet2 baru and outlet Chatime tu still ada??  
Quote spiderman80 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
Korang berani percaya jenama baru dia ni kah?
Tak beretika langsung.
Quote Miss_Aleena 17-2-2017 12:58 PM
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

letak bijik2 kelentit ,,,kekekekek
Quote dizzzek 17-2-2017 12:59 PM
shamsadis replied at 17-2-2017 12:34 PM
Halal ke berak basuh tangan taw


dna komplikated
Quote wana89 17-2-2017 12:59 PM
Edited by wana89 at 17-2-2017 01:01 PM
spiderman80 replied at 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
...


Hidup ni ada pilihan spidey.. for me as long as make ur happy, just do that.. risiko kena tanggung la dengan apa yg kita buat.. as simple as that spidey.. xperlu berat2 kan kepala  

Tugas kita hanya beritahu then let's them make decisions gitew
Quote missinpiece 17-2-2017 01:16 PM
Produk still ala2 Chatime kah? Apa pula komen pemilik Chatime?
Quote RED 666 17-2-2017 01:26 PM
Apai90 replied at 17-2-2017 12:51 PM
Habis semua outlet chatime yg sedia ada tu dh rebrand jd Tealive ke or bukak outlet2 baru and outlet ...

Outlet2 chatime yg sedia ada semua rebrand jd tealive, buat masa ni diorg guna lg nama chatime pakai kain rentang je tutup signboard tealive yg baru je siap pasang smpai kontrak diorg tamat
Quote owenkatz 17-2-2017 01:44 PM
spiderman80 replied at 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
...

agree with spidey.

boss tu tak jawap lg kan if betul claim heshe langgar contract.
Quote huehue 17-2-2017 01:55 PM
Lepas baca haritu dia guna bahan tak dibenarkan, terus i tak nak beli dah. Dulu suka juga beli chatime ni tapi memang minta takde pearl biji biji tu. Takdelah tersekat straw tu
Quote Apai90 17-2-2017 02:21 PM
RED 666 replied at 17-2-2017 01:26 PM
Outlet2 chatime yg sedia ada semua rebrand jd tealive, buat masa ni diorg guna lg nama chatime pak ...

Thanks  
Quote caprut 17-2-2017 02:33 PM
aku lg ksian dkt pkrja dorg sempena 1st day. buy 1 free . mesti beratur kastemer yg dok always right

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.062350 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top