CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Isteri Terjun Bangunan Bunuh Diri, Suami Sempat Tarik Tocang Selamatkannya

8-2-2017 06:20 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8281| Komen: 51

Description: Ahad lalu, selepas bertengkar dengan keluarganya, seorang wanita berusia 30an bertindak terjun dari bumbung bangunan pada ketinggian 20 meter.
Ahad lalu, selepas bertengkar dengan keluarganya, seorang wanita berusia 30an bertindak terjun dari bumbung bangunan pada ketinggian 20 meter.

Bagaimana pun, akhbar Chinese Business View melaporkan wanita yang berasal dari daerah Shiquan di wilayah Shaanxi itu dikatakan tergantung di udara selama kira-kira tiga minit, apabila suaminya sempat memegang rambutnya yang diikat, sebelum polis tiba dan menyelamatkannya. 


Menurut pegawai polis, Zuo Yu, mujur anggota polis pantas bergegas ke tempat kejadian sejurus terima panggilan orang ramai. 

"Apabila tiba, kami melihat suaminya menggenggam tocangnya, tetapi isterinya nyaris jatuh. Jika kami lewat beberapa saat atau suaminya tidak dapat bertahan untuk beberapa saat lagi, mustahil untuk beliau selamat."

Dilaporkan sebahagian daripada tubuh wanita itu 'ditahan' oleh paip berukuran 30 sentimeter lebar, yang membantu menyokong berat badannya.

Sekiranya tanpa sokongan paip tersebut, wanita itu berkemungkinan besar akan jatuh walaupun dengan usaha suaminya.

Walaupun selepas polis berjaya menarik salah satu tangannya, wanita itu kelihatan beremosi dan sentiasa menjerit supaya dirinya dilepaskan.

Menurut kajian, kira-kira 2,000 helai rambut secara teori mampu menampung sehingga 30kg berat badan, tetapi keupayaan kulit kepala untuk menahan berat badan adalah terhad. - CARI

sumber foto: Chinese Business View 


20

Bagus
26

Marah
16

Terkejut
16

Sedih
21

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (117 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 8-2-2017 06:28 PM
Quote EvieWanKenobi 8-2-2017 06:43 PM
sib baik tak tercabut kulit kepalanya..
Quote Rainrein 8-2-2017 06:46 PM
Meroyankah?
Quote WhiskeyScotch 8-2-2017 06:49 PM
PRC oh PRC.
Quote kukulangau 8-2-2017 06:51 PM
respect
selalunya rambut cina-china nipis
kalau indian yang rambut lebat
melayu tengah2
Quote sebu 8-2-2017 06:53 PM
Aku ngeri tapi tergelak tengok posting kamuorang yg gelak
Quote spiderman80 8-2-2017 07:00 PM
So sweet
Quote aHoi83 8-2-2017 07:09 PM
Jgn mengadu sakit tengkok n kulit kepala plak lepas ni. Sbb sakit mati terjun pun ko sanggup khennn
Quote cknoriz 8-2-2017 07:13 PM
prc again....mcm2 betoiii
Quote vender 8-2-2017 07:20 PM
Kalau kat malaysia suami dia akan cakap 'ha...you want to die? Die lah!'
Quote CiliPadiSedap 8-2-2017 07:20 PM
nk bunuh diri botakkan dulu rambut cm black
Quote sabbath_shalom 8-2-2017 07:50 PM
PRC + PPRT so sweet
Quote umbut 8-2-2017 08:06 PM
Senangnya.. Gaduh sikit bunuh diri.. Habis masaalah kekdahnya
Quote WajibulGhunah 8-2-2017 08:10 PM
Chaitttttttt

Slamat rambut kuat kalau x...
Quote MissVixen 8-2-2017 08:11 PM
Rambut aku rontok. Dah selamat jatuh la kalau macam ni.
Quote MissNigga 8-2-2017 08:22 PM
pepeeling ala ala rapunzel sekejap...
Quote penmarker 8-2-2017 08:25 PM
Nasib kurus..kalau gems cam saya ni.. ngan husband sekali terjunam ke bawah..

Quote miznora 8-2-2017 08:33 PM
macam2 hal la...:zz
Quote haznor 8-2-2017 08:46 PM
Dia pakai syampu apa?

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.170186 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top