CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Menggemparkan, Mayat Pesakit Dipercayai Bunuh Diri Terdampar Atas Bumbung HKL

5-12-2016 05:47 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5940| Komen: 22

Description: Menggemparkan, mayat seorang lelaki dijumpai terdampar di atas bumbung aras satu bangunan Hospital Kuala Lumpur oleh seorang jururawat kira-kira pukul 7.20 pagi tadi.
Menggemparkan, mayat seorang lelaki dijumpai terdampar di atas bumbung aras satu bangunan Hospital Kuala Lumpur oleh seorang jururawat kira-kira pukul 7.20 pagi tadi.

Menurut siasatan awal polis, mangsa didapati terjatuh di atas kompresor alat penghawa dingin di atas bumbung Aras Satu bangunan berkenaan.

Memetik kenyataan media Ketua Polis Dang Wangi, mstar melaporkan mangsa merupakan pesakit hospital itu yang berusia 60 tahun dan sedang menjalani rawatan di Wad 26 di tingkat lima kerana penyakit ketumbuhan, jantung, paru-paru dan mengalami gangguan mental.

"Mangsa dimasukkan ke wad itu pada 26 November lalu dan didapati keluar wad itu pukul 2.30 pagi pada 5 Disember (Isnin)."

"Mangsa telah dihantar ke Unit Forensik untuk bedah siasat dan tiada unsur-unsur jenayah dikesan."

Tambah kenyataan itu, tanpa mendedahkan identiti mangsa, kes tersebut diklasifikasikan sebagai mati mengejut.- CARI


sumber foto: mstar

17

Bagus
16

Marah
20

Terkejut
18

Sedih
21

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nenasketum 5-12-2016 06:10 PM
Walaupun aku tak setuju orang ambil nyawa diorang sendiri, ini considerably ok lah kan. Nak kata nanti berhantu, spital ni dh sah2 ala wifi free cafe untuk cik ponti lepak. Nak kata nanti susahkan orang hidup nak bersihkan apa2 lepas depa bunuh diri, ramai ayama ayapa cleaner keje situ. Pastu terus jer berdesup masuk tempat post mortem tanpa berbelanja petrol atau maintenance van ambulans.
Tapi takziah untuk keluarga.
Quote jazaa100 5-12-2016 06:31 PM
Nenasketum replied at 5-12-2016 06:10 PM
Walaupun aku tak setuju orang ambil nyawa diorang sendiri, ini considerably ok lah kan. Nak kata nan ...

Dalam erti kata lain....

Klu nk bunuh diri....gi je kat hospital ek?....
Semua kemudahan dah disediakn kat situ kan....rumah mayat pun ada....


Quote drivethru 5-12-2016 06:35 PM
jazaa100 replied at 5-12-2016 06:31 PM
Dalam erti kata lain....

Klu nk bunuh diri....gi je kat hospital ek?....  

Hari2 dapat kawan baru.
Quote jerukkedondong 5-12-2016 06:38 PM
Pesakit ada gangguan mental....pastinya ada suara2 memanggil suruh terjun bngunan tu...
Takziah...
Quote imransulaiman 5-12-2016 06:50 PM
Si mati yg bijak... Pilih hospital untuk bunuh diri
Quote caprut 5-12-2016 06:53 PM
giler sick acik forumer ni. org tu dlm keadaan depress lg dikutuk2. da mati lg dikutuk. tp disebabkan ada citer ni ada gak la modal acik forumer nk sembang. kalo tk in real life krik2 je
Quote Saem 5-12-2016 07:06 PM
Takziah pd keluarga mangsa ..kdg2,bila terlalu sakit ,stress smua tu , mungkin akan hilang pertimbangan utk berfikir ...pernah ada cite sorg uncle (non muslim ) terjun bngunan hospital tingkat 4,lps dpt tau wife dia mati dan dia pun disahkan kanser ..kesian ..
Quote Changa 5-12-2016 07:07 PM
sorry no alfatihah for you?
Quote FanTasyCreaTioN 5-12-2016 07:13 PM
Umur dah 60 tahun
dengan macam-macam penyakit

mungkin atok tu dah bosan dah ..
tu baru penyakit .. blom lagi mungkin ada masalah lain



Quote tripleid 5-12-2016 07:28 PM
hkl..satu2 hospital yg rumah mayat kat depan entrance,wad bersalin plak kat plg belakang skali.terbalik
Quote sundayz0 5-12-2016 07:40 PM
drivethru replied at 5-12-2016 06:35 PM
Hari2 dapat kawan baru.

Aku fobia baca perkataan hari hari, ingat iklan hari hari miskin.
Quote prettyuglybabe 5-12-2016 07:51 PM
banyaknya penyakit.. lost hope mungkin..
takziah buat pocit..
Quote WajibulGhunah 5-12-2016 08:41 PM
Bila tertekan bunuh diri

Tngk retis2 Malaysia kebal
Ambil tips dri retis malaysia untk mengurgkn tekanan
Quote mummyAS91 5-12-2016 08:42 PM
FanTasyCreaTioN replied at 5-12-2016 07:13 PM
Umur dah 60 tahun
dengan macam-macam penyakit


ada penyakit mental. kesiann...mesti ada benda yg memanggil sampai beliau tekad terjun.  
Quote BebeQ 5-12-2016 09:20 PM
wad mana la ni. nampak macam bahagian sakit otak tu.
Quote Nt-ViruS 5-12-2016 10:55 PM
ngeri bhai, ade yang kerja spital ke sini?
Quote FanTasyCreaTioN 5-12-2016 11:03 PM
mummyAS91 replied at 5-12-2016 08:42 PM
ada penyakit mental. kesiann...mesti ada benda yg memanggil sampai beliau tekad terjun.   ...
rasa nya dalam kes arwah ni ..
tak kot ..
mungkin dah tak larat dah nak tahan banyak sangat sakit .. kot

Quote Maideen. 5-12-2016 11:25 PM
Allah lebih menyayanginya........

Wallahualam.
Quote ronapink 6-12-2016 01:01 AM
banyaknya sakit. last2 mental, bunuh diri..

kul 2.30 keluar wad, nurse tidurkah

Lihat semua komen(22)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.195651 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top