CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Jangan Pandai-pandai Cakap Saya Tak Nak Anak - Elizad

6-2-2017 06:19 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9450| Komen: 53|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Kasihan pelakon Elizad atau Siti Elizad Mohd Sharifuddin, 33, apabila ada pihak yang tak bertanggungjawab menuduh dia sengaja tidak mahu hamil walaupun hampir dua tahun mendirikan rumah tangga bersama ...
Kasihan pelakon Elizad atau Siti Elizad Mohd Sharifuddin, 33, apabila ada pihak yang tak bertanggungjawab menuduh dia sengaja tidak mahu hamil walaupun hampir dua tahun mendirikan rumah tangga bersama suami, Shamsul Baharin Rahman, 45.



Foto: IG Elizad

"Bagi yang pandai-pandai cakap saya tak nak anak, mereka tahu atau tidak apa yang berlaku?

"Orang tuduh saya tahan rezeki. No! Saya tak tahan rezeki dan memang tengah mencuba, tapi perlukah semua hal dalam kain nak cerita kepada orang?

"Semua wanita pasti nak anak, tapi kalau belum ada rezeki nak buat bagaimana?" luahnya kepada mStar Online.


Foto: mStar Online

Bukan sahaja kesal dengan tuduhan pihak tak bertanggungjawab itu, malah Elizad turut kesal dengan sikap segelintir pihak menjadikan hubungan initimnya bersama suami sebagai bahan jenaka.

"Saya tak suka orang bercakap pasal suami. Mereka kata macam-macam kononnya dia 'tak pandailah'... melampau!

"Jangan suka bercakap mengenai hal orang kerana satu hari nanti pasti akan terkena pada diri sendiri, keluarga atau orang sekeliling anda," tegasnya.

Terdahulu, Elizad mendirikan rumah tangga dengan Shamsul Baharin yang merupakan duda dua anak pada 11 April 2015.

Sebagai orang luar, janganlah membuat tuduhan melulu kerana kita tidak tahu apa sebenarnya yang berlaku. Semoga Elizad segera dikurniakan zuriat dan bahagia selalu. - CARI 
22

Bagus
34

Marah
26

Terkejut
17

Sedih
11

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (125 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 6-2-2017 06:25 PM
Mmglah once u reach 30 ovum akan menyusut secara drastic..
Quote Aizuzu 6-2-2017 06:33 PM
Apa2 jerla
Quote mieymiey 6-2-2017 06:46 PM
Rezeki semua dari Allah. Yang penting kita usaha. Good luck Elizad dan husband
Quote samasam90 6-2-2017 06:52 PM
Edited by samasam90 at 6-2-2017 06:53 PM

o, adakah ummah yg kata begitu? so kesian dgn dua-dua pihak. kesian dgn elizad belum ada rezeki (bersabarlah, syg) dgn ummah yg fefelin god. kalau ummah fefelin god dipanah petir, i tak tanggung.
Quote makneng 6-2-2017 07:19 PM
Calm your tits jad.. Calm your tits.  Ada anak ke x ada ke jgn dikusutkan.  Bukan acik2 kepam yg mengata ni akan nyusukan anak kau nanti.  
Quote HannahMontana 6-2-2017 07:22 PM
aku minta 1 sajalah ,,,,jgnlah sesekali ko buat drama  bagai babi  xpernah bunting tetiba keguguran...


sampai bila2 pun org  sedar tahap terdesak ko tu.
Quote spankee_fili 6-2-2017 07:35 PM
ala kecohla orang tu ada anak ke tak..
biarlah !
bukan kacau orang pun dia takde anak..
Quote WhiskeyScotch 6-2-2017 07:39 PM
Jahanam sangat manusia yang suka menyibuk dan fitnah kata org tak nak anak. Pandai pula komen macam-macam konon-konon macam kau Tuhan bagi rezeki anak dekat org tu. Dasar mentaliti kasta rendah org yg fitnah menyibuk kata macam-macam.

Semoga Elizad dikurniakan anak kembar terus. Biar terdiam si kaki fitnah semua tu yang acah-acah Tuhan penentu rezeki org.
Quote apalancut 6-2-2017 07:41 PM
mungkin yang cakap2 pasal anak tu brapa percent je. masalahnya, reporter ni yang highlight kan isu ni. reporter yg start. walhal benda ni semuanya rezeki Allah swt. disbbkan reporter mcm ni lah, acik2 kt Kg nun, tnya soalan yg sama pada anak2 sedara drng yang xde anak lg. kepochi sangats!
Quote minahmanja 6-2-2017 07:44 PM
Ejad nikah jan la... Apa pulak apr...
Quote wallflower 6-2-2017 08:14 PM
Arwah uncle aku kawen masa umur nearly 70 dgn auntie umur 40+ dah. Diorang dapat anak  terus lepas kawen.

Bab anak  ni kuasa Allah belaka. Ko kawen umur 20 pon, kalau belum rezeki takkan dpt jgk. Andartu kawen umur 37 pon kalu rezeki dpt anak, dpt jgk. Cth Fahrin Ahmad dgn bini heshe.

Aku x tolak la faktor2 yg dikata dlm kajian perubatan semua tu. Cuma mulut manusia ni xyah nak celupar sgt ler.
Quote CiliPadiSedap 6-2-2017 08:15 PM
mokcikKSKB replied at 6-2-2017 06:25 PM
Mmglah once u reach 30 ovum akan menyusut secara drastic..

lebih baik menguncup dari kembang cam andartu tak de kumbang hinggap
Quote EvieWanKenobi 6-2-2017 08:44 PM
bertabahlah.. mulut orang..
Quote mokcikKSKB 6-2-2017 09:55 PM
CiliPadiSedap replied at 6-2-2017 08:15 PM
lebih baik menguncup dari kembang cam andartu tak de kumbang hinggap

Amboi sis..kdg2 aku kompius sis ni antertu atau andartu?
Quote ninnakarinna 6-2-2017 10:03 PM
Aku tak heran org nak bercakap..lg2 dlm socmed..apa je yg netizen x brani komen?

Yg aku heran, ada plak masa ko baca.. Tu bleh kira lg..

Eh, ada plak masa ko nak amik port..tu pun bleh kira lg..
Eh, ada plak masa ko nak menjawab kat wartawan. Abaikan je la.. Its not worth it. Jawab je no komen..atau pun jawab je cliche.."takpe la org nak ckp apa, Tuhan lebih tau". Artis kat msia ni kena ajar sikit wartawan hiburan dgn jawapan2 boring bila ditanya hal2 peribadi. So that wartawan ni akan start report pasal project/job je. Wartawan perlukan cerita. Tapi you artis la tentukan cerita apa nak up kan. Tp yer la..bak kata2 pujangga "bad publicity is still a publicity"
Quote jiwakacau06 6-2-2017 10:13 PM
ejad xcantik dlm.papa Ricky..nmpak selekeh..
crta pn xbest...
Quote red_cattleya 6-2-2017 10:45 PM
masa utk enjoy berdua dulu..
Quote faraway1 6-2-2017 11:07 PM
makneng replied at 6-2-2017 06:19 AM
Calm your tits jad.. Calm your tits.  Ada anak ke x ada ke jgn dikusutkan.  Bukan acik2 kepam yg men ...

Calm your tits jad thanks buat ketawa pepagi ni..
Quote matchstick 7-2-2017 12:00 AM
xpayah nk rushing..laki dia pun dh ada dua anak. ada rezeki ada lah. xde pun jaga je lah anak tiri elok2. ikut mulut org smpi mati pun xpuas hati. nt ada yg kata 'tak sama jaga anak org dgn anak sdiri..bla bla bla' anak sdiri pun kalu x pandai didik belum tentu boleh tolong korg tua2 nt. pokoknye kita buat lah baik xkira ke sapa, anak tiri, anak sedara, anak angkat ke..InshaAllah hidup kita dipermudahkan smpi mati

Lihat semua komen(53)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.060037 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top