CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Saya Minta Maaf Kepada Semua Rakyat Malaysia- Jorgensen

22-11-2016 11:50 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5865| Komen: 25

Description: The Star melaporkan, kelmarin Jan Jorgensen tampil memohon maaf kepada rakyat Malaysia yang tersinggung dengan perbuatannya itu dalam satu kenyataan di laman Facebook miliknya.
Luahan kesal Iskandar Zulkarnain Zainuddin menerusi laman Facebook berhubung tindakan pemain perseorangan Denmark, Jan Jorgensen melemparkan bajunya ketika perlawanan tempoh hari nampaknya memberikan kesan kepada pemain tersebut. 


The Star melaporkan, kelmarin Jan Jorgensen tampil memohon maaf kepada rakyat Malaysia yang tersinggung dengan perbuatannya itu dalam satu kenyataan di laman Facebook miliknya.

"Saya minta maaf kepada semua rakyat Malaysia yang tersinggung dengan perbuatan itu. Bukan bermaksud saya untuk bersikap kurang ajar."
 
Sementara itu, Jorgensen turut menafikan dia menyebut mengenai Datuk Lee Chong Wei kepada Iskandar tetapi berkata demikian kepada jurulatihnya.

"Saya ada menyebut LCW kepada jurulatih saya, bukan kepada Iskandar, saya amat menghormatinya," kata Jorgensen. - CARI

sumber foto: http://cdn2.i-scmp.com/




6

Bagus
21

Marah
23

Terkejut
21

Sedih
24

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (111 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kornea 22-11-2016 11:59 AM
Bagus  ini macam
Quote AMDTurion 22-11-2016 12:05 PM
ye. bende boleh bawak bincang.
Quote batmana 22-11-2016 12:11 PM
sekeras2 dia pn ade minta maaf,
harapkan bijan mnta maaf..kirim salam ajala..
Quote Bedah.Cun 22-11-2016 12:28 PM
Takper lar, yang. Kau pun taste ai kekdahnye
Quote Rayna90 22-11-2016 12:47 PM
muka x mandi
Quote all4rez 22-11-2016 01:02 PM
Dia minta maaf secara makro ka atau mikronomi?

~peons~
Quote M.Rose 22-11-2016 01:03 PM
Well done. Minta maaf. Bukan susah pun. Kes selesai.
Quote hanydean 22-11-2016 01:06 PM
batmana replied at 22-11-2016 12:11 PM
sekeras2 dia pn ade minta maaf,
harapkan bijan mnta maaf..kirim salam ajala..

hingga nafas terakhir pun blum tentu bijan minta maaf
Quote hanakikan 22-11-2016 01:07 PM
Bedah.Cun replied at 22-11-2016 12:28 PM
Takper lar, yang. Kau pun taste ai kekdahnye

wah kak bed. minat yg berDNA Viking ke. anak2 nanti mesti cute giler. blonde, tall
Quote Modngengade 22-11-2016 01:08 PM
Bedah.Cun replied at 22-11-2016 04:28 AM
Takper lar, yang. Kau pun taste ai kekdahnye

sempat lagi ko merembes dlm tered yg bertemakan kesukanan ni ye dekk

Quote Nenasketum 22-11-2016 01:56 PM
Tengah marah la masa dibuat nya tuh. Ok ler
Quote Bedah.Cun 22-11-2016 02:31 PM
Modngengade replied at 21-11-2016 05:08 PM
sempat lagi ko merembes dlm tered yg bertemakan kesukanan ni ye dekk

Harus. Ai sampaii basahhh kain batikkk neh haa kalau jumpa dengan geng2 sukan nehhh
Quote Bedah.Cun 22-11-2016 02:32 PM
hanakikan replied at 21-11-2016 05:07 PM
wah kak bed. minat yg berDNA Viking ke. anak2 nanti mesti cute giler. blonde, tall

Ai nengok orang gak, yang. Muachhs!
Quote taji2906 22-11-2016 02:33 PM
hanydean replied at 22-11-2016 01:06 PM
hingga nafas terakhir pun blum tentu bijan minta maaf

tengah sakaratul maut pun dia takde ingat maaf gamaknya...
itam sudah hatimu... bijan itam
Quote Bedah.Cun 22-11-2016 02:43 PM
Izinkan mak untuk gatal biji sebentar, yummmeyhhh


Quote deezeck 22-11-2016 02:48 PM
mujurlah kadar penembusan internet di malaysia
begitu baik hasil usaha kerajaan

maka ramai di kalangan rakyat malaysia
mampu menyuarakan pandangan dan protes kepada
tindakan kokesen denmark yang biadap itu

sehingga dia terkesan dengan begitu ramainya yang memprotes
melalui medium internet

dan akhirnya terpaksa membuang ego dengan mengaku salah
Quote -electrifying- 22-11-2016 02:52 PM
Bedah.Cun replied at 22-11-2016 12:28 PM
Takper lar, yang. Kau pun taste ai kekdahnye

hahaha...
Quote Modngengade 22-11-2016 02:56 PM
Bedah.Cun replied at 22-11-2016 06:31 AM
Harus. Ai sampaii basahhh kain batikkk neh haa kalau jumpa dengan geng2 sukan nehhh

geng2 sukan yg sedap jer kan dekk....kalau geng2 sukan yg hauk mcm usain bolt harus tercirit uoul dlm kain batik khennn

Quote zulka 22-11-2016 03:10 PM
dia ni memang kuang hajar pun...

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.060750 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top