CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Dihempap Pintu Kaca, Kanak-kanak Parah Di Bahagian Tengkorak

10-11-2016 12:08 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5177| Komen: 18

Description: Seorang kanak-kanak nyaris maut selepas pintu kaca bersaiz besar jatuh menghempapnya di sebuah kompleks membeli-belah di Foshan, China Ahad lepas.

Seorang kanak-kanak nyaris maut selepas pintu kaca jatuh menghempapnya di sebuah kompleks membeli-belah di Foshan, China Ahad lepas.

Menurut laporan Dailymail, rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan pintu kaca berkenaan tiba-tiba terjatuh ketika kanak-kanak berkenaan dan neneknya memasuki kompleks tersebut.

Neneknya yang menyedari pintu tersebut jatuh kemudian cuba menahannya menggunakan tangan namun gagal.

Mangsa yang berusia tiga tahun kemudian dibawa ke hospital dan didapati mengalami keretakan di bahagian tengkorak.

Bagaimanapun setakat ini mangsa dilaporkan berada dalam keadaan stabil.

Wakil dari kompleks membeli-belah berkenaan mengatakan pihaknya masih dalam siasatan berhubung kejadian tersebut.- CARI

sumber foto: Daily Mail




13

Bagus
9

Marah
7

Terkejut
4

Sedih
12

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kentel 10-11-2016 12:30 PM
ade je video kt internet..kalau mls tu mmg xtempek lah kan "wartawan CI"
[youtube]iJL3lcYZfxo[/youtube]

Quote mieymiey 10-11-2016 12:34 PM
Quote oppol 10-11-2016 12:44 PM
Cam sial nenek tu tinggalkan cucu yang masih tak reti jalan jauh di belakang dengan pintu yang boleh tutup sendiri...
Quote meklalala 10-11-2016 03:19 PM
adoiiiii kesiannya lahaiii...
Quote kakiah12 10-11-2016 03:20 PM
di China ni semua benda pun takde quality dan tak selamat ke?
Quote manjalara_01 10-11-2016 05:32 PM
kakiah12 replied at 10-11-2016 03:20 PM
di China ni semua benda pun takde quality dan tak selamat ke?

mcm yea aje..kat sana kan brg2 factory contoh brg letrik bukan mesin yg buat
org yg buat, semata nak jimat kos..maintainence mesin mahal..

x sanggup nak tgk..
Quote ronapink 10-11-2016 06:07 PM
siannya....macam happy2 jer budak tu jalan
Quote ronapink 10-11-2016 06:07 PM
sekali kena hempap
Quote kasibiman 10-11-2016 06:10 PM
Terasa sakit dia. Kesiannya anak tu
Quote Artemesiaa 10-11-2016 06:14 PM
Lahai siannya budak tu poponya pun tak kuat kederat nak tahan pintu tu
Quote Keledek.kepam 10-11-2016 08:31 PM
Kesiannya. Da la kecik lagi. Mohon saman
Quote insulin 10-11-2016 09:07 PM
Made and assembled in China.

Kesian budak tu.
Quote mzzenma 10-11-2016 09:13 PM
Neneknya pun menonong ja jalan tinggal cucu kat belakang
Cucu tu baru tiga tahun kut..biol punya nenek

Kalau dia pimpin budak tu mesti tak jadi mcm ni sbb diorg dah sama2 melepasi pintu kaca tu
Quote MissNigga 10-11-2016 09:16 PM
ayoooo.... kuat impak pintu tu jatuhhh
Quote mirandanicky1 11-11-2016 09:23 AM
Saman berjuta juta lemonnnnnn
Quote -electrifying- 11-11-2016 02:34 PM
saman la kan
Quote akujerangkung 11-11-2016 04:19 PM
China semua ada
Quote nononcrux 11-11-2016 05:02 PM
kentel replied at 10-11-2016 12:30 PM
ade je video kt internet..kalau mls tu mmg xtempek lah kan "wartawan CI"

saman la management mall tu ..

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 03:54 AM GMT+8 , Processed in 0.058017 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top