CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelajar Berumur 13 Tahun Maut Dihempap Tiang Gol

25-4-2017 02:56 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5157| Komen: 24

Description: Di Singapura, terdapat seorang pelajar lelaki berumur 13 tahun maut dihempap tiang gol ketika kelas jasmani.
Di Singapura, terdapat seorang pelajar lelaki berumur 13 tahun maut dihempap tiang gol ketika kelas jasmani.

Memetik laporan The New Paper(TNP), kejadian malang ini berlaku pada 24 April kira-kira jam 9 pagi di sekolah menengah Methodist di Geylang, mangsa bernama Mohammed Hambali. 


sumber : Today Daily

Today Daily mengesahkan akibat tidak sempat mengelak apabila tiang gol runtuh, Mohammed Hambali dihempap besi melintang pada bahagian kepala ketika bermain bola dengan rakannya.

Menurut pihak polis, ketika dikejarkan ke hospital, mangsa berada dalam keadaan koma dan kes tersebut disiasat berdasarkan kematian luar biasa atau unnatural death. 


Saluran TV 'Channel Eight' memetik kenyataan ayah mangsa iaitu Sumathi Abdul Hamid yang berkata, anaknya sebelum ini pernah mengimpikan menjadi seorang pemain bolasepak profesional, namun segalanya hanya tinggal kenangan buat Sumathi. 

Ibu kepada mangsa menyifatkan anaknya seorang yang ceria dan riang, suka bergurau senda dan gemar bermain bola sepak sejak kecil lagi.- CARI

sumber : Instagram




9

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
6

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (37 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Levespa 25-4-2017 03:21 PM
lagi kes ditimpa tiang gol.. patut kat sekolah guna alternative material utk tiang gol yg lebih selamat.. aluminium goal posts pun ada..  lagi ringan dan lebih selamat
Quote cheergirlz 25-4-2017 04:07 PM
ermm..slalu dgr berlaku kes mcm nie..btol tue, xkn xda inspection lgsg kat tiang gol y slalu digunakan di sekolah...
Quote haryatie 25-4-2017 04:08 PM
siannya..
Innalillahiwainnailaihirojiun...
Quote nadie90 25-4-2017 04:35 PM
Kemalangan yg xdiduga....Al-Fatihah....semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman...
Quote WhiskeyScotch 25-4-2017 04:39 PM
Innalillah. Salam takziah. Al-fatihah buat adik ini.
Quote Loxlaxman 25-4-2017 04:51 PM
Negara maju ke depan ni pun ade kes macam ni ke..?
Quote dubuk 25-4-2017 04:52 PM
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Quote cicicumel 25-4-2017 05:03 PM
Comel arwah
Quote asfaz 25-4-2017 06:45 PM
Al fatihah.
Quote RooneyMara 25-4-2017 07:52 PM
Al fatihah utk adik ni. Hope the parents tabah menghadapi dugaan Allah.
Quote akumak 25-4-2017 09:19 PM
innalillah. kesiannya arwah... simpati pd keluarga mangsa. insyaAllah moga di syurga tempatnya
Quote NekNgah 26-4-2017 05:46 AM
Takziah. Dah banyak kali berlaku di Malaysia. Pihak berwajib patut ambil iktibar & cari penyelesaian.
Quote mejaputih 26-4-2017 07:03 AM
NekNgah replied at 26-4-2017 05:46 AM
Takziah. Dah banyak kali berlaku di Malaysia. Pihak berwajib patut ambil iktibar & cari penyelesaian ...

Ni kat singapore,nek...
Quote batmana 26-4-2017 07:23 AM
haramkan tiang gol la kt skola.
pkai kasut wt tnda gol sudah
Quote rosasa 26-4-2017 07:54 AM
salam takziah

Quote mommymonster82 26-4-2017 08:09 AM
Mmg ngerila tiang gol ni..budak2 suka panjat..
Innalillah takziah ..hensem budaknya
Quote mommymonster82 26-4-2017 08:09 AM
Mmg ngerila tiang gol ni..budak2 suka panjat..
Innalillah takziah ..hensem budaknya
Quote bellxx 26-4-2017 08:19 AM
takziahhhh ....
Quote mieymiey 26-4-2017 08:45 AM
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
Takziah buat keluarga adik ni.

Lihat semua komen(24)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.052492 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top