CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Potong dan Makan Ibu Jari Kakinya Di Khalayak

2-11-2016 06:49 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4331| Komen: 23

Description: Sungguh menakutkan! Seorang lelaki bertindak mengerat ibu jari kakinya dengan pemotong besi yang dibeli pasar raya Wilkinson's Haymarket di Sheffield.

Sungguh menakutkan! Seorang lelaki bertindak mengerat ibu jari kakinya dengan pemotong besi yang dibeli pasar raya Wilkinson's Haymarket di Sheffield. 


Bukan itu sahaja, dia kemudian bertindak memakannya di depan orang ramai!

Menurut laporan portal Mirror di United Kingdom, kejadian yang berlaku pada pagi Ahad lalu itu menimbulkan rasa seram orang yang berada di kawasan itu, rata-rata terkejut dengan perbuatan lelaki tersebut yang hilang akal. 

sumber foto: http://www.mirror.co.uk

Menurut saksi, ketika kejadian lelaki tersebut seorang diri menuju ke bahagian elektrik yang berada di atas. Setelah pemotong besi yang dicari dijumpai, dia mengambilnya dan  memotong ibu jarinya serta kemudian makan begitu sahaja. 


Bahagian elektrik pasar raya itu kemudian ditutup hingga polis dan pasukan forensik tiba. 

Menurut pihak polis, siasatan insiden tersebut tidak membabitkan sebagai unsur jenayah.

Namun demikian, motif sebenar lelaki tersebut bertindak mencederakan dirinya masih tidak diketahui lagi. - CARI
13

Bagus
9

Marah
6

Terkejut
10

Sedih
19

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (72 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cintakapuri 2-11-2016 06:51 PM
What the hell
Quote cumulonimbus 2-11-2016 07:45 PM
xbau cagu ker?
Quote mrizumi 2-11-2016 07:57 PM
Ehhh..tetiba sgt..sakit kot..
Quote FARRAZOOL 2-11-2016 08:03 PM
Ayoooo
Quote DeeHanania 2-11-2016 08:37 PM
Aiisshh...nape lak tu   
Quote mawar_pink 2-11-2016 08:42 PM
erkk...dah knape potong ibu jari...xtahan sakit sangat ke sakit kat kaki?
Quote sukacactus 2-11-2016 10:00 PM
Kalau x gila, makan dadah la ni
Quote Artemesiaa 2-11-2016 10:03 PM
Ada masaalah kejiwaan ni
Quote hafeek 2-11-2016 10:04 PM
ni apa masalah plak ni... minyak naik ke yg mkn jari kaki
Quote armin 2-11-2016 10:24 PM
Main truth or dare ke ni
Quote armin 2-11-2016 10:24 PM
Main truth or dare ke ni
Quote xtravaganza 2-11-2016 10:34 PM
Aiyooo..bnyk btl org hilang kewarasan sjk akhr2 ni
Quote lch3333 3-11-2016 12:52 AM
geli.......
Quote chinta89 3-11-2016 12:37 PM
bawah pengaruh dadah ke? mabuk kot?
Quote mirandanicky1 3-11-2016 12:44 PM
Sadisssssss
Quote mirandanicky1 3-11-2016 12:44 PM
Why not potong bebird ko sekali telan
Quote supernaturalee 3-11-2016 01:58 PM
mirandanicky1 replied at 3-11-2016 12:44 PM
Why not potong bebird ko sekali telan

xleh katanya
nk pakai lama
toes xpe
still blh jalan




Quote dodolgemok 3-11-2016 03:02 PM
Eh sial kenapa kau tak potong kote kau pastu buat sup babi terus?:
Quote emmet_23 3-11-2016 03:30 PM
mungkin dia nampak ibu jari dia mcm hotdog kot..

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 03:21 AM GMT+8 , Processed in 0.083598 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top